Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 24.04.2014.

09:37

NHL: Noć izjednačenja na 2-2

U noći između srede i četvrtka u NHL plej-ofu odigrane su tri utakmice, a veče su obeležila izjednačenja serija na 2-2.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dalas Starsi su slavili sa 4:2 protiv Anahajm Daksa na svom terenu, a sjajan trijumf ostvarili su i Kolumbus Blu Džeketsi nad Pitsburg Pengvinsima sa 4:3 posle produžetka. U jedinoj preostaloj utakmici, Čikago Blekhoksi su isto došlo do 2-2 zahvaljujući trijumfu sa 4:3 protiv Sent Luis Bluza.

Daksi su i Dalasu poveli sa 2:0 golovima Brajana Alena i Patrika Maruna u prvom periodu, ali je potom usledilo buđenje domaćeg tima. Kapiten Starsa Džejmi Ben i Veron Fidler su doneli Teksašanima izjednačenje u drugoj trećini, da bi Kodi Ikin i Aleks Goligoski nastavili niz i doneli trijumf Dalasu.

Starsi su, inače, već u prvom periodu ostali bez defanzivca Patrika Neneta zbog povrede i nije poznato da li će on biti spreman za narednu utakmicu.

Trijumf Blu Džeketsima u četvrtom meču serije doneo je Nik Folinjo u trećem minutu produžetka, ali i preokreta domaćeg tima. Pengvinsi su sva svoja tri gola postigli u prvih 11 minuta utakmice, kada su poveli sa 3:0 golovima Krega Adamsa, Krisa Kunica i Džejmsa Nila.

Međutim, iako je Mark-Andre Fluri imao 44 odbrane na golu Pengvinsa, Blu Džeketsi su se vratili u igru preko Buna Dženera, Rajana Džohansena i Brendona Dubinskog, a potom trijumfovali u produžetku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve