Nedelja, 15.07.2018.

14:30

Zver se stvarno vratila – Đoković je šampion Vimbldona!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na Vimbldonu pobedom nad Kevinom Andersonom u velikom finalu!

Izvor: B92

Zver se stvarno vratila – Ðokoviæ je šampion Vimbldona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

826 Komentari

Sortiraj po:

pre 5 godina

Nisam Đokovićev navijač, ali gdje su sada oni nutricionisti koji su govorili da bez prasetine i slanine nikada više ništa od Novaka?

Srdjan Savkovic

pre 5 godina

Od svega je najbolje što još uvek ne igra svoj najbolji tenis, ako to vrati skroz i ostane na ovim talasima, vrlo lako da će stići Nadala po GS titulama

Sole

pre 5 godina

Samo još da osvojiš Sinsinati i niko ti neće moći ništa , jer ćeš biti prvi i jedini vlasnik rekorda koji je pitanje da li će iko ikada uspeti da ponovi , koliko god se pojedinci trudili da uzdignu svoje božanstvo i ospore tvoj naćin igre i rekorde koje si oborio prikažu nebitnim.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Najdraze mi je zbog ovih par mrzitelja Novaka kojima je jedina sreca u njihovim pateticnim zivotima da ga pljuju u komentarima.

mlekadzija

pre 5 godina

Cestitke za sjajnu igru i veliku pobedu!!! Pitam se kako su danasnji dan preziveli Jumko, Uros, Marvin j ostali...sigurno im je bilo strasno tesko...

Jasi vucicu kad imas koga

pre 5 godina

Sutra ce vam odma plate povecati zato sto je djokovic pobedio.blago ovoj vlasti sa ovakvim rivalima mozga.radite kao robovi u kolonijama a bitni su vam parovo i djokovic.

kvrga

pre 5 godina

gde su misevi sto dve godine pominju cvarke, zenu, grljenje drveca? :D
stvarno su mislili da znaju bolje od coveka koji je osvojio 12 grand slamova. :D
ahaha, a sad polako neka gledaju kako novaka ishrana gura karijeru jos 7 vrhunskih godina. :D

Ivan Veljković

pre 5 godina

Vratio se Nole tamo gde mu je mesto, u vrhu svetskog tenisa, sa zlatnim vimbldonskim peharom u svojim rukama, i to po 4. put! Velikan svetskog tenisa je Nole i jedan je od 5 najboljih u istoriji ovog predivnog sporta sa velikom tradicijom! Bravo Nole kralju tenisa, 13. Slem i 4. Vimbldon su tvoji! Kapa do poda! Veliki, ogroman uspeh!

Ђоле

pre 5 godina

Идемо заједно до нових победа и подухвата! Верујем да ће до краја године увелико бити бар у топ 3 и да освоји и US. OPEN. Толико сам срећан што се вратио, аууу!!!!

Boba

pre 5 godina

Nole od srca ti čestitam na pobedi, ali još više na pobedi u borbi koju si dobio sa svojom psihom a koja je trajala godinu i šest meseci. Svi oni i ovi komentari ne treba da te se tiču i samo nastavi da budeš svoj.

Boba

pre 5 godina

Nole od srca ti čestitam na pobedi, ali još više na pobedi u borbi koju si dobio sa svojom psihom a koja je trajala godinu i šest meseci. Svi oni i ovi komentari ne treba da te se tiču i samo nastavi da budeš svoj.

Рајко

pre 5 godina

Честитам Новаку 4 титулу у Лондону 13 велику титулу и 69 укупну мало ли је :)
Поздрав Нолетовим навијачима у Отаџбини и широм свијета..

analiza

pre 5 godina

Znaci,bilo je potrebno da ne gledam finale da bi Nole lagano zavrsio posao?Da sam znao da se ne jedem dzabe u polufinalu tj da sam lepo dva dana lencario,umesto sto sam se zakovao ispred tv.Upalila je taktika da ne komentarisem dok ne prodje turnir! Kad sam video da je njemu stalo,da se bori,opet sam poceo da se nerviram i da navijam kao nekad za njega.

DinteRinoRopulus

pre 5 godina

Servis je bio bolji nego ikad. Sjajno je usao u ovaj mec. Lepo je videti ga opet na ovom nivou. Bice jako zabavno do kraja godine.

Ostoja

pre 5 godina

Ovde ima vrlo pismenih i ozbiljnih poznavalaca tenisa i ja bih hteo da im postavim par pitanja u vezi Novakove igre. Necu da trosim reci hvale i postovanja prema ovom coveku jel mislim da je suvisno ista reci o takvom sampionu.
Elem, ja se delimicno slazem sa nekim od ovde prikazanih komentara koji su vidim naisli na velike kritike. ja takodje mislim da Novak igra drop shot udarce losije od vecine vrhunskih protivnika i da cesto recimo gresi na mrezi ili zna da zaglavi u besomucno samaranje bez varijacija. Takodje imam utisak da osim sto je malo fizicki slabiji nego pre sad pokazuje primetno vecu igracku zrelost u procenama i citanju igre. Pojavljuju se i one skracene dijagonale, kad mu protivnik istrci na mrezu sad ima vise resenja nego li ranije sto je uvek bio onaj njegov lob. Sve u svemu cini mi se da Novak zapravo jos uvek napreduje cak i tehnicki (ako tako smem da kazem) i da ako se fizicki i mentalno konsoliduje posle ove pauze (sto mislim da jos uvek nije do kraja uradio) on ce tek za godinu pa mozda i dve dostici to savrsenstvo to jest svoj maksimum o kome svi govore. Meni se cini da se on jos uvek razvija. Eto to sam hteo da pitam a ako neko zeli da strucno odgovori bicu veoma zahvalan.

Nebojsa

pre 5 godina

Ajde sada da neko pronađe moj komentar sa početka Vimbldona, gde sam predvideo Noletovu pobedu u finalu, doduše nad Federerom. I moje predviđanje da bi Nole do US Opena mogao da udje u top 5.

Mita

pre 5 godina

Ovo je titula za sve one licemerne komentare,kako Nole moze samo da osvoji Kalemegdan!
Danas je postao jos veci sampion koga Srbija u buducnosti ,kao sto je Novak nece imati!
Nas najbolji sportista svih vremena!
Bravo Nole!

Kanidja PG

pre 5 godina

Kakvo sportsko blago imamo nismo svjesni.
Jednom kada okonča sjajnu karijeru svatice mnogi tek tada koja je to veličina i koliko ce nam faliti ovakav as.
Veliki si Novače veliki.

Majkl Dzordan

pre 5 godina

Volim sto si osvojio ovaj turnir, jer si zapusio svima onima koji su te napadali,ponizavali i osporavali tvoje uspehe.I da opet padnes na jos nizu poziciju nego na ovoj kojoj si sad opet bi bio uz tebe.

Ja ne razumem kako ljudi,mala deca,tinejdzeri ne probaju barem da se ugledaju na tebe da pokusaju makar malo da pokupe kulturu,znoj,rad, zelju a ne sve velicaju nebitne ljude u rijaliti programima.Iako vise ne osvojis turnir ti si nas najbolji teniser svih vremena.Kad ti odes u penziju pitaj Boga da li cemo imati vise tenisera u prvih sto a ne nekog na vrhu liste.Hvala ti za sve sto si uradio, kad budem imao decu stalno cu im pricati o tebi :) .

Simens

pre 5 godina

Federer je najtrofejniji teniser svih vremena, ali Novak je bolji od njega. To je činjenica, koje je svestan čak i Vilander. Zato ga i omalovažava.
Problem je u tome sto su savremenici. Da su oni teniseri u dva razlicita razdoblja moglo bi se reći da je Federer najbolji. Ovako ne.

navijacica

pre 5 godina

Uz sve čestitke Novaku,želim još samo da pobedi Nadala u finalu Rolan Garosa, jer smatram da su to dva najbolja tenisera.U poslednjih deset godina, njih dvojica su od 39 gren slemova osvojili 30!Nadal 17, Novak 13!Ostalih 9- petorica.

LP

pre 5 godina

sasa.r promena ritma drop shot-om kod Andersona ne pali jer to je najbrzi dvometras na turu, brzi i od vecine mnogo nizih igraca. Na njega se to jednostavno ne sme igrati jer i protivnik mora napred i onda je odjednom ispred vetrenjace koja dohvati sve u 4 metra bez da potrci. Federer zna nesto o tome :)

Vlada

pre 5 godina

Druze uopste ne gledam tenis. Ne mogu sebe da zamislim da sedim 5 sati na jednom mestu. I nije mi stalo do titule. Osvojio si ih mnogo. Cestitam ti samo na hrabrosti, sto si svima "ovima" (koji su te optuzivali, da ne placas porez u Srbiji, da ne jedes meso i za slicne gluposti), zapusio usta za sva vremena. Dozvoljavali su sebi da te razvlace po komentarima (pravi heroji tastature), kao da im nesto dugujes, kao da si njihovo vlasnistvo.....a ti si samo jedan pre svega vaspitan, plemenit i human covek. I zato ces biti najveci ikada. Titule budu i prodju, a covek je covek, zanavek. Ziv bio !

Negativni

pre 5 godina

Fantastično je odigrao turnir. Juče je završio sav posao, sjajnom pobedom nad Nadalom. Mentalno je odigrao briljantan turnir. Veliki povratak. Svaka čast!!!

oxydant

pre 5 godina

Nole,13 je baksuzan broj.Savim druga priča stoji iza broja 20.I nemoj samo da nam opet kažeš kako ti više nije stalo do prvog mesta!

Milan

pre 5 godina

Зачепио уста свима који су га критиковали. Успех је само његов и његове породице.

LondonCalling

pre 5 godina

"NOLE NAJBOLJI SI???"

"Nole...?"

"Svaka čast. Najbolji si. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici!!
?????????"

"Ponovo se vidi svetlost na kraju tunela bar na kratko...? hvala ti puno..i sto nas bas puno uveseljavas...Idemo?"

"Bravo Noleeeeee?"

"Vratio nam se onaj stari Nole ,bravoooooo ?"

"Idemoooo!!
????????"

"Baden u Austriju ceka titulu. ?"

"Novi sad čeka 1?3??"

"Sutomore ceka XIII ???"



Zanima me samo, sta znace ovi upitnici? Je li to nesto novo u srpskom jeziku ili je to samo nepismenost?

IvanM

pre 5 godina

Ноле соколе, обрни игрицу још неки пут. Сада ће бити опуштеније. Година до Надала, две до Федерера.

taki p.

pre 5 godina

Pokazala se moja prognoza da mu trava vise lezi nego sljaka kao tacna,manje je fizicka snaga bitna,vise tehnika i raznovrsnost.Novak je servirao nikad bolje,forhend takodje, doduse naustrb bekhenda,ipak najvise je napredovao na mentalnom planu,izvlacio se iz teskih situacija sa velikom mirnocom.Sada kada mu porastu samopuzdanje i apetiti bice ga vrlo tesko pobediti,mislim da bi morao da osvoji naredna 2 GS na betonu i vrati prvo mesto,nema cekanja sve je stariji.Jos jedno moje predvidjanje se ostvarilo,razni "likovi" koji su se do juce utrkivali ko ce vise da izvedja Novaka,sada promenili nikove i udarili hvalospeve,jos jedan dokaz kakvo nam je drustvo.

ima vremena

pre 5 godina

Novak je jedan od najvećih tenisera svih vremena, ali realno Federerova dostignuća će jako teško ikada neko dostići. 
Mladih tenisera koji se ističu trenutno skoro da nema...
(Bane17, 15. jul 2018 19:41)

Postovani Bane, mozda si u pravu, mozda Novak nece stici neke Federerove rezultate, ali neke je prestigao i tesko da ce njega Federer stici. Uz to, zbog razlike u godinama, Novak ima jos par godina da postigne to nesto, a Federer nema.
4 vezana slema (posle 47 godina), u jednoj godini 3 slema, 6 masters 1000 i zavrsni, pozitivan skor sa najvecim rivalima, sansa da kompletira masterse (nedostaje mu samo Sinsinati, Federeru Monte Karlo i Rim, sa malim sansama (gotovo nikakvim, ali hajde dok je aktivan da mu damo sansu) da ih osvoji...

Tezej

pre 5 godina

Fascinantno mi je da od 2004 godine samo 10 Grand Slam-ova nije osvojio neko od trojke Nadal, Federer, Djokovic. Od tih 10 po 3 su uzeli Marej I Vavrinka.
Plus Federer je osvojio jos jedan slem 2003...

Bravo, Novak!!!

pre 5 godina

Nole, sve čestitke! Hvala na odličnoj zabavi, bilo je divno sedeti u svom dnevnom boravku i navijati za tebe, moga zemljaka, i na kraju turnira biti srećna jer si pobedio. Tvoja pobeda je za mene bila očekivana. Iznenađenje je bilo pojavljivanje tvog sina Stefana u loži. Gledati njega i njegovu majku Jelenu tako srećne je bilo predivno! Toliko su me preplavile emocije da sam i plakala i smejala se u isto vreme. Želim ti da dominiraš sledećih bar 6-7 godina, da postaneš i zvanično najbolji svih vremena. Oni koji ne podnose što si pobedio su oni koji nisu uspeli da te ubiju '99. Nemoj da obraćaš pažnju na njih, samo pobeđuj i smej se, smej, uvek se smej, naš Nole. Nek pojedu svoje džigerice :D

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Predosadno finale!!!Steta sto King Roger nije dosao do finala da razbije Djokovica!!
(Lampi, 15. jul 2018 16:10)

Zasto nije dosao? Mozda nije imao vremena, ko li ce ga znati...

max

pre 5 godina

Neprocenjivo je to koliko je ovaj covek toga uradio i postigao predstavljajuci zemlju Srbiju.Fantastican uspeh,zaista.I ne mora imati vise GS titula od Federera,Nadala..,ne treba se time opterecivati.Treba uzivati u momentu,hvala ti Novace..

Bane17

pre 5 godina

Novak je jedan od najvećih tenisera svih vremena, ali realno Federerova dostignuća će jako teško ikada neko dostići.
Mladih tenisera koji se ističu trenutno skoro da nema...

Hahahahahaha

pre 5 godina

I oni stavovi "nikada on neće biti na vrhu, pa sam je rekao da mu tenis više nije prioritet broj 1 u životu". Pa i nije normalno da kada ostvariš neki cilj, kažeš da je to i dalje prioritet. Tada se baciš na neki veći. Teži, a lepši. Novak je pred celim svetom rekao "Meni je sada porodica na prvom mestu". I, oni koji su, poput heorinskih zavisnika, osetili da neće imati više dozu fenomenalnog svake nedelje popodne, kada se obično igra neko tenisko finale, osuli su paljbu po njemu "Eto, odustaje! A što lepo ne odustane od tenisa, nego nas ovako muči svake sedmice!".

Nije on mučio vas. On se borio sa sobom. Jer zna ko je. Čemu stremi i kako se tamo stiže.

Bez ovala mešanog. Bez gurua koji visi oko vrata. Sa porodicom u srcu (delom i na tribinama). Posle šest meseci pauze, pa dva meseca nove. Posle svih kritika, omalovažavanja samoproglašenih stručnjaka (što je to samoproglašenje postalo moderno, čudno jedno). Posle bola u laktu, a bola i u duši što kad god bi pomislio da je spreman, video je koliko tek mora da zapne. I, za razliku od mnogih kritičara, zapeo je, ne bi li bio bolji nego što je ikada bio.

I, evo ga. Nole, šampion Vimbldona. Đoković - na vrhu, opet.

Needukovan

pre 5 godina

Otkad je Novak postao konkurentan za osvajanje GS-a (2011. kad se resio glutenskih problema i problema sa disanjem) osvojio je do danas 12 GS, Rafa 8, a Federer samo 2. Dakle i slovima - DVA! I to ove i prosle godine kad Novak prakticno nije ni igrao. E sad mi recite da je Federer GOAT a u eri najvecih konkurenata ima samo 2 GS-a!!! Mislim, necemo o njegovim finalima sa Bagdatisom, Safinom, Filipusisom, Marselo Riosom i slicnim. Sve jasno kao dan - dva GS-a otkad su 'stasali' Rafa i Novak. Cao zdravo. Ps. 23 > 22

Del Piero#10

pre 5 godina

Srećna titula i naprijed u nova osvajanja! Nadam se da je ovo početak novih trofeja ali moram da primjetim da me Nole razočarao u nekim segmentima igre kada je mogao mnogo lakše da riješava poene! Brojao sam nekih 10-12 situacija gdje je Anderson bio iza osnovne linije ali Novak i ne pokušava dropšot protiv dvometraša, a to mu je idealni udarac za njega.Dalje u razmjenama kada ovaj ŠAMARA lopticu nema raznovrsnosti Noleta , nema promjene ritma...nije mi jasno kako ga neko ne savjetuje da se bolje prilagođava protivniku.Nadal bi sa svojim dropšotovima, slajzovima, top spinovima POJEO ovog u svakom dijelu poena.Novak MORA da NAUĆI da udara dropšot u penjanju jer onda se dobija veća rotacija a ne daq sačeka da loptica padne niže...takođe isto kao i sa Nadalom ...IZBACI PROTIVNIKA I UMJESTO DA IZAĐE NA MREŽU I LAKO REALIZUJE POEN , on čeka da balon lopta se vrati od strane protivnika i tek onda nastavlja poen.To su sve taktički momenti koje MORA DA PROMJENI.Ne smije se zaboraviti da je Nadal bio mnogo raznovrsniji od Noleta i da su servisi odlučili i sreća.Može Novak mnogo bolje ali mora da napreduje i da radi na onome što slabije zna.Voleji, smečevi, dropšotovi, slajzovi su mu nedovoljno dobri ZAŠTO NE RADI NA TOME?
(sasa.r, 15. jul 2018 19:06) Ja stvarno ne znam kako ovakav stručnjak poput tebe nema angažman od nekog od top 10 tenisera. Novače batali Vajdu, angažuj ovog Sašu.

komentari

pre 5 godina

Djokovic je zavrsio sa vrhunskim rezultatima...mozda osvoji jos dva tri manja turnira...gren slem nikako...jer izgubio je veru u sebe...i s godinama postaje sve smotaniji pri kretanju jer njegov glavni problem je slab rad nogu...nema dobru koordinaciju i stabilnost pri trcanju...trci kao neko dete od 7 godina...nepravilno kao da skakuce...nekako smotano...i zato nikako ne moze da vrati te lopte za kojima mora da trci jer ne moze nogama da zauzme potreban polozaj da bi mogao uspesno da vrati udarac...takav je bio uvek ali sad kao stariji je jos gori po tom pitanju...
(Sajmon, 24. jun2018 23:15)
Ovo sam kopirao mislim posle Kvinsa. Verovatno nikad teniski reket uzivo nisi video a pises ovde ''strucne'' komentare. Nazalost, ovakvi su nam na vodecim pozicijama u drustvu umesto da su na marginama. Ljudi ne ustrucavajte se da ovakve uvek kulturno spustite na zemlju kada god imate priliku za to.

sasa.r

pre 5 godina

Srećna titula i naprijed u nova osvajanja! Nadam se da je ovo početak novih trofeja ali moram da primjetim da me Nole razočarao u nekim segmentima igre kada je mogao mnogo lakše da riješava poene! Brojao sam nekih 10-12 situacija gdje je Anderson bio iza osnovne linije ali Novak i ne pokušava dropšot protiv dvometraša, a to mu je idealni udarac za njega.Dalje u razmjenama kada ovaj ŠAMARA lopticu nema raznovrsnosti Noleta , nema promjene ritma...nije mi jasno kako ga neko ne savjetuje da se bolje prilagođava protivniku.Nadal bi sa svojim dropšotovima, slajzovima, top spinovima POJEO ovog u svakom dijelu poena.Novak MORA da NAUĆI da udara dropšot u penjanju jer onda se dobija veća rotacija a ne daq sačeka da loptica padne niže...takođe isto kao i sa Nadalom ...IZBACI PROTIVNIKA I UMJESTO DA IZAĐE NA MREŽU I LAKO REALIZUJE POEN , on čeka da balon lopta se vrati od strane protivnika i tek onda nastavlja poen.To su sve taktički momenti koje MORA DA PROMJENI.Ne smije se zaboraviti da je Nadal bio mnogo raznovrsniji od Noleta i da su servisi odlučili i sreća.Može Novak mnogo bolje ali mora da napreduje i da radi na onome što slabije zna.Voleji, smečevi, dropšotovi, slajzovi su mu nedovoljno dobri ZAŠTO NE RADI NA TOME?

Lexx_nl

pre 5 godina

Радост је велика.
Ноле је показао да се вјером у себе и преданим радом толико може постићи.
Освојио је Ролан Гарос.
Дошло је до засићења, касније и до повреде која га је 11 дугих мјесеци одвојила што са терена, што онемогућила да се врати у потребну такмичарску форму.
Слиједила је, испоставља се сада одлична одлука, да оконча сарадњу са Агасијем и Степанеком и у штаб врати Вајду.
Услиједили су први позитивни резултати у априлу и скоро одлични у Риму гдје је тијесно изгубио од Надала на врхунцу. Једини кикс му се десио на Ролан Гаросу. То га је потресло, али и уз вјероватно потребне Вајдине савјете, додатно мотивисало да загризе.
Резултати су се брзо потом показали уласком у финале Квинса, да би све кулминирало јучерашњом побједом у епском мечу са Надалом и напокон четвртим освајањем Вимблдона данас.
Сада је више него јасно да се Ноле вратио на стазу на којој је био пред освајање Роланд Гароса.
Сада можемо са очекујемо више узбуђења у борби за највеће трофеје у којима ће Ноле итекако да се пита.
Све честитке Нолету и све најбоље у Синсинатију и на УС Опену.

DRAGAN

pre 5 godina

Hvala Novaku i legendi
VAJDI, sto se vratio u tim
kada su neki vec otpisivali
Novaka, ej bogami grdno
ste se prevarili.Novak sada
ponovo vlada tenisom.
zapamtite dobro.

Joana

pre 5 godina

Bravo Nole! Prvo smo prizeljkivali da dodje do polufinala i Nadala. Onda smo se nadali da mozda pobedi Nadala! A on je ucinio vise od nasih nadanja s pocetka turnira. On je osvojio Wimbldon i iznenadio sve Vilandere, Bekere i ostale koji nisu verovali u njega. Srecom, ima nas koji smo uvek verovali da ce se vratiti u vrh. Nole, volimo te.

Rade

pre 5 godina

Docekao 13. u sjevernoj irskoj, Cushendall. Gledali smo polufinale sa divnim ircima, svi su bili za Noleta. Zao mi da komsije nisu dobili francuze ali tako mi je drago da vidim kako se nasi bratski narodi ponovo podrzavaju. Ovo su vazni dani za nas, ovo je vise od sporta. Skontali smo kako ziviti zajedno u medjusobnom postovanju i miru. To je taj kvalitet zivota koji nam treba. Sve ostalo ce samo doci

Haj

pre 5 godina

Koliku srecu ima ovaj Djokovic.Realno da je Anderson odigrao kako zna Djokovic bi izgubio sigurno.Kakva bre zver.Federer se vraca i uzimace jos titule.
(King roger, 15. jul 2018 18:05)

Federer se vraća u švajcarsku da uživa u penziji hahahaha

Ojsa

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС 
8 Вимблдона > 4 Вимблдона
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)

Pobeđuješ Safina i Filipusisa < pobeđuješ Nadala i Federera

Tibor

pre 5 godina

Nije zver, već Nole. Nemojte ga vređati. Zver ne može imati onako slatko dete. Bravo majstoreeeee i hvala za sve predivne trenutke i do sada a i u budućnosti.

Pa-pa

pre 5 godina

Videcemo tu zver protiv Federera, kralja tenisa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 18:17) # Link komentara

Ako si nestrpljiv pokusaj da zamislis sliku. Ta zver je sa 3:0 pocistila onog koji je isprasio Federera posle vodjstva 2:0.

Beobrad

pre 5 godina

Bravo Nole, srce mi je puno!
Mnogi su govorili da je Novak zavrsio s tenisom, ali, to izjavljuju samo oni koji nikad do kraja nisu shvatili koliki je Novak sampion. Ovo je tek nekih 80% njegovih mogucnosti, kad bude podigao na 100%, svi ostali mogu u penziju.

Beobrad

pre 5 godina

Bravo Nole, srce mi je puno!
Mnogi su govorili da je Novak zavrsio s tenisom, ali, to izjavljuju samo oni koji nikad do kraja nisu shvatili koliki je Novak sampion. Ovo je tek nekih 80% njegovih mogucnosti, kad bude podigao na 100%, svi ostali mogu u penziju.

doktor

pre 5 godina

00
Videcemo tu zver protiv Federera, kralja tenisa.
(Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 18:17)
Treba prvo taj tvoj junak da dođje do polufinala da bi se sreo sa majstorom. Teško.

lavleo

pre 5 godina

Anderson je stvarno jak
Servis mu ide ogromnom silom
Jedan covek na nogama lak
Apsorbova udarce sa stilom
Tako da protivnik ostade bez nade
On uze pehar njemu tanjir dade.

znalac

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС 
8 Вимблдона > 4 Вимблдона
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)

37 godina > 30 godina

DRAGAN

pre 5 godina

Ja licno mislim da je ovo
najdrazi Novakov tdofej u
dosadasnjoj karijeri.Imati
u zagrljaju malog juniora
je najveca stvar na svetu.
Svaka ti cast majstore.
Stvarno si legenda za sva
vremena.Sada dolazi vreme
da se ponovo radujemo
nasem sampionu, a samo
kad se sjetim da su pojedinci pisali da nikada
vise nece osvojiti nista.
Molim lepo da li vas grize
savjet za tako nesto.
Novak tek sada ponovo
vlada ovim sportom,
zapamtite sta sam vam
rekao.Pozdrav za
sampiona od Dragana iz
ARIZONE. Hvala Nole jos
jednom, sto si mi priustio
lep dan i ugodno slavlje.

kaokakao

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС  
8 Вимблдона > 4 Вимблдона 
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53) 

Djokovic 23 > 22 Federer

Brooklyn boy

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС   
8 Вимблдона > 4 Вимблдона  
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)  

37 година > 31 година...

my way

pre 5 godina

Браво, мајсторе! Какав повратак за пар месеци, 13. гренд слем титула, 4. на Вимблдону! Каква каријера која још траје и трајаће! Каква легенда српског спорта!

King roger

pre 5 godina

Koliku srecu ima ovaj Djokovic.Realno da je Anderson odigrao kako zna Djokovic bi izgubio sigurno.Kakva bre zver.Federer se vraca i uzimace jos titule.

Jova

pre 5 godina

Super. Priznajem da sam se malko bojala Andersona, nekako mi se činilo da Novak u finalima, u kojima ne igra s ostalim članovima velike četvorke ( da, velike, pošto Mari po meni ipak “spada” u nju ) malo povuče ručnu i pobjeda nije sigurna kao kad su u istim situacijama Federer i Nadal. Oni to bez milosti odrade.

Strašno mi je drago. Puno će mu ovo značiti, njemu, njegovim bližnjim a i pravim navijačima, koji su s njim od prvih početaka, prije euforije uzrokovane pobjedama a i posle blaćenja, kojem je bio izložen ove zadnje 2 godine.

PS: kladila sam se s zagriženim Nadalovim navijačem ( on se kladio iz straha da će se Novak vratiti, ja iz straha da ipak možda neće – nadala se i vjerovala jesam, strepila takođe ) i izgubila opladu. Nikad je lakše neću podnijeti, samo ne znam gdje da nađem 3-kilsku čokoladu i da li se uopšte da kupiti.

Pozdrav svima

Srbenda

pre 5 godina

Jel to onaj sto navija za hrvate. Mozes 100 grend slemova da osvojis dzabe ti.
(lav, 15. jul 2018 18:00)

A sto da ne navija za hrvate.Evo i ja kao original Srbin navijam za hrvate.Barem govore isti jezik.Nista mi nazao nisu ucinili

milan

pre 5 godina

Bravo Nole!!! 


Scaka cast. 

Gde ste sada svi vi koji ste ga slali u penziju i kritikovalu. 

Nole, veliki poklon za tebe u svakom smislu!
(Tite, 15. jul 2018 17:55)
Šta si mu poklonio?

PRC-B52

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.
(PFC-B70

Realno je pravo čudo da je neko kao ti uopšte pismen.
A biće ogroman uspeh za tebe ako uspeš da ti život ne prođe u zavisti i mržnji.
Bravo Novače!

Bratislav

pre 5 godina

Čestitam Novaku za jučerašnju igru koja je pokazala svu lepotu tenisa i za današnji trenutak pun radosti, ushićenja i sreće kada je podigao pehar.
Svojim sportskim dostignućem i ljudskiom veličinom kroz svoj humanitarni rad, zauvek je osvojio moje srce. Uvek sam ga podržavao bez obzira na rezultat.
Hvala mu što voli svoju zemlju i što pronosi njeno ime. HVALA

NOVAK ŠAMPION
NOVAK ŠAMPION
NOVAK ŠAMPION

okjog

pre 5 godina

6x4 = 24 ojhaaa

20 ГС > 13 ГС    
8 Вимблдона > 4 Вимблдона   
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)   

37 година > 31 година...
(Brooklyn boy, 15. jul 2018 18:32)

slo

pre 5 godina

Pozdrav iz SLO, kad politika i ekonomija ne ide, barem da imate bogove u sportu!
I Novak tako lepo prezentira Srbiju, da bi morao biti i za to plaćen !

Sarti

pre 5 godina

Pratim tenis preko 50 godina,i naravno da sam navijao za Djokovica.Moram iskreno priznati da se nisam ni u snu nadao da ce osvojiti Wimbldon.Iskrene cestitke!Zelim Ti jos puno uspjeha u nastavku karijere!

Alex BG

pre 5 godina

Hvala Ti za sve, ljudska gromado!!!
Ucinio si za Srbiju vise nego sto ce iko ikada. Naklon do poda.
Sve najbolje u zivotu ti zelim!
Alex

Langus

pre 5 godina

Znaci ipak je bio lakat! Covek nam govori da ga boli ruka a mi ga teramo da jede meso i tako to! I da nije Vimbldon pa je mnogo vaznije da je bio u pravu. Neka mu je srecno u buduce.

Grbovic

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

Druze sve tekme su isle na drugom i HD kanalu.

Hvala sto si pratio Novaka i mi gledamo vatrene.

svetlana

pre 5 godina

Novace,srecno ti bilo!Jos puno trofeja da osvojis ovakve vrste.A vi svi,malodusni,koji sampione hocete da svedete na vasu mjeru i da ih svojim komentarima vucete po kaljuzi vasih sitnih misli i osjecanja,pa,naucite vec jednom nesto.Ne odustajte lako od svojih heroja,pogotovo ne onda kad im je tesko.Da vas e Novak slusao,pa vise ne bi reket uzeo u ruke,jeo bi cevape i pio pivo kraj neke prodavnice i ko zna sta jos.Ali on je Sampion.Ne odustaje lako kao vi.Ucite o tome.To se da primijeniti na cio zivot.

lepi

pre 5 godina

Pozdrav svim onima koji su prestali da veruju u njega u posljednje dve godine a sada ga ponovo vole i tek sad ostavljaju pozitivne komentare nakon još jednog osvojenog grand slama.

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

Bravo Nole, legendo nasa.Pravi navijaci su uvek verovali u tebe, idemo dalje po jos GS titula.
A sto se tice mizernih miseva koji su Noleta pljuvali i omalozavali kada mu nije islo u poslednjih 2 godine,Nole ih je ubio u pojam ovim novim trofejom.

Pedesetogodisnjak poslodavac

pre 5 godina

Ako je iko ikada sumnjao da je Novak najbolji srpski sportista ikad mislim da je ovaj trofej uklonio svaku sumnju.

smesan si

pre 5 godina

Videcemo na US OPENU dal se zver vratila na ovom GS je imao toliko srece za 2 zivota!!Lak zreb i protiv Nadala u 2 dana!!
(Grobar, 15. jul 2018 17:33)

Videcemo da li ce osvojiti Vimbldon 2028...
Blago tebi...

Bogdan Jocović

pre 5 godina

Svaka čast, majstore!! Klasa je klasa! Vratio se, neminovno, kretanje, pogotovu lateralno i gipkost su na 100%. Sve stiže i sve vraća. Vidi se rad sa Agasijem i sa Štepanekom, servis nenormalan, kao nikad, odservirao je rekordan broj asova, i na jednom turniru a i na jednom meču. Slajs na savršenstvu, forhend kao iz 2011-e. Samopouzdanje još nedostaje, bekhendom retko napada, pogotovu po paraleli. I što je još važnije, ne dozira kao u najboljim danima, na 100% angažovanja je tokom svakog sekunda svakog meča, nešto poput Rafe. To bi trebalo i da zadrži, i kad skroz vrati samopouzdanje.

Dobre vesti za nas, iskrene navijače, koji smo bili uz njega svo ovo vreme. Sad ga svi hvale, a na prvom sledećem kiksu će okrenuti ploču. No dobro, to smo mi, zato je neke i sramota koliko nam dobro ide... ;) Pozdrav svim ljubiteljima tenisa koji ne prate fudbal! :)

mali radojica

pre 5 godina

@pfcb70 dakle ti bolje komentariši hokej na travi jer za tenis nisi... Realno, ovo je posledica ciste DOMINACIJE i kvaliteta,a ne sreće.
1. Elininisan Federer, jer je čovek već deda i pred penziju
2. Pobede nad Nadalom, jer je Nole uvek bio bolji od vamostamos
3. Anderson izuzetan kad igra sa ostalima, ali jako nervozan,uplašen i zbunjen pred jednim Noletom,otprilike kao Nišikori,Del Potro i Thiem,koji mogu da se junače nad umornim favoritima ali kad nalete na Noleta manji su od makovog zrna. U svakom slučaju vratio se Nole i sad kreće Srboteror u sledećih nekoliko godina tako da ćemo videti ko će biti GOAT na kraju. Jedino mi žao ovih srbo i nolemrzaca jer sad dolazi vreme njhovog plakanja naricanja i traženja dlake u jajetu kod svakog Noletovog trijumfa.

prle

pre 5 godina

Posle rg 2016 je sve teorija zavere, da marej bude n1 i da deda osvoji još koj gs zbog rekorda i sponzora,sad kreće nova era tenisa sa noletom, pozz

VitezRedaZmaja77

pre 5 godina

Nole....kad si dosao u polufinale Rima i ispao od Nadala...rekao dam da si upalio mašinu...čak i ispadanje u 1/4 RG nisam shvatio tragično...tad si bio ubavio u 5-u...majstore sad si u 6-oj...a pista je pred tobom...zato gas do daske i zgazi ih sve...živeo nam 100g šampione...u inat svima i uprkos svemu... (posebno ovim domaćim kritičarima i onima koji ne poštuju)....KRALJ SE VRATIOOOOOOO.....

Ivan M

pre 5 godina

Bravo Nole! Prva dva seta kao protiv 250. na svetu. Anderson se onda trgao ali Nole je šampionski uspeo da se drži u setu i onda bio oportunista kad je trebalo. Legenda se vratila i ide dalje po nove titule!

SBono

pre 5 godina

Ono najljepse svi su bili srecni.,nasmijani.Kad te cijene i oni koji ne navijaju za tebe to se zove uspjeh.Volimo te.I u dobru i da ne pominjem proslo.Raste naslednik.

Smilica

pre 5 godina

TOOO No13E SOKOLE!!!
TOOO NOVAČE JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No13E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
OPET, NE MOŽE TE
POBEDITI NIKOOOO!!!

No13E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I KAD SU TE MNOGI OTPISALI
TI DOĐE DO TRONA
USRED LONDONA!!

U SRED ENGLESKE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No13E CAR SRBIJE.


ŽIV I ZRAV NAM BIO
I JOŠ MNOGO, MNOGO GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No13E JA
I CELA SRBIJA.

Bardami

pre 5 godina

Rafa je sve rekao: "Ako ne igraš najbolje moguće Vimbldon, čak ni Novak Djoković ne može da ga osvoji. Novak - najbolji teniser u istoriji.

sim

pre 5 godina

Rovinj docekao 13.-u!!!Bravo Nole!!!Ajmo Francuzi da ulepsamo dan do kraja!!!(Alex, 15. jul 2018 17:36)A bogami i Poreč! :)))
(Mira, 15. jul 2018 18:46)
Dubrovnik je sa vama!! Idemo Nole!!! Spremni za 5 komada!!

Goran

pre 5 godina

Covek koji je ispao u ranoj fazi Melburna, zatim u prvom kolu Majamija i Indijan Velsa, u ranoj fazi Monte Karla i Madrida, izgubio od pocetnika u cetvrtfinalu Rolan Garosa i cak doveo u pitanje ucesce na Vimbldonu ne samo da je pobedio u finalu nego njegovi najveci konkurenti nisu ni usli u finale cime je odjednom sve promenjeno u svetskom tenisu preko noci.

Miomir

pre 5 godina

Od srca cestitke majstore! Veoma mi je drago sto si osvojio jos jedan u nizu najprestiznijih turnira na svetu i sto se vracas na mesto gde pripadas! Puno hvala sto si nas jos jednom obradovao, ti si nas ponos!

Ћезо рца

pre 5 godina

Браво, принче од Србије... Жив нам и здрав био... И кад губио о кад побеђив'о, увек ћеш имати нашу подршку... Воле те твоји Срби.

Vladimir

pre 5 godina

Povuci se, sta se blamiras. Samo mucis i sebe i nas.
(Vladimir, 15. jul 2018 18:15)
Doslovno ovako su pojedinci pisali prije samo par sedmica. Malo sam se nasalio sada, vidim nije shvaceno kao sala. Bravo Nole, uvjek uz tebe!

Blok 63

pre 5 godina

Neverovatno kako sad nema stručnjaka!!! 
NOVAČE GENIJE !!!
(sava, 15. jul 2018 17:56)
Polako javice se oni, nemaju oni u svom zivotu nista pametnije da urade...

journalistas

pre 5 godina

To Surda legendo! Idemo po Sinsinati i USO!
(Rogi Obrenovac, 15. jul 2018 18:19)

Hahahahahahaha. Sve vreme razmisljam kako Nole lici na Surdu, evo potvrde da nisam jedini u tom razmisljanju..
Cestitke Nole!

Začuđeni U Zemlji Čuda

pre 5 godina

@Bogdan Jocović
Bravo! Svaka čast na komentaru.

Novak je danas pobedio mnoge a ne samo Kevina, mnoge sa kojima ninu kom slučaju ne bi trebao da se bori!

BRAVO NOLE

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO

zoxx

pre 5 godina

Brat....sve cestitke...Srbija je na nogama...Ponovo se vidi svetlost na kraju tunela bar na kratko...? hvala ti puno..i sto nas bas puno uveseljavas...Idemo?ooooooo

Del Piero#10

pre 5 godina

Nravo Nole! Jako mi je drago zbog njega, još više oni koji su ga poslali "u istoriju" nakon povrede. Vreme je da nastavi gde je stao!

ahahahaha

pre 5 godina

Bravo za Novaka. Al sta ce sad Jelena da objavi o svojim uspesima, neće Novaka hvaliti već sebe. Zbog njenih hirova je izgubio god ipo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milica, 15. jul 2018 17:35)

Cuj sada ovu :)

Nole fan

pre 5 godina

Nole je sada sedmi u trci za London final ATP.Ajmo Nole kratak predah pa Toronto, Cincinati NY, Peking, Sangaj Pariz.Mozda zavrsis godinu ka No 1

CANE.

pre 5 godina

DRAGI VAJDA HVALA TI STO SI SE VRATIO I VRATIO NOVAKA U ZIVOT. NOVACE SRECNA TI POBEDA . ZAO MI JE NISAM MOGAO DA GLEDAM MEC JER EUROSPORT NIJE VRSIO PRENOS . VAZNO JE DA SI TI POBEDIO I PODIGAO PEHAR . SRECNO DALJE .

ljupce

pre 5 godina

KRALJ JE SEO NA TRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da li ste i na trenutak pomislili da ce biti drugacije?rutinski

HE IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kanidja PG

pre 5 godina

Bravo šampione naš.Hvala ti za sve dane radosti.13 GS je i zvanično tvoj.
Veliki si Novače veliki!!!
Sad odmor pa napad na taj famozni Sinsinati za komplet kolekciju svih velikih turnira što niko nema.
Na ATP turu sad se ništa ne brani a zna se ko je doktor za beton podlogu.
Opet je nebo granica.

matori

pre 5 godina

spasao je 5 set lopti u gemovima gde nije mogao da pogodi prvi servis. a kada je trebalo da pogodi u TB, pogodio je.
on se mentalno vratio, a fizički mislim 95 %. ovo je dovoljno za novu eru dominacije, ako ne padne....ako ima glad za trofejima.
klasa je večna, forma je trenutna i na njoj mora da se radi.

no name

pre 5 godina

Prije par mjeseci sam rekao NOVAK ce se vratiti tamo gdje je pao ,i lupali ste mi minuse i evo GOSPODO vratio se .......Ideeeeemooooo sampioneeee!!!

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Sretan ti
13 GS. Ovaj treci set Nole
je posvetio uspavanoj
londonskoj gospodi da
malo uzivaju u ovome
finalu, da nisu dzaba platili
skupe ulaznice.Novak se
napokon vraca u svoju
top formu.Sada juris na
americku turneju po nove
trofeje.Hvala ti puno brate
SRBINE, na danasnjen danu i uspehu.Uzivaj u veselju sa
svojom porodicom.

Марко

pre 5 godina

Zver se vratila, Kevin igra mnogo bolje nego u prva dva seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 16:40)

Па није му ово Федерер.

хаха

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)


Mozda zato sto je Djokovic poceo dva sata ranije?

Vladimir

pre 5 godina

Svaka čast Nole! Govorili mu svi "pametnjakovići" šta da jede, kako da igra, slali ga u penziju a on eto uze GS. Majstor je Majstor.

PFC-B70

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.

Car!

pre 5 godina

Novace Srpske Sokole, ruke ti se pozlatile, svaki dan trpimo poreze, kako u drustvu, tako i sportu! To su Srbi ,nacija bez sablona, uvek iskoci neki heroj, kada se najmenje nadamo! Hvala jos jednom Kralju!

Nebojša

pre 5 godina

Tako se to radi hitro i sa stilom verovatno uz najmanje izgubljenih živaca (mojih) od svih njegovih finala koja sam gledao a gledao sam ih sve do sada trinaesti trofej je upisan udemo sada po četrnaesti u inat kako pljuvačima a još više u inat onim koji su slali sramotne a i to je blaga reč komentare a kao su bili njegovi navijači ovo je za sve vas.

manga

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.
(PFC-B70, 15. jul 2018 17:49)

Nema sta pravi si strucnjak. Zavist je jebena stvar...

Maksa nis

pre 5 godina

Napokoon. Secam se 2016 i finala us opena s wawrinkom, kada sam mislio da ce nole dobiti, kada je uzeo prvi set. Mislio sam u sebi samo da uzme ovaj 13 ti baksuzni, posle ce lakse ici. Nema veze, moze i ovako, probijena je barijera, sad nema stajanja, idemo Nole, do kraja, samo napred, uz tebe su pravi navijaci, koji razumeju ovaj sport, uspone i padove, kako u sportu, tako i u zivotu. Srdacan pozdrav ljubiteljima tenisa u Srbiji.

Kanidja PG

pre 5 godina

Stefan Djokovic sladak kao men.
Ima tatu tenisku i ljudsku veličini.
Bravo šampione,zver se vratila dje i treba na centralni teren najveceg turnira u tenisu.

SRBIJA

pre 5 godina

Kada si tek pocinjao da gospodaris teniskim terenima, bio sam uz tebe. Kada si lomio sve pred sobom, bio sam uz tebe. Kada si posustao, bio sam uz tebe. Kada su te omalovazavali, bio sam uz tebe. Kada su te pljuvali, branio sam te i bio uz tebe. Sada znam da si se vratio i da ces opet biti No.1. To znamo svi mi, tvoji verni navijaci. I, pogadjas, uvek cemo biti uz tebe, ziva legendo nasa, Novace nas!!!

Pera

pre 5 godina

Ostace Anderson upamcen na ovom Vimbldonu kao igrac koji je odigrao najduzi i najkraci mec!
@Pera
Skoro sam sam sebi lupio minus sto baksuziram :-)

Jax

pre 5 godina

Bravo Nole, nisam te pljuvao kad nisi bio u formi, ali nisam ni verovao u tebe u tom trenutku. Hvala sto si me naucio da verujem! BRAVO LEGRNDO!

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића! Морао је Новак да побиједи незгодног Андерсона и никад јачег Надала да би дошао до ове титуле... За разлику од Федерера који је прошлогодишњи Вимблдон освојио против Чилића који му је фактички предао и овогодишњи Аус опен, такође послије предаје оног Корејанца Чунга Лунге.

Bez reci

pre 5 godina

Svaka cast Novaku! Trebalo je izdrzati sve one mucne situacije i pljuvanje tkz. navijaca koji bi sada trebalo da sakriju u misju rupu!!! On je cudo od sportiste i za mene ce uvek biti najbolji.

Само кажем

pre 5 godina

Пробио је лед након мрачног периода у каријери.Очекујте велика дјела у годинама које следе! Немојте се изненадити ако опет наниже 4 ГС.Свака му част на свему урађеном у каријери и ако Бог да,да његов син настави тамо гдје је он стао...
Што се меча тиче брзо ћемо га заборавити.Финале је било са Надалом,ово је само рутинско одрађивање посла...
Свака част и Андерсону,добити Федерера након 0:2 не може свако...Питање да ли би и Новаку то пошло за руком

Dr.House

pre 5 godina

Ovako je mogao meč da izgleda od početka, a onda bi bilo zeznuto. Ovako je Novak dobio 2 seta bez da se oznoji, pa sad iako bude gusto ima rezerve... Može ovo da ode i u 5 setova , vrlo lako...ako neodogra predstojeći tie brake maksimalno. Ako do njega uopšte dodje pošto ne igra ništa

mr t

pre 5 godina

Svaka cast i veliko postovanje Novaku Djokovicu! Bravo majstore! Prozivali su ga mnogi da okaci reket o klin, da se ne bruka vise.. A on se vratio sa osvojenim najvecim turnirom u svetu tenisa.. Idemo sad Nole po jos nekoliko GS turnira.. Bar da stigne Nadala po broju GS titula i onda moze u penziju. Moram spomenuti i da sve vise cenim Nadala. Odusevio me je sa izjavom posle polufinala kao i izjavama koje je davao u poslednjih godinu i po dok je Novak bio u padu. A njihov rivalitet je za istoriju.. Svaka cast obojici.. Samo napred Nole!!!

room 1408

pre 5 godina

Svaka mu čast.Srbin a željan titula i trofeja.Obicno to ne ide jedno sa drugim.Ja sam prvi pisao pre par meseci da ide u penziju i da uživa u zivotu(parama).Izgleda da sam pogresio,..

мерак

pre 5 godina

Идемо нолеееее! Браво шампионе. Још само да французи победе и да буде све на свом месту :)

buva

pre 5 godina

Bravo na poscecenosti, istrajnosti i petlji da se prebrode sve poteskoce. Ne postoji bolje mesto od Vimbldona za to, koji nije moj omiljeni turnir, ali to kazem zbog onoga sto on predstavlja u teniskom svetu. Idemo dalje.

Djido

pre 5 godina

Za ove koji ne znaju, eurosport nikada ne prenosi Wimbledon. Nikada i nisu imali prava da prenose Wimbledon (Marko, 15. jul 2018 16:45)

Šta bre lupaš. Ceo Vimbldon je prenošen na Eurosportu, kao i sada finale na Eurosport2. Tu i gledam. Pored Eurosporta prenose i SK i RTS.

Igor

pre 5 godina

Sve cestitke Novaku za , moram priznati za mene iznenadjujuce osvajanje Wimbledona s obzirom na sve sto se dogadjalo. Ovo je bio onaj stari Novak koji smo svi navikli da gledamo. Necu da lazem, iznerviran njegovom blago recenom losom igrom i sam sam mu rekao ili da tenis shvati ozbiljno i pocne da igra ili da okaci reket o klin. Nisam od licemjera koji ga sad slave a do unazad nekoliko mjeseci su ga pljuvali. Mislim da je Vajdin dolazak bio presudan. Lutanje sa trenerima i jos nekim stvarima mu nije donijelo nista dobro i pokazalo je samo da ne treba izmisljati toplu vodu i mijenjati ono sto je dobro. Necu da ulazim sta je bio razlog onako, vjerujem do sad u istoji ATPA-a neprevazidjen pad u igri jedno broja 1, da li ozljeda, zasicenost, porodica i slicno, ali najvaznije je koliko vidim da je sve to prevazidjeno i zelim mu jos Grand Slam-ova. U svakom slucaju Federer i Nadal sa ovakvim Djokovicem mogu da se zamisle itekako, jer ono sto je sigurno da obojica ne bi osvojila sve one titule da je Djokovic igrao ovako. Sve cestitke jos jednom i samo naprijed!

matori

pre 5 godina

@SRAMOTA EUROSPORT NE PRENOSI NOVAKA I ANDERSONA . DA IGRA FEDERE PRENOSA BI BILO .
(CANE., 15. jul 2018 15:31)

ja gledam na ES 2.
( na svu sreću ne komentariše Banjac)

ja nemam SK.

2 - 0 za Novaka 6 - 2, 6 - 2.
za sada - piece of cake.

princ heri

pre 5 godina

nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati

Vlada

pre 5 godina

Nisam verovao da moze ovako da se vrati. Doduse sada je konkurencija slabija nego u vreme kada je dominirao, ako uspe da igra 70% kao onda moze da odnese kuci jos velikih trofeja. Samo da ne juri prvo mesto kao musica bez glave jer ne verujem da je izdrziv kao pre, neka se fokusira na velike turnire samo. Kada bude osetio da je "to-to" moze cesce da igra. nisam neki ekspert ali to je neko moje misljenje.

Stefan

pre 5 godina

Gledao sammec Andersona i Iznera obojica imaju jake brze servise i u jednom trenutku sam pomislio dobar riternista i igra i jednom i drugom pada u vodu .To i vidimo ovde ...

novica

pre 5 godina

Anderson potpuno razočarao. Kako je on osmi na ATP listi verovatno nikome nije jasno. Đoković kao na treningu, a finale najprestižnijeg turnira na svetu?!

Zreb

pre 5 godina

Federer treba da je sramota ko ga je pobedio i to posle vođstva od 2:0 i meč lopte i tačka!
(Sava964, 15. jul 2018 15:55)
Da je Anderson igrao ovako protiv Federera, ja bih ga pobedio, a ne Federer. Što nije bio naslov Anderson odigrao mec zivota?

Zex

pre 5 godina

Novak kada je u elementu kao danas, tu je kraj za rivala.Nije Anderson slab ni istrosen.Novak je igrao 5,5h dva dana.Nole ima retern vrhunski.Na svakoj lopti je, Anderson mora da rizikuje na svakom servisu i na svakom udarcu.Novak vraca sve u teren i to je to.

?

pre 5 godina

nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati
(princ heri, 15. jul 2018 16:20)

Ko je koga izbegao?
Kad je Novak gubio, pričalo se da beži od Federera.
Novak je tu, gde je Federer?

Mare

pre 5 godina

I posle kazite da Djokoviv nema srecu.Sad ce da pobedi Andersona.Covek se vuce na terenu ne moze da stoji koliko je isrpljen.Napravio je vise neiznudjenih gresaka nego u svakom setu protiv Isnera.A protiv Federera,Federer nije mogo da mu uzme brejk 2-3 sata ej protiv Federera.I sad kad je ovaj isrpljen sad ce lagano da ga pobedi.Uzeo mu brejk u servis gem andersona.Nijedan protivnik mu nije uzeo na wimbldonu tako brzo.
(King roger, 15. jul 2018 15:33)

Naravno da nema srecu. Zemljace moj, Djokovic je za protivnika u predhodnom mecu imao Rafaela Nadala, ej Rafaela Nadala i pobedio ga, a Anderson jednog Dzona Iznera. Jel mozda trebalo da bude obrnuto pa da Anderson ima srece?

manuginobili

pre 5 godina

Kad prezivis onakvog Nadala i onakav pakao od meca ovo dodje nesto kao laksi trening-uz svo postovanje prema Andersonu koji je odlican igrac ali Nole je ipak neka druga dimenzija...izgleda da ce uspjeti u namjeri da zavrsi mec prije finala u Moskvi,naprijed Nole! :)

milan

pre 5 godina

Preporučujem (+41)
Ne preporučujem (-3)
nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati
(princ heri,

Ma da.. nemoj da gledas. Gledaj kroasane i uzivaj.

Zreb

pre 5 godina

Kako je Federer izgubio od ovog lika? i kako je on 8. na ATP listi? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kayser Soze, 15. jul 2018 16:10) 

Federer je jednostavno precenjen, prosto.
(VladaNS, 15. jul 2018 16:27)

Osvajac 20 GS titula precenjen. Šta je onda Djokovic sa 13 (verovatno)?

Марко

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

То је зато што ће Ђоковић бити први, а ви други.

Rep.Srpska

pre 5 godina

Ajd se kladimo da Novak nece gledati fudbal? Prvo, jer ima obaveza, drugo, jer ni sam nece biti svestan svog uspeha jer se vratio i proslavice uspeh i trece, pa trece nema, do tad ce fudbal biti zavrsen

VladaNS

pre 5 godina

Kako je Federer izgubio od ovog lika? i kako je on 8. na ATP listi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kayser Soze, 15. jul 2018 16:10)

Federer je jednostavno precenjen, prosto.

zat

pre 5 godina

@king roger pa ovaj tvoj roćko je 4 godine igrao i osvajao finala protiv ovakvih i gorih, a sada ti je Anderson umoran. Novak igra treći dan za redom, a po tebi je to rekreacija. Jeste, u pravu si Rafa je nešto lošiji od Andersona. Gde ti živiš, šta jedeš, gledaš? Koji ti je bre?

ridikul s mora

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

То је зато што ће Ђоковић бити први, а ви други.
(Марко, 15. jul 2018 16:10)

Kažeš bolje sad biti prvi u planini nego drugi na moru? A dobro, stvar ukusa, neki ne vole gužvu, razumijem te potpuno.

Žile

pre 5 godina

Ne znam zasto komentator toliko potencira Andersonov umor. Pa,pobogu,njegovo polufinale je bilo duze od Novakovog samo 1 sat,ali je zato imao ceo JEDAN DAN da se odmori,a Novak ne. Budalastina.

Кривокапић

pre 5 godina

Новак је освојио 3 Вимблдона. У тим финалима победио је Федерера 2 пута и Надала једном. Изгубио је 1 финале од Ендија.

Beba Bajalski

pre 5 godina

napred Nole! Nole se godinama lavovski bori i igra za sve nas.saljem molitve Bogu za tog hrabrog,velicanstvenog coveka,borca,ponos nase zemlje! treba da se ugledamo na njega svi mi! Nole nikad ne kuka,pada,ustaje,stoicki i hrabro ide dalje!danas,bez obzira kakav ishod bio- Nole je POBEDNIK.

The pilot

pre 5 godina

Posle 1. Gema u I setu je već moglo da se kaže da je Vršac KONAČNO dočekao 13.GS! Idemo Novače-nebo je granica! Volim te kao brata rodjenog!!!!

ridikul s mora

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D

Alex

pre 5 godina

Хајде да гледамо Нола док не почне фудбал ;)
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:36)

Ја колико се сећам Аутостоперског име ти не Marvin the Paranoid Android

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Nek se zuta lopta samo valja,
Sve unutra od reketa kralja,
On je nas, svi ga opet vole,
A taj kralj, to je Novak Nole.

Iskida nam zivce ali ipak hvala,
Vamos tamos prosetao Nadala,
Mi bicemo srecni, ostavice Nole tuzne,
Zlonamerne i po' Afrike Juzne.

Sasa

pre 5 godina

Danas, koliko mi se cini, daleko daleko laksi zadatak za Noleta nego protiv Rafe koji je igrao kao na steroidima juce. Sve moze da se promeni, ali kako stvari stoje, tesko.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sad kad ovi nolobotovi ostave brdo komentara, dok ne krenu sa tim da pozelim srecu Andersonu i da napisem da sam sanjao da je Kevin pobedio sa 3:0 u setovima i to sa 6:4, 7:5 i 6:3.

seki

pre 5 godina

Anderson do polufinala moze da pobedi svakog igraca cim dodje u finale on se ukopa od straha tako je prošao u finale us opena protiv nadala tako ce i danas.

Samo LUSTRACIJA

pre 5 godina

Jeste praznik sporta i jeste festivalska atmosfera, ali...
... ali zamislite dan pomirenja kada cemo i mi biti jaki kao sto su sada, u miru, Francuska i Nemacka! Ne bi nam bilo ravnih!
Taj dan ce doci.

Š pic

pre 5 godina

Sad kad ovi nolobotovi ostave brdo komentara, dok ne krenu sa tim da pozelim srecu Andersonu i da napisem da sam sanjao da je Kevin pobedio sa 3:0 u setovima i to sa 6:4, 7:5 i 6:3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko

Lik je sanjao da je Kevin pobedio!!! Opsednutiji Novakom od bilo kog Novakovog navijača

ja

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде. 

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)

Čista petica za pisanje ćirilicom, retko koji hrvat to može. Ajde sad gledaj fudbal, tvoji igraju finale, veliki uspeh, neću ih pljuvati kao sto vi pljujete noleta.

King roger

pre 5 godina

I posle kazite da Djokoviv nema srecu.Sad ce da pobedi Andersona.Covek se vuce na terenu ne moze da stoji koliko je isrpljen.Napravio je vise neiznudjenih gresaka nego u svakom setu protiv Isnera.A protiv Federera,Federer nije mogo da mu uzme brejk 2-3 sata ej protiv Federera.I sad kad je ovaj isrpljen sad ce lagano da ga pobedi.Uzeo mu brejk u servis gem andersona.Nijedan protivnik mu nije uzeo na wimbldonu tako brzo.

WB 2018 je vec zavrsen kade je Raffa Peskir otiso kuci da lovi La Kukarache

pre 5 godina

Kad je ona sportaska ljudcina koja nije htela na RG 2013 da se teren nakvasi vodom u mecu protiv Novaka, juce Srbija Air-om bila upuchena da lovi La Kukarache na Majorku, za mene je WB vec sretno zavrsio....Anderson je super momak, skroman postuje svakoga i dobro bi bilo da on uzme Trofej, a sredio je i Rodgera i pratio ga da stane u red u penziski fond Bazel...bar za to treba da dobije WB 2018, ajmo Kevine

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sudeci po igri Andersona, Djokica ce nazalost da pobedi u ovom finalu. Gledajuci kako igra Kevin prosto se zapitam kako je uspeo da pobedi King Federera i to nakon preokreta, gubio je 2:0 u setovima a Rodzer je bolji i iskusniji teniser od Djokovica.

Stefan

pre 5 godina

Sad kad brat moj uzme trinaesti,a do kraja godine i cetrnaesti,a i Sinsinati nema te Hrvatske pobede koja ce misevima bar malo da skrene misli,ili utesi ih :D

Prljavi pupak

pre 5 godina

Koja je ovdje razlika u klasi,ovaj Anderson ako ga ne krene servis,rang igraca van prvih 100. Sve osim ubjedljive Novakove pobjede,bilo bi iznenadjenje...

Antraxxx

pre 5 godina

Lagano se zagrijavamo za današnje finale i navijamo svi u kafiću za Noleta. Biti će to kao pregaziti plitak potok. Čestitamo na još jednom Wimbledonu!
Pozdrav iz Zg

zumbul

pre 5 godina

Ovaj nema sanse protiv Noleta. Svaka serva mu je vracena u teren, cak i servis greska. Nole mu salje niske lopte jer je ovaj visok i ne moze da se savije.... Bice ovo laganih 6:2, 6:4, 6:3

vidim sve

pre 5 godina

Razlika između mene i Novaka nije velika?! Ja nisam verovao da će se vratiti, a izuzetno mi je drago što se vratio, a on je verovao.Zato je on temo gde jeste, a ja ovde gde jesam...mani se priča više, samo da pobedi.

sok od zove orla

pre 5 godina

Idemoo Nole :) bas mi drago da si se vratio,glavu gore srbi ne oprastaju uspehe Srba,uspehe svojih oni pljuju ,a tudje veličaju zato ih je sve manje i manje.

Дарвин тхе Шкартиан

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде.
Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)

Ако имаш нешто паметније да напишеш онда пиши, ако немаш онда ћути.

Stipe Pavlov

pre 5 godina

Nole po kratkom postupku!Žuri sa pobedom da vidi finale Hrvatska-Francuska i navija za svoje prijetelje Hrvate!Bravo Nole,volimo mi tebe kao i ti nas!Neka pati koga smeta!

anica

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде. 

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)
Koja tebe muka muci?

Tales

pre 5 godina

Ljudi uredu je postovati Hrvate kao komsije i susjede al nema tu neke istinske ljubavi i nismo braca niti smo slicni. Jedni su docekivali okupatore sa cvecem, dok su drugi ginuli 100 za 1. Jednostavno smo razliciti. Sportski pozdrav i veliko postovanje prema svima!

bosanacihercegovac

pre 5 godina

Prije otprilike godinu dana samo je Wawrinka tada rekao: ‘‘ Novak ce se vratiti, to je sigurno´´.
Ja kazem: Osvajas ti ovo, to je sigurno.
Lp

catch22

pre 5 godina

Publika u depresiji, Novak dominira. Aplauzi na pozorisnom nivou. Videcemo kako ce reagovati ako Anderson nesto uradi, al' nadam se da mu Nole nece dozvoliti.
Nadam se da nece slati pozdrave od srca ako pobedi, nisu zasluzili...

MMamula

pre 5 godina

Puno srece i Noletu i nasoj Hrvatskoj, da hrvati svog sveta slave danas dve titule, sve najbolje svima nama pa da slavimo veceras!! Pozz svima i budite uz nase

Kanidja PG

pre 5 godina

3-0 uz moguce jedan taj brejk za Novaka.
Ako ponovi igru sa Rafom nema šansi Anderson.To je za njega druga dimenzija tenisa.A Kevin je zasluženo u finalu isprašio je i dzemperka na tom putu.

panda

pre 5 godina

Šta god da bude danas, Nole će da jede travu, samo se nadam da je to ona sa centralnog terena :)

Idemo do 13. GS, da se konačno osvoji ta baksuzna titula!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде.

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.

DaveZG

pre 5 godina

Sretno Nole! Sretno Hrvatska! Ja vec polupijan! Danas se pise povijest! Ajmo svi bar na jedan dan da zaboravimo u kakvom kaosu od drzava zivimo i navijajmo za njih, zasluzili su! Svako dobro! Pozdrav iz Zagreba.

domagoj

pre 5 godina

Neka i Nole i Hrvatska pobede danas pa da igra rock n roll cela Jugoslavija.
(Twolf, 15. jul 2018 14:41)

bogati nemoj -igra rnr- tome podsjeca na 90te, 2000 i dominantnos vasih kosarkasa :(

ja

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде. 

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)

Čista petica za pisanje ćirilicom, retko koji hrvat to može. Ajde sad gledaj fudbal, tvoji igraju finale, veliki uspeh, neću ih pljuvati kao sto vi pljujete noleta.

panda

pre 5 godina

Šta god da bude danas, Nole će da jede travu, samo se nadam da je to ona sa centralnog terena :)

Idemo do 13. GS, da se konačno osvoji ta baksuzna titula!

Žile

pre 5 godina

Ne znam zasto komentator toliko potencira Andersonov umor. Pa,pobogu,njegovo polufinale je bilo duze od Novakovog samo 1 sat,ali je zato imao ceo JEDAN DAN da se odmori,a Novak ne. Budalastina.

Марко

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

То је зато што ће Ђоковић бити први, а ви други.

PRC-B52

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.
(PFC-B70

Realno je pravo čudo da je neko kao ti uopšte pismen.
A biće ogroman uspeh za tebe ako uspeš da ti život ne prođe u zavisti i mržnji.
Bravo Novače!

okjog

pre 5 godina

6x4 = 24 ojhaaa

20 ГС > 13 ГС    
8 Вимблдона > 4 Вимблдона   
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)   

37 година > 31 година...
(Brooklyn boy, 15. jul 2018 18:32)

manga

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.
(PFC-B70, 15. jul 2018 17:49)

Nema sta pravi si strucnjak. Zavist je jebena stvar...

DaveZG

pre 5 godina

Sretno Nole! Sretno Hrvatska! Ja vec polupijan! Danas se pise povijest! Ajmo svi bar na jedan dan da zaboravimo u kakvom kaosu od drzava zivimo i navijajmo za njih, zasluzili su! Svako dobro! Pozdrav iz Zagreba.

Beba Bajalski

pre 5 godina

napred Nole! Nole se godinama lavovski bori i igra za sve nas.saljem molitve Bogu za tog hrabrog,velicanstvenog coveka,borca,ponos nase zemlje! treba da se ugledamo na njega svi mi! Nole nikad ne kuka,pada,ustaje,stoicki i hrabro ide dalje!danas,bez obzira kakav ishod bio- Nole je POBEDNIK.

Needukovan

pre 5 godina

Otkad je Novak postao konkurentan za osvajanje GS-a (2011. kad se resio glutenskih problema i problema sa disanjem) osvojio je do danas 12 GS, Rafa 8, a Federer samo 2. Dakle i slovima - DVA! I to ove i prosle godine kad Novak prakticno nije ni igrao. E sad mi recite da je Federer GOAT a u eri najvecih konkurenata ima samo 2 GS-a!!! Mislim, necemo o njegovim finalima sa Bagdatisom, Safinom, Filipusisom, Marselo Riosom i slicnim. Sve jasno kao dan - dva GS-a otkad su 'stasali' Rafa i Novak. Cao zdravo. Ps. 23 > 22

no name

pre 5 godina

Prije par mjeseci sam rekao NOVAK ce se vratiti tamo gdje je pao ,i lupali ste mi minuse i evo GOSPODO vratio se .......Ideeeeemooooo sampioneeee!!!

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Sretan ti
13 GS. Ovaj treci set Nole
je posvetio uspavanoj
londonskoj gospodi da
malo uzivaju u ovome
finalu, da nisu dzaba platili
skupe ulaznice.Novak se
napokon vraca u svoju
top formu.Sada juris na
americku turneju po nove
trofeje.Hvala ti puno brate
SRBINE, na danasnjen danu i uspehu.Uzivaj u veselju sa
svojom porodicom.

mr t

pre 5 godina

Svaka cast i veliko postovanje Novaku Djokovicu! Bravo majstore! Prozivali su ga mnogi da okaci reket o klin, da se ne bruka vise.. A on se vratio sa osvojenim najvecim turnirom u svetu tenisa.. Idemo sad Nole po jos nekoliko GS turnira.. Bar da stigne Nadala po broju GS titula i onda moze u penziju. Moram spomenuti i da sve vise cenim Nadala. Odusevio me je sa izjavom posle polufinala kao i izjavama koje je davao u poslednjih godinu i po dok je Novak bio u padu. A njihov rivalitet je za istoriju.. Svaka cast obojici.. Samo napred Nole!!!

Beobrad

pre 5 godina

Bravo Nole, srce mi je puno!
Mnogi su govorili da je Novak zavrsio s tenisom, ali, to izjavljuju samo oni koji nikad do kraja nisu shvatili koliki je Novak sampion. Ovo je tek nekih 80% njegovih mogucnosti, kad bude podigao na 100%, svi ostali mogu u penziju.

komentari

pre 5 godina

Djokovic je zavrsio sa vrhunskim rezultatima...mozda osvoji jos dva tri manja turnira...gren slem nikako...jer izgubio je veru u sebe...i s godinama postaje sve smotaniji pri kretanju jer njegov glavni problem je slab rad nogu...nema dobru koordinaciju i stabilnost pri trcanju...trci kao neko dete od 7 godina...nepravilno kao da skakuce...nekako smotano...i zato nikako ne moze da vrati te lopte za kojima mora da trci jer ne moze nogama da zauzme potreban polozaj da bi mogao uspesno da vrati udarac...takav je bio uvek ali sad kao stariji je jos gori po tom pitanju...
(Sajmon, 24. jun2018 23:15)
Ovo sam kopirao mislim posle Kvinsa. Verovatno nikad teniski reket uzivo nisi video a pises ovde ''strucne'' komentare. Nazalost, ovakvi su nam na vodecim pozicijama u drustvu umesto da su na marginama. Ljudi ne ustrucavajte se da ovakve uvek kulturno spustite na zemlju kada god imate priliku za to.

Mare

pre 5 godina

I posle kazite da Djokoviv nema srecu.Sad ce da pobedi Andersona.Covek se vuce na terenu ne moze da stoji koliko je isrpljen.Napravio je vise neiznudjenih gresaka nego u svakom setu protiv Isnera.A protiv Federera,Federer nije mogo da mu uzme brejk 2-3 sata ej protiv Federera.I sad kad je ovaj isrpljen sad ce lagano da ga pobedi.Uzeo mu brejk u servis gem andersona.Nijedan protivnik mu nije uzeo na wimbldonu tako brzo.
(King roger, 15. jul 2018 15:33)

Naravno da nema srecu. Zemljace moj, Djokovic je za protivnika u predhodnom mecu imao Rafaela Nadala, ej Rafaela Nadala i pobedio ga, a Anderson jednog Dzona Iznera. Jel mozda trebalo da bude obrnuto pa da Anderson ima srece?

matori

pre 5 godina

spasao je 5 set lopti u gemovima gde nije mogao da pogodi prvi servis. a kada je trebalo da pogodi u TB, pogodio je.
on se mentalno vratio, a fizički mislim 95 %. ovo je dovoljno za novu eru dominacije, ako ne padne....ako ima glad za trofejima.
klasa je večna, forma je trenutna i na njoj mora da se radi.

Zex

pre 5 godina

Novak kada je u elementu kao danas, tu je kraj za rivala.Nije Anderson slab ni istrosen.Novak je igrao 5,5h dva dana.Nole ima retern vrhunski.Na svakoj lopti je, Anderson mora da rizikuje na svakom servisu i na svakom udarcu.Novak vraca sve u teren i to je to.

Vlada

pre 5 godina

Druze uopste ne gledam tenis. Ne mogu sebe da zamislim da sedim 5 sati na jednom mestu. I nije mi stalo do titule. Osvojio si ih mnogo. Cestitam ti samo na hrabrosti, sto si svima "ovima" (koji su te optuzivali, da ne placas porez u Srbiji, da ne jedes meso i za slicne gluposti), zapusio usta za sva vremena. Dozvoljavali su sebi da te razvlace po komentarima (pravi heroji tastature), kao da im nesto dugujes, kao da si njihovo vlasnistvo.....a ti si samo jedan pre svega vaspitan, plemenit i human covek. I zato ces biti najveci ikada. Titule budu i prodju, a covek je covek, zanavek. Ziv bio !

ridikul s mora

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D

Negativni

pre 5 godina

Fantastično je odigrao turnir. Juče je završio sav posao, sjajnom pobedom nad Nadalom. Mentalno je odigrao briljantan turnir. Veliki povratak. Svaka čast!!!

Hahahahahaha

pre 5 godina

I oni stavovi "nikada on neće biti na vrhu, pa sam je rekao da mu tenis više nije prioritet broj 1 u životu". Pa i nije normalno da kada ostvariš neki cilj, kažeš da je to i dalje prioritet. Tada se baciš na neki veći. Teži, a lepši. Novak je pred celim svetom rekao "Meni je sada porodica na prvom mestu". I, oni koji su, poput heorinskih zavisnika, osetili da neće imati više dozu fenomenalnog svake nedelje popodne, kada se obično igra neko tenisko finale, osuli su paljbu po njemu "Eto, odustaje! A što lepo ne odustane od tenisa, nego nas ovako muči svake sedmice!".

Nije on mučio vas. On se borio sa sobom. Jer zna ko je. Čemu stremi i kako se tamo stiže.

Bez ovala mešanog. Bez gurua koji visi oko vrata. Sa porodicom u srcu (delom i na tribinama). Posle šest meseci pauze, pa dva meseca nove. Posle svih kritika, omalovažavanja samoproglašenih stručnjaka (što je to samoproglašenje postalo moderno, čudno jedno). Posle bola u laktu, a bola i u duši što kad god bi pomislio da je spreman, video je koliko tek mora da zapne. I, za razliku od mnogih kritičara, zapeo je, ne bi li bio bolji nego što je ikada bio.

I, evo ga. Nole, šampion Vimbldona. Đoković - na vrhu, opet.

хаха

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)


Mozda zato sto je Djokovic poceo dva sata ranije?

kaokakao

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС  
8 Вимблдона > 4 Вимблдона 
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53) 

Djokovic 23 > 22 Federer

Bogdan Jocović

pre 5 godina

Svaka čast, majstore!! Klasa je klasa! Vratio se, neminovno, kretanje, pogotovu lateralno i gipkost su na 100%. Sve stiže i sve vraća. Vidi se rad sa Agasijem i sa Štepanekom, servis nenormalan, kao nikad, odservirao je rekordan broj asova, i na jednom turniru a i na jednom meču. Slajs na savršenstvu, forhend kao iz 2011-e. Samopouzdanje još nedostaje, bekhendom retko napada, pogotovu po paraleli. I što je još važnije, ne dozira kao u najboljim danima, na 100% angažovanja je tokom svakog sekunda svakog meča, nešto poput Rafe. To bi trebalo i da zadrži, i kad skroz vrati samopouzdanje.

Dobre vesti za nas, iskrene navijače, koji smo bili uz njega svo ovo vreme. Sad ga svi hvale, a na prvom sledećem kiksu će okrenuti ploču. No dobro, to smo mi, zato je neke i sramota koliko nam dobro ide... ;) Pozdrav svim ljubiteljima tenisa koji ne prate fudbal! :)

Nebojša

pre 5 godina

Tako se to radi hitro i sa stilom verovatno uz najmanje izgubljenih živaca (mojih) od svih njegovih finala koja sam gledao a gledao sam ih sve do sada trinaesti trofej je upisan udemo sada po četrnaesti u inat kako pljuvačima a još više u inat onim koji su slali sramotne a i to je blaga reč komentare a kao su bili njegovi navijači ovo je za sve vas.

Pa-pa

pre 5 godina

Videcemo tu zver protiv Federera, kralja tenisa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 18:17) # Link komentara

Ako si nestrpljiv pokusaj da zamislis sliku. Ta zver je sa 3:0 pocistila onog koji je isprasio Federera posle vodjstva 2:0.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Predosadno finale!!!Steta sto King Roger nije dosao do finala da razbije Djokovica!!
(Lampi, 15. jul 2018 16:10)

Zasto nije dosao? Mozda nije imao vremena, ko li ce ga znati...

Bravo, Novak!!!

pre 5 godina

Nole, sve čestitke! Hvala na odličnoj zabavi, bilo je divno sedeti u svom dnevnom boravku i navijati za tebe, moga zemljaka, i na kraju turnira biti srećna jer si pobedio. Tvoja pobeda je za mene bila očekivana. Iznenađenje je bilo pojavljivanje tvog sina Stefana u loži. Gledati njega i njegovu majku Jelenu tako srećne je bilo predivno! Toliko su me preplavile emocije da sam i plakala i smejala se u isto vreme. Želim ti da dominiraš sledećih bar 6-7 godina, da postaneš i zvanično najbolji svih vremena. Oni koji ne podnose što si pobedio su oni koji nisu uspeli da te ubiju '99. Nemoj da obraćaš pažnju na njih, samo pobeđuj i smej se, smej, uvek se smej, naš Nole. Nek pojedu svoje džigerice :D

slo

pre 5 godina

Pozdrav iz SLO, kad politika i ekonomija ne ide, barem da imate bogove u sportu!
I Novak tako lepo prezentira Srbiju, da bi morao biti i za to plaćen !

ima vremena

pre 5 godina

Novak je jedan od najvećih tenisera svih vremena, ali realno Federerova dostignuća će jako teško ikada neko dostići. 
Mladih tenisera koji se ističu trenutno skoro da nema...
(Bane17, 15. jul 2018 19:41)

Postovani Bane, mozda si u pravu, mozda Novak nece stici neke Federerove rezultate, ali neke je prestigao i tesko da ce njega Federer stici. Uz to, zbog razlike u godinama, Novak ima jos par godina da postigne to nesto, a Federer nema.
4 vezana slema (posle 47 godina), u jednoj godini 3 slema, 6 masters 1000 i zavrsni, pozitivan skor sa najvecim rivalima, sansa da kompletira masterse (nedostaje mu samo Sinsinati, Federeru Monte Karlo i Rim, sa malim sansama (gotovo nikakvim, ali hajde dok je aktivan da mu damo sansu) da ih osvoji...

buva

pre 5 godina

Bravo na poscecenosti, istrajnosti i petlji da se prebrode sve poteskoce. Ne postoji bolje mesto od Vimbldona za to, koji nije moj omiljeni turnir, ali to kazem zbog onoga sto on predstavlja u teniskom svetu. Idemo dalje.

SRBIJA

pre 5 godina

Kada si tek pocinjao da gospodaris teniskim terenima, bio sam uz tebe. Kada si lomio sve pred sobom, bio sam uz tebe. Kada si posustao, bio sam uz tebe. Kada su te omalovazavali, bio sam uz tebe. Kada su te pljuvali, branio sam te i bio uz tebe. Sada znam da si se vratio i da ces opet biti No.1. To znamo svi mi, tvoji verni navijaci. I, pogadjas, uvek cemo biti uz tebe, ziva legendo nasa, Novace nas!!!

CANE.

pre 5 godina

DRAGI VAJDA HVALA TI STO SI SE VRATIO I VRATIO NOVAKA U ZIVOT. NOVACE SRECNA TI POBEDA . ZAO MI JE NISAM MOGAO DA GLEDAM MEC JER EUROSPORT NIJE VRSIO PRENOS . VAZNO JE DA SI TI POBEDIO I PODIGAO PEHAR . SRECNO DALJE .

smesan si

pre 5 godina

Videcemo na US OPENU dal se zver vratila na ovom GS je imao toliko srece za 2 zivota!!Lak zreb i protiv Nadala u 2 dana!!
(Grobar, 15. jul 2018 17:33)

Videcemo da li ce osvojiti Vimbldon 2028...
Blago tebi...

milan

pre 5 godina

Preporučujem (+41)
Ne preporučujem (-3)
nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati
(princ heri,

Ma da.. nemoj da gledas. Gledaj kroasane i uzivaj.

SBono

pre 5 godina

Ono najljepse svi su bili srecni.,nasmijani.Kad te cijene i oni koji ne navijaju za tebe to se zove uspjeh.Volimo te.I u dobru i da ne pominjem proslo.Raste naslednik.

Марко

pre 5 godina

Zver se vratila, Kevin igra mnogo bolje nego u prva dva seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 16:40)

Па није му ово Федерер.

doktor

pre 5 godina

00
Videcemo tu zver protiv Federera, kralja tenisa.
(Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 18:17)
Treba prvo taj tvoj junak da dođje do polufinala da bi se sreo sa majstorom. Teško.

Haj

pre 5 godina

Koliku srecu ima ovaj Djokovic.Realno da je Anderson odigrao kako zna Djokovic bi izgubio sigurno.Kakva bre zver.Federer se vraca i uzimace jos titule.
(King roger, 15. jul 2018 18:05)

Federer se vraća u švajcarsku da uživa u penziji hahahaha

Simens

pre 5 godina

Federer je najtrofejniji teniser svih vremena, ali Novak je bolji od njega. To je činjenica, koje je svestan čak i Vilander. Zato ga i omalovažava.
Problem je u tome sto su savremenici. Da su oni teniseri u dva razlicita razdoblja moglo bi se reći da je Federer najbolji. Ovako ne.

Mita

pre 5 godina

Ovo je titula za sve one licemerne komentare,kako Nole moze samo da osvoji Kalemegdan!
Danas je postao jos veci sampion koga Srbija u buducnosti ,kao sto je Novak nece imati!
Nas najbolji sportista svih vremena!
Bravo Nole!

Vladimir

pre 5 godina

Povuci se, sta se blamiras. Samo mucis i sebe i nas.
(Vladimir, 15. jul 2018 18:15)
Doslovno ovako su pojedinci pisali prije samo par sedmica. Malo sam se nasalio sada, vidim nije shvaceno kao sala. Bravo Nole, uvjek uz tebe!

Brooklyn boy

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС   
8 Вимблдона > 4 Вимблдона  
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)  

37 година > 31 година...

Kanidja PG

pre 5 godina

Kakvo sportsko blago imamo nismo svjesni.
Jednom kada okonča sjajnu karijeru svatice mnogi tek tada koja je to veličina i koliko ce nam faliti ovakav as.
Veliki si Novače veliki.

Majkl Dzordan

pre 5 godina

Volim sto si osvojio ovaj turnir, jer si zapusio svima onima koji su te napadali,ponizavali i osporavali tvoje uspehe.I da opet padnes na jos nizu poziciju nego na ovoj kojoj si sad opet bi bio uz tebe.

Ja ne razumem kako ljudi,mala deca,tinejdzeri ne probaju barem da se ugledaju na tebe da pokusaju makar malo da pokupe kulturu,znoj,rad, zelju a ne sve velicaju nebitne ljude u rijaliti programima.Iako vise ne osvojis turnir ti si nas najbolji teniser svih vremena.Kad ti odes u penziju pitaj Boga da li cemo imati vise tenisera u prvih sto a ne nekog na vrhu liste.Hvala ti za sve sto si uradio, kad budem imao decu stalno cu im pricati o tebi :) .

Ojsa

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС 
8 Вимблдона > 4 Вимблдона
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)

Pobeđuješ Safina i Filipusisa < pobeđuješ Nadala i Federera

Del Piero#10

pre 5 godina

Srećna titula i naprijed u nova osvajanja! Nadam se da je ovo početak novih trofeja ali moram da primjetim da me Nole razočarao u nekim segmentima igre kada je mogao mnogo lakše da riješava poene! Brojao sam nekih 10-12 situacija gdje je Anderson bio iza osnovne linije ali Novak i ne pokušava dropšot protiv dvometraša, a to mu je idealni udarac za njega.Dalje u razmjenama kada ovaj ŠAMARA lopticu nema raznovrsnosti Noleta , nema promjene ritma...nije mi jasno kako ga neko ne savjetuje da se bolje prilagođava protivniku.Nadal bi sa svojim dropšotovima, slajzovima, top spinovima POJEO ovog u svakom dijelu poena.Novak MORA da NAUĆI da udara dropšot u penjanju jer onda se dobija veća rotacija a ne daq sačeka da loptica padne niže...takođe isto kao i sa Nadalom ...IZBACI PROTIVNIKA I UMJESTO DA IZAĐE NA MREŽU I LAKO REALIZUJE POEN , on čeka da balon lopta se vrati od strane protivnika i tek onda nastavlja poen.To su sve taktički momenti koje MORA DA PROMJENI.Ne smije se zaboraviti da je Nadal bio mnogo raznovrsniji od Noleta i da su servisi odlučili i sreća.Može Novak mnogo bolje ali mora da napreduje i da radi na onome što slabije zna.Voleji, smečevi, dropšotovi, slajzovi su mu nedovoljno dobri ZAŠTO NE RADI NA TOME?
(sasa.r, 15. jul 2018 19:06) Ja stvarno ne znam kako ovakav stručnjak poput tebe nema angažman od nekog od top 10 tenisera. Novače batali Vajdu, angažuj ovog Sašu.

mali radojica

pre 5 godina

@pfcb70 dakle ti bolje komentariši hokej na travi jer za tenis nisi... Realno, ovo je posledica ciste DOMINACIJE i kvaliteta,a ne sreće.
1. Elininisan Federer, jer je čovek već deda i pred penziju
2. Pobede nad Nadalom, jer je Nole uvek bio bolji od vamostamos
3. Anderson izuzetan kad igra sa ostalima, ali jako nervozan,uplašen i zbunjen pred jednim Noletom,otprilike kao Nišikori,Del Potro i Thiem,koji mogu da se junače nad umornim favoritima ali kad nalete na Noleta manji su od makovog zrna. U svakom slučaju vratio se Nole i sad kreće Srboteror u sledećih nekoliko godina tako da ćemo videti ko će biti GOAT na kraju. Jedino mi žao ovih srbo i nolemrzaca jer sad dolazi vreme njhovog plakanja naricanja i traženja dlake u jajetu kod svakog Noletovog trijumfa.

Bez reci

pre 5 godina

Svaka cast Novaku! Trebalo je izdrzati sve one mucne situacije i pljuvanje tkz. navijaca koji bi sada trebalo da sakriju u misju rupu!!! On je cudo od sportiste i za mene ce uvek biti najbolji.

Beobrad

pre 5 godina

Bravo Nole, srce mi je puno!
Mnogi su govorili da je Novak zavrsio s tenisom, ali, to izjavljuju samo oni koji nikad do kraja nisu shvatili koliki je Novak sampion. Ovo je tek nekih 80% njegovih mogucnosti, kad bude podigao na 100%, svi ostali mogu u penziju.

zat

pre 5 godina

@king roger pa ovaj tvoj roćko je 4 godine igrao i osvajao finala protiv ovakvih i gorih, a sada ti je Anderson umoran. Novak igra treći dan za redom, a po tebi je to rekreacija. Jeste, u pravu si Rafa je nešto lošiji od Andersona. Gde ti živiš, šta jedeš, gledaš? Koji ti je bre?

Milan

pre 5 godina

Зачепио уста свима који су га критиковали. Успех је само његов и његове породице.

Grbovic

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

Druze sve tekme su isle na drugom i HD kanalu.

Hvala sto si pratio Novaka i mi gledamo vatrene.

sim

pre 5 godina

Rovinj docekao 13.-u!!!Bravo Nole!!!Ajmo Francuzi da ulepsamo dan do kraja!!!(Alex, 15. jul 2018 17:36)A bogami i Poreč! :)))
(Mira, 15. jul 2018 18:46)
Dubrovnik je sa vama!! Idemo Nole!!! Spremni za 5 komada!!

Srbenda

pre 5 godina

Jel to onaj sto navija za hrvate. Mozes 100 grend slemova da osvojis dzabe ti.
(lav, 15. jul 2018 18:00)

A sto da ne navija za hrvate.Evo i ja kao original Srbin navijam za hrvate.Barem govore isti jezik.Nista mi nazao nisu ucinili

Tibor

pre 5 godina

Nije zver, već Nole. Nemojte ga vređati. Zver ne može imati onako slatko dete. Bravo majstoreeeee i hvala za sve predivne trenutke i do sada a i u budućnosti.

ahahahaha

pre 5 godina

Bravo za Novaka. Al sta ce sad Jelena da objavi o svojim uspesima, neće Novaka hvaliti već sebe. Zbog njenih hirova je izgubio god ipo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milica, 15. jul 2018 17:35)

Cuj sada ovu :)

Rade

pre 5 godina

Docekao 13. u sjevernoj irskoj, Cushendall. Gledali smo polufinale sa divnim ircima, svi su bili za Noleta. Zao mi da komsije nisu dobili francuze ali tako mi je drago da vidim kako se nasi bratski narodi ponovo podrzavaju. Ovo su vazni dani za nas, ovo je vise od sporta. Skontali smo kako ziviti zajedno u medjusobnom postovanju i miru. To je taj kvalitet zivota koji nam treba. Sve ostalo ce samo doci

Bratislav

pre 5 godina

Čestitam Novaku za jučerašnju igru koja je pokazala svu lepotu tenisa i za današnji trenutak pun radosti, ushićenja i sreće kada je podigao pehar.
Svojim sportskim dostignućem i ljudskiom veličinom kroz svoj humanitarni rad, zauvek je osvojio moje srce. Uvek sam ga podržavao bez obzira na rezultat.
Hvala mu što voli svoju zemlju i što pronosi njeno ime. HVALA

NOVAK ŠAMPION
NOVAK ŠAMPION
NOVAK ŠAMPION

journalistas

pre 5 godina

To Surda legendo! Idemo po Sinsinati i USO!
(Rogi Obrenovac, 15. jul 2018 18:19)

Hahahahahahaha. Sve vreme razmisljam kako Nole lici na Surdu, evo potvrde da nisam jedini u tom razmisljanju..
Cestitke Nole!

Lexx_nl

pre 5 godina

Радост је велика.
Ноле је показао да се вјером у себе и преданим радом толико може постићи.
Освојио је Ролан Гарос.
Дошло је до засићења, касније и до повреде која га је 11 дугих мјесеци одвојила што са терена, што онемогућила да се врати у потребну такмичарску форму.
Слиједила је, испоставља се сада одлична одлука, да оконча сарадњу са Агасијем и Степанеком и у штаб врати Вајду.
Услиједили су први позитивни резултати у априлу и скоро одлични у Риму гдје је тијесно изгубио од Надала на врхунцу. Једини кикс му се десио на Ролан Гаросу. То га је потресло, али и уз вјероватно потребне Вајдине савјете, додатно мотивисало да загризе.
Резултати су се брзо потом показали уласком у финале Квинса, да би све кулминирало јучерашњом побједом у епском мечу са Надалом и напокон четвртим освајањем Вимблдона данас.
Сада је више него јасно да се Ноле вратио на стазу на којој је био пред освајање Роланд Гароса.
Сада можемо са очекујемо више узбуђења у борби за највеће трофеје у којима ће Ноле итекако да се пита.
Све честитке Нолету и све најбоље у Синсинатију и на УС Опену.

