Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 16.11.2017.

12:33

Trijumf malih zvezdaša u Ligi budućih šampiona

Najmlađe selekcije (U10) hokejaških timova Srbije u nedelju, u ledenoj dvorani Spens u Novom Sadu, odigrale su turnir pod nazivom Liga budućih šampiona.

Izvor: B92, czbgtv.com

Autor:B92, czbgtv.com

Trijumf malih zvezdaša u Ligi budućih šampiona
Marko Obradovic Edge

Liga je brojala šest ekipa, među kojima su se našli SKHL Crvena zvezda, Red team, HK Vojvodina, NS Stars, HK Spartak i Girls, što je sveukupno brojalo čak 82 učesnika, čime je oboren rekord u broju igrača ove godine.

Na pobedničko postolje turnira stala je ekipa SKHL Crvena zvezda sa čak deset osvojenih bodova. Zvezdini klinci izborili su se za pobedu u Ligi pobedivši u svih pet odigranih utakmica, savladavši Red team sa 5:0, zatim tim Girls sa 4:0, HK Spartak sa 2:1, Vojvodinu sa 3:0 i NS Stars-e sa čak 6:2.

Odmah iza Zvezde, nalazi se tim NS Stars sa osam bodova, zatim HK Spartak sa šest bodova.

Dalje pozicije pripale su timu Girls sa četiri boda, Red team sa dva boda, dok se na poslednjem mestu našao tim HK Vojvodine bez ijednog izborenog boda.

Sledeći turnir održaće se već 25.11.2017, s tim što će jučerašnji pobednici dočekati svoje rivale na domaćem terenu, u ledenoj dvorani hale Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve