Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 21.02.2012.

21:07

Prva meč lopta Partizana za titulu

Hokejaši Partizana u sredu bi mogli da osvoje novu titulu u Slohokej ligi, pošto u četvrtom meču finala u Ljubljani gostuju Olimpiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Posle tri odigrana meča ’crno-beli’ vode sa 2:1 u pobedama, pa im za odbranu titule u tom takmičenju nedostaje još samo jedan trijumf.

U slučaju eventualnog poraza novu šansu za konačni trijumf ’crno-beli’ bi imali u majstorici finala koja bi na programu bila u subotu u beogradskom „Pioniru“.

U prve tri utakmice finala obe ekipe bile su sigurne na svojim klizalištima. Partizan je u obe utakmice „Pioniru“ slavio rezultatom 4:2, dok je Olimpija minimalnim rezultatom, sa 1:0, trijumfovala u Ljubljani, u drugom meču serije.

’Crno-beli’ su ključnu pobedu u prošlogodišnjem velikom finalu u kome su takođe savladali Olimpiju, zabeležili u trećem meču finalne serije, upravo u Ljubljani. Partizan je tada slavio rezultatom 7:4, da bi dva dana kasnije potvrdio tu pobedu u svom „Pioniru“ i ukupnim rezultatom 3:1 u pobedama osvojio prvu titulu u Slohokej ligi.

Meč u ledenoj dvorani „Tivoli“ igra se od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve