Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 23.10.2009.

15:24

Hokejaši Partizana gostuju u Gracu

Hokejaši Partizana u subotu gostuju ekipi Graz 99ers u okviru devetog kola slovenačke lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U prethodnom kolu Partizan je na domaćem terenu savladao ekipu Mladi Jesenice rezultatom 6:2 i tako je upisao peti trijumf u dosadašnjem toku takmičenja.

U tim Partizana se, pred utakmicu u Gracu, vratio jedan od najboljih srpskih hokejasa, Branko Mamić. Odlični bek je sa crno-belima vec osvojio tri titule prvaka države, a ovu sezonu je počeo u Holandiji, gde je doživeo ozbiljnu povredu. Nakon povratka u zemlju i uspešne terapije, Mamić se prikljucio srpskom šampionu, a ukoliko bude spreman, debitovaće već protiv ekipe Graca.

Mamić je ponovo sa nama, i njegov povratak će sasvim sigurno značiti mnogo ovom timu, pre svega u odbrani, jer mislim da ćemo s njim biti mnogo stabilniji u tom segmentu igre“, rekao je Nikola Bera, sekretar Partizana.

Devetim kolom biće zaokružen prvi krug slovenačke hokejaške lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve