Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 19.09.2012.

23:08

Poraz hokejaša od Hrvata za kraj

Hokejaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Hrvatske Hrvatske sa 6:2 u poslednjem kolu kvalifikacionog turnira za Zimske olimpijske igre 2014.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Naša reprezentacija slabo je odigrala prvu trećinu u kojoj su domaći hokejaši stigli do velikih 3:0, pa je i pored solidne igre i rezultatskog egala u nastavku, zaostatak iz prve deonice bio nenadoknadiv.

Golove za reprezentaciju Srbije postigli su Nemanja Vučurević i Robert Sabadoš, dok su za domaću selekciju strelaci bili Trstenjak, dva puta, Lazić, Šijan, Čunko i Brencun.

U utakmici koja je prethodila tom meču, reprezentacija Meksika ubedljivo je savladala Izrael rezultatom 7:2 i tako osvojila drugo mesto na turniru, ispred selekcije Srbije.

Domaća reprezentacija Hrvatske je pobedama protiv Meksika, Izraela i Srbije izborila plasman u drugu rundu kvalifikacija, na turnir koji će se od 8. do 11. novembra 2012. godine igrati u Budimpešti. Pored Hrvatske i domaćina Mađarske, na tom turniru učestvovaće i selekcije Holandije i Litvanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve