Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 07.01.2011.

20:04

Slohokej: Partizan – Tim Zagreb

Hokejaši Partizana u subotu u Beogradu igraju sa ekipom Tim Zagreb u 23. kolu Slohokej lige. Partizan je ove sezone oba puta pobedio Tim Zagreb u Slohokej ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Crno-beli’ su u prošlom kolu na gostovanju pobedili Mladi Jesenice sa 2:1. posle produžetka.

"Odigrali smo težak meč u Jesenicama i isti takav nas očekuje u Pioniru.Zagrepčani su dobra ekipa, to pokazuje i njihovo mesto na tabeli, (četvrto), a imaju i odličnog golmana", rekao je napadač Partizana Anže Terlikar.

On je rekao da njegova ekipa neće potceniti protivnika i da očekuje pobedu protiv Tim Zagreba.

"Imamo svoju igru, to se videlo i u Jesenicama i u svim prethodnim utakmicama. Zagrepčani nisu za potcenjivanje, poznajemo ih, ove sezone smo ih dva puta pobeđivali i očekujem da tako bude i sada", rekao je Terlikar, koji je sa 22 asistencije najbolji asistentPartizana u dosadašnjem toku takmičenja u Slohokej ligi.

Utakmica počinje u 18 sati u hali Pionir, a ulaznice koštaju 250 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

23 d

U fokusu

Vidi sve