Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 06.04.2010.

22:38

Igrači negirali da su tukli trenera

Incident prilikom proslave osvajanja titule hokejaša Akroni Jesenica i dalje je glavna tema slovenačke sportske štampe.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Samo dan pošto je objavljeno da su igrači kluba iz Jesenica pretukli svog trenera njih petorica su to demantovali, a slovenačka agencija STA je prenela saopštenje igrača koji tvrde da nije bilo nikakvog incidenta.

Otišli smo da se nadjemo sa trenerom Majkom Pozmom nastojeći da on pomogne našem mladom saigraču koji je imao saobraćajni udes. Niko od nas nije imao loše namere niti je pomišljao da napadne trenera, ali je on bio vidno pijan i nije mogao normalno da govori. Zato smo otišli kući i nije bilo nikakvog incidenta i nikakvog napada ni na koga”, tvrde hokejaši Miha Rebolj, Gaber Glavič, Aleš Remar, David Slivnik i Anze Terlikar, koji su osumnjičeni za tuču.

Grad Jesenice potresla je vest da su domaći hokejaši, koji su u petak osvojili treću uzastopnu titulu nacionalnog prvaka, u alkoholisanom stanju napali i pretukli trenera Pozmu, a tim povodom klub je započeo istragu i pozvao policiju da učini isto.

To nema veze sa sportom. Radi se o necivilizovanom napadu koji zahteva adekvatne posledice”, izjavio je predsednik Hokejaškog kluba Jesenice Slavko Kanalec.

Klub je zvanično osudio nesportsko ponašanje igrača i saopštio da će svi osumnjičeni biti kažnjeni raskidom ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve