Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 22.02.2017.

20:55

Osrblje: Drndićeva 50, Džeković 65.

Reprezentativka Srbije u biatlonu Maida Drndić zauzela je 50. mesto u individualnoj trci mladih na 10 kilometara na Svetskom prvenstvu u slovačkom Osrblju.

Izvor:

Autor:

Osrblje: Drndićeva 50, Džeković 65.
Getty Images

U muškoj konkurenciji, Dženis Džeković je u trci na 12,5 kilometara bio 65.

"Iako su bili među mlađim učesnicima, oboje su imali odlične nastupe. Konkurencija je bila izuetno jaka, a uslovi na stazi teški zbog jake kiše", rekao je trener reprezentacije Srbije Almir Džeković.

Među 92 biatlonke, najbolja je bila Lu Žanmono Loran iz Francuske, ispred Ruskinje Kristine Jegorove i Elvire Karin Ojberg iz Švedske.

Kod muškaraca je startovao 101 biatlonac, a zlatnu medalju osvojio je Kanađanin Leo Grandboa. Drugo mesto pripalo je ruskom takmičaru Saidu Karimuli Haliliju, a treće Danilu Ritmileru iz Nemačke.

Svetsko prvenstvo za mlade i juniore u Osrblju počelo je u sredu, a završava se 2. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

23 d

U fokusu

Vidi sve