Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 21.10.2016.

22:00

Partizan osudio vređanje Vučića, Čovića i Zvezde

Hokejaški klub Partizan najoštrije je osudio ponašanje svojih mladih igrača zbog uvredljivih pesama premijeru Aleksandru Vučiću, Crvenoj zvezdi i Nebojši Čoviću

Izvor:

Autor:

Partizan osudio vređanje Vučića, Čovića i Zvezde
Getty Images

Hokejaši, uzrasta do 12 godina, posle pobede nad večitim rivalom u svlačionici pevali su pesmu u kojoj se vređaju Vučić, Čović i Crvena zvezda, sve to snimali telefonom i taj snimak je postavljen na društvenim mrežama.

"Upravni odbor Hokej Kluba Partizan je na vandrednoj sednici najoštrije osudio snimak iz svlačionice mlađih selekcija koji se pojavio u javnosti i doneo odluku o hitnoj suspenziji trenera selekcije i protiv njega pokrenut je disciplinski postupak", navodi se u saopštenju HK Partizan.

Partizan se izvinio javnosti, kako je naveo, zbog neprimerenog ponašanja njegovih članova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

126 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve