Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 01.03.2010.

16:58

Hokejaši Partizana dočekuju Maribor

Hokejaši Partizana u utorak u beogradskoj hali Pionir igraju drugu utakmici finala plej-ofa Slohokej lige protiv slovenačkog Maribora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Maksimalno smo spremni i interesuje nas samo pobeda. Optimisti smo, ali finale je finale i tu nema mesta za greške. Trudićemo se da meč odigramo maksimalno koncentrisano. Mnogo nam znači što igramo pred našom publikom. Navijači su nam na prošloj utakmici u Pioniru bili šesti igrač", rekao je prvotimac Partizana Marko Sretović.

‘Crno-beli’ oklopnici, posle poraza u prvom meču u Mariboru (3:2), golom u poslednjoj sekundi, sada imaju priliku da se izbore za "majstoricu". U slučaju da Partizan u utorak pobedi Maribor, odlučujući meč će se igrati 7. marta u Sloveniji.

Meč Partizan – Maribor igra se u utorak od 17:30 časova u ledenoj dvorani hale Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve