Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 05.04.2014.

13:39

Hokejaši se za SP spremaju kuvanjem

Hokejaši Srbije spremali su ručak za stručni štab i saigrače koji će od 9-15. aprila učestvovati na Svetskom prvenstvu II divizije u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golman Luković i Lazarević bili su zaduženi za predjelo, Pavle Ogrizović i Miloš Babić za glavno jelo, a Brkušanin i Filipović za dezert.

Reprezentativci su sa velikim interesovanjem slušali savete šefa kuhinje restorana u ledenoj hali Pionir i bili više nego zadovoljni pripremljenim specijalitetima.

"Veoma je zanimljivo iskustvo spremati za toliko ljudi uz kulinarskog stručnjaka. Drago mi je da smo videli i kako se spremaju neka jela koja smo danas probali kao što je peper stek", rekao je Dimitrije Filipović.

Pored Srbije, na šampionatu Druge divizije grupe A učestvovaće i selekcije Australije, Belgije, Estonije, Izraela i Islanda, a samo pobednik postaće član Prve divizije grupe B.

Prvi meč srpski hokejaši odigraće 9. aprila protiv Belgije u hali Pionir od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

22 d

U fokusu

Vidi sve