Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 19.10.2017.

10:04

Hokejaška liga budućih šampiona

Kao i prethodne godine, i ove se održava Liga budućih šampiona (LBŠ) za hokejaše (U8 i U10).

Izvor: czbgtv.com

Autor: czbgtv.com

Hokejaška liga budućih šampiona
Foto: Marko Obradoviæ Edge

Ovaj projekat je od posebne važnosti ove godine jer je želja da se privuče što je moguće više dece koja će biti budućnost srpskog hokeja, koji je zapao u određenu krizu i potrebna mu je nova, sveža, “krv”.

Ovoj deci, koja se sada počinju da igraju, potrebni su odlični uslovi i tretman da bi izrasli u vrsne hokejaše, to Liga budućih šampiona i nosi.

Učesnici LBŠ ove godine su: Hk Spartak, Hk Vojvodina, HK NS Stars, HK Partizan, HK Red Team, SKHL Crvena zvezda i HK Marbo.

Svaki klub broji 40-50 dece u oba uzrasta što je zaista izuzetan broj mladih nada za koje se nadamo da će izrasti u vrsne hokejaše.

Takmičenje će se održati u 7 ciklusa u oba uzrasta, a gradovi održavanja su Novi Sad, Beograd i Subotica, a takmičenje vodi Savez za hokej na ledu Srbije (SHLS).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

22 d

U fokusu

Vidi sve