Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 23.01.2017.

23:50

Novi poraz Beograda, trener kritikuje sudije

Hokejaški klub Beograd nije uspeo da iskoristi zalet nakon pobede nad Fehervarom, doživeo je 11 poraz u MOL ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Novi poraz Beograda, trener kritikuje sudije

Bolji je bio tim Dunavaroši sa 4:1 (0:1, 1:1, 0:2), uz tri pogotka iz napada sa igračem više i poslednjim po izlasku golmana Beograda.

Izuzetno agresivna borba se mogla videti na ledu, a utakmica je obilovala isključenjima, u kojima su pretendovali hokejaši Beograda.

Trener ekipe Nemanja Janković upravo je to naveo kao jedan od razloga za poraz.

"Nedostajalo nam je hladne glave. Momci su bili previše agresivni, nisu uspeli da održe ritam I to se odrazilo na rezultat, kao i brojne propuštene šanse. Moram da spomenem i katastrofalno suđenje na ovoj utakmici, ali o tome neka razmišljaju nadležni", rekao je Janković.

I u ponedeljak je bio veliki odaziv publike na humanitarnu akciju Beograda, te je donešeno dosta stvari za socijalno ugroženo stanovništvo.

Beograđani sada idu na put u Rumuniju gde ih čekaju dueli sa Čikšeredom, Dunareom I Brašovom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve