Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 13.03.2010.

18:54

Nije odigrana prva utakmica finala

Prvi meč finala plej ofa lige Srbije u hokeju na ledu nije odigran jer se ekipa subotičkog Spartaka nije pojavila na ledu beogradskog 'Pionira'.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Subotičani su najavili da neće igrati finalnu seriju jer smatraju da je pobeda u Kupu Srbije, takmičenju u kojem su učestvovali Spartak, Vojvodina i Crvena zvezda, dovoljna da postanu prvaci države. Upravni odbor Saveza hokeja na ledu Srbije usvojio je kalendar prema kojem je u finalu prvenstva trebalo da se sastanu pobednik Kupa Srbije, Spartak i beogradski Partizan.

Ekipa Partizana pojavila se u subotu u 17.30 na terenu lederne dvorane Pionir.

U utakmici prvenstva Srbije, u kojoj je trebalo da se sastanu HK Partizan i HK Spartak, u zakazano vreme pojavili su se igrači Partizana i sudije, ali n i igrači Spartaka iz Subotice.

Odluka o ishodu utakmice biće naknadno doneta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

1 d

U fokusu

Vidi sve