Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 16.03.2010.

21:45

Ovečkin: "Samo malo guranja"

Hokejaš Vašingtona Aleks Ovečkin rekao je da je iznenađen i razočaran što ga je NHL-a suspendovala na dve utakmice zato što je udario igrača protivničkog tima.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Dvostruki dobitnik priznanja za najkorisnijeg igrača (MVP) lige odgovorio je samo na tri pitanja novinara u mestu Sanrajz na Floridi, gde njegov tim treba da igra protiv Pantersa. Ovečkin je rekao da mu je žao što je povredio Brajana Kembela iz Čikaga kada ga je udario. On je taj kontakt okarakterisao kao "samo malo guranja".

Ovečkin je u prvoj trećini s leđa gurnuo Kembela, koji je udario u zaštitnu ogradu. Ruski reprezentativac je dobio dvostruku kaznu i optužen je za nesportsko ponašanje.



Kembel je ključni odbrambeni igrač Blekhoksa, a njegov tim je saopštio da mu je povređen gornji deo tela. Ovečkin neće igrati protiv Floride i u četvrtak protiv Karoline. Moći će da igra u subotu protiv Tampa Beja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

28 d

U fokusu

Vidi sve