DRAGAN

pre 5 godina

Ja licno mislim da je ovo
najdrazi Novakov tdofej u
dosadasnjoj karijeri.Imati
u zagrljaju malog juniora
je najveca stvar na svetu.
Svaka ti cast majstore.
Stvarno si legenda za sva
vremena.Sada dolazi vreme
da se ponovo radujemo
nasem sampionu, a samo
kad se sjetim da su pojedinci pisali da nikada
vise nece osvojiti nista.
Molim lepo da li vas grize
savjet za tako nesto.
Novak tek sada ponovo
vlada ovim sportom,
zapamtite sta sam vam
rekao.Pozdrav za
sampiona od Dragana iz
ARIZONE. Hvala Nole jos
jednom, sto si mi priustio
lep dan i ugodno slavlje.

Jax

pre 5 godina

Bravo Nole, nisam te pljuvao kad nisi bio u formi, ali nisam ni verovao u tebe u tom trenutku. Hvala sto si me naucio da verujem! BRAVO LEGRNDO!

DRAGAN

pre 5 godina

Hvala Novaku i legendi
VAJDI, sto se vratio u tim
kada su neki vec otpisivali
Novaka, ej bogami grdno
ste se prevarili.Novak sada
ponovo vlada tenisom.
zapamtite dobro.

my way

pre 5 godina

Браво, мајсторе! Какав повратак за пар месеци, 13. гренд слем титула, 4. на Вимблдону! Каква каријера која још траје и трајаће! Каква легенда српског спорта!

max

pre 5 godina

Neprocenjivo je to koliko je ovaj covek toga uradio i postigao predstavljajuci zemlju Srbiju.Fantastican uspeh,zaista.I ne mora imati vise GS titula od Federera,Nadala..,ne treba se time opterecivati.Treba uzivati u momentu,hvala ti Novace..

LondonCalling

pre 5 godina

"NOLE NAJBOLJI SI???"

"Nole...?"

"Svaka čast. Najbolji si. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici!!
?????????"

"Ponovo se vidi svetlost na kraju tunela bar na kratko...? hvala ti puno..i sto nas bas puno uveseljavas...Idemo?"

"Bravo Noleeeeee?"

"Vratio nam se onaj stari Nole ,bravoooooo ?"

"Idemoooo!!
????????"

"Baden u Austriju ceka titulu. ?"

"Novi sad čeka 1?3??"

"Sutomore ceka XIII ???"



Zanima me samo, sta znace ovi upitnici? Je li to nesto novo u srpskom jeziku ili je to samo nepismenost?

navijacica

pre 5 godina

Uz sve čestitke Novaku,želim još samo da pobedi Nadala u finalu Rolan Garosa, jer smatram da su to dva najbolja tenisera.U poslednjih deset godina, njih dvojica su od 39 gren slemova osvojili 30!Nadal 17, Novak 13!Ostalih 9- petorica.

manuginobili

pre 5 godina

Kad prezivis onakvog Nadala i onakav pakao od meca ovo dodje nesto kao laksi trening-uz svo postovanje prema Andersonu koji je odlican igrac ali Nole je ipak neka druga dimenzija...izgleda da ce uspjeti u namjeri da zavrsi mec prije finala u Moskvi,naprijed Nole! :)

Sarti

pre 5 godina

Pratim tenis preko 50 godina,i naravno da sam navijao za Djokovica.Moram iskreno priznati da se nisam ni u snu nadao da ce osvojiti Wimbldon.Iskrene cestitke!Zelim Ti jos puno uspjeha u nastavku karijere!

Ostoja

pre 5 godina

Ovde ima vrlo pismenih i ozbiljnih poznavalaca tenisa i ja bih hteo da im postavim par pitanja u vezi Novakove igre. Necu da trosim reci hvale i postovanja prema ovom coveku jel mislim da je suvisno ista reci o takvom sampionu.
Elem, ja se delimicno slazem sa nekim od ovde prikazanih komentara koji su vidim naisli na velike kritike. ja takodje mislim da Novak igra drop shot udarce losije od vecine vrhunskih protivnika i da cesto recimo gresi na mrezi ili zna da zaglavi u besomucno samaranje bez varijacija. Takodje imam utisak da osim sto je malo fizicki slabiji nego pre sad pokazuje primetno vecu igracku zrelost u procenama i citanju igre. Pojavljuju se i one skracene dijagonale, kad mu protivnik istrci na mrezu sad ima vise resenja nego li ranije sto je uvek bio onaj njegov lob. Sve u svemu cini mi se da Novak zapravo jos uvek napreduje cak i tehnicki (ako tako smem da kazem) i da ako se fizicki i mentalno konsoliduje posle ove pauze (sto mislim da jos uvek nije do kraja uradio) on ce tek za godinu pa mozda i dve dostici to savrsenstvo to jest svoj maksimum o kome svi govore. Meni se cini da se on jos uvek razvija. Eto to sam hteo da pitam a ako neko zeli da strucno odgovori bicu veoma zahvalan.

DinteRinoRopulus

pre 5 godina

Servis je bio bolji nego ikad. Sjajno je usao u ovaj mec. Lepo je videti ga opet na ovom nivou. Bice jako zabavno do kraja godine.

Langus

pre 5 godina

Znaci ipak je bio lakat! Covek nam govori da ga boli ruka a mi ga teramo da jede meso i tako to! I da nije Vimbldon pa je mnogo vaznije da je bio u pravu. Neka mu je srecno u buduce.

Smilica

pre 5 godina

TOOO No13E SOKOLE!!!
TOOO NOVAČE JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No13E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
OPET, NE MOŽE TE
POBEDITI NIKOOOO!!!

No13E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I KAD SU TE MNOGI OTPISALI
TI DOĐE DO TRONA
USRED LONDONA!!

U SRED ENGLESKE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No13E CAR SRBIJE.


ŽIV I ZRAV NAM BIO
I JOŠ MNOGO, MNOGO GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No13E JA
I CELA SRBIJA.

analiza

pre 5 godina

Znaci,bilo je potrebno da ne gledam finale da bi Nole lagano zavrsio posao?Da sam znao da se ne jedem dzabe u polufinalu tj da sam lepo dva dana lencario,umesto sto sam se zakovao ispred tv.Upalila je taktika da ne komentarisem dok ne prodje turnir! Kad sam video da je njemu stalo,da se bori,opet sam poceo da se nerviram i da navijam kao nekad za njega.

Goran

pre 5 godina

Covek koji je ispao u ranoj fazi Melburna, zatim u prvom kolu Majamija i Indijan Velsa, u ranoj fazi Monte Karla i Madrida, izgubio od pocetnika u cetvrtfinalu Rolan Garosa i cak doveo u pitanje ucesce na Vimbldonu ne samo da je pobedio u finalu nego njegovi najveci konkurenti nisu ni usli u finale cime je odjednom sve promenjeno u svetskom tenisu preko noci.

taki p.

pre 5 godina

Pokazala se moja prognoza da mu trava vise lezi nego sljaka kao tacna,manje je fizicka snaga bitna,vise tehnika i raznovrsnost.Novak je servirao nikad bolje,forhend takodje, doduse naustrb bekhenda,ipak najvise je napredovao na mentalnom planu,izvlacio se iz teskih situacija sa velikom mirnocom.Sada kada mu porastu samopuzdanje i apetiti bice ga vrlo tesko pobediti,mislim da bi morao da osvoji naredna 2 GS na betonu i vrati prvo mesto,nema cekanja sve je stariji.Jos jedno moje predvidjanje se ostvarilo,razni "likovi" koji su se do juce utrkivali ko ce vise da izvedja Novaka,sada promenili nikove i udarili hvalospeve,jos jedan dokaz kakvo nam je drustvo.

VitezRedaZmaja77

pre 5 godina

Nole....kad si dosao u polufinale Rima i ispao od Nadala...rekao dam da si upalio mašinu...čak i ispadanje u 1/4 RG nisam shvatio tragično...tad si bio ubavio u 5-u...majstore sad si u 6-oj...a pista je pred tobom...zato gas do daske i zgazi ih sve...živeo nam 100g šampione...u inat svima i uprkos svemu... (posebno ovim domaćim kritičarima i onima koji ne poštuju)....KRALJ SE VRATIOOOOOOO.....

Alex BG

pre 5 godina

Hvala Ti za sve, ljudska gromado!!!
Ucinio si za Srbiju vise nego sto ce iko ikada. Naklon do poda.
Sve najbolje u zivotu ti zelim!
Alex

?

pre 5 godina

nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati
(princ heri, 15. jul 2018 16:20)

Ko je koga izbegao?
Kad je Novak gubio, pričalo se da beži od Federera.
Novak je tu, gde je Federer?

Pera

pre 5 godina

Ostace Anderson upamcen na ovom Vimbldonu kao igrac koji je odigrao najduzi i najkraci mec!
@Pera
Skoro sam sam sebi lupio minus sto baksuziram :-)

Kanidja PG

pre 5 godina

Stefan Djokovic sladak kao men.
Ima tatu tenisku i ljudsku veličini.
Bravo šampione,zver se vratila dje i treba na centralni teren najveceg turnira u tenisu.

znalac

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС 
8 Вимблдона > 4 Вимблдона
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)

37 godina > 30 godina

Vladimir

pre 5 godina

Svaka čast Nole! Govorili mu svi "pametnjakovići" šta da jede, kako da igra, slali ga u penziju a on eto uze GS. Majstor je Majstor.

ljupce

pre 5 godina

KRALJ JE SEO NA TRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da li ste i na trenutak pomislili da ce biti drugacije?rutinski

HE IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ћезо рца

pre 5 godina

Браво, принче од Србије... Жив нам и здрав био... И кад губио о кад побеђив'о, увек ћеш имати нашу подршку... Воле те твоји Срби.

Igor

pre 5 godina

Sve cestitke Novaku za , moram priznati za mene iznenadjujuce osvajanje Wimbledona s obzirom na sve sto se dogadjalo. Ovo je bio onaj stari Novak koji smo svi navikli da gledamo. Necu da lazem, iznerviran njegovom blago recenom losom igrom i sam sam mu rekao ili da tenis shvati ozbiljno i pocne da igra ili da okaci reket o klin. Nisam od licemjera koji ga sad slave a do unazad nekoliko mjeseci su ga pljuvali. Mislim da je Vajdin dolazak bio presudan. Lutanje sa trenerima i jos nekim stvarima mu nije donijelo nista dobro i pokazalo je samo da ne treba izmisljati toplu vodu i mijenjati ono sto je dobro. Necu da ulazim sta je bio razlog onako, vjerujem do sad u istoji ATPA-a neprevazidjen pad u igri jedno broja 1, da li ozljeda, zasicenost, porodica i slicno, ali najvaznije je koliko vidim da je sve to prevazidjeno i zelim mu jos Grand Slam-ova. U svakom slucaju Federer i Nadal sa ovakvim Djokovicem mogu da se zamisle itekako, jer ono sto je sigurno da obojica ne bi osvojila sve one titule da je Djokovic igrao ovako. Sve cestitke jos jednom i samo naprijed!

Kanidja PG

pre 5 godina

Bravo šampione naš.Hvala ti za sve dane radosti.13 GS je i zvanično tvoj.
Veliki si Novače veliki!!!
Sad odmor pa napad na taj famozni Sinsinati za komplet kolekciju svih velikih turnira što niko nema.
Na ATP turu sad se ništa ne brani a zna se ko je doktor za beton podlogu.
Opet je nebo granica.

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића! Морао је Новак да побиједи незгодног Андерсона и никад јачег Надала да би дошао до ове титуле... За разлику од Федерера који је прошлогодишњи Вимблдон освојио против Чилића који му је фактички предао и овогодишњи Аус опен, такође послије предаје оног Корејанца Чунга Лунге.

Ivan M

pre 5 godina

Bravo Nole! Prva dva seta kao protiv 250. na svetu. Anderson se onda trgao ali Nole je šampionski uspeo da se drži u setu i onda bio oportunista kad je trebalo. Legenda se vratila i ide dalje po nove titule!

IvanM

pre 5 godina

Ноле соколе, обрни игрицу још неки пут. Сада ће бити опуштеније. Година до Надала, две до Федерера.

Рајко

pre 5 godina

Честитам Новаку 4 титулу у Лондону 13 велику титулу и 69 укупну мало ли је :)
Поздрав Нолетовим навијачима у Отаџбини и широм свијета..

Kanidja PG

pre 5 godina

3-0 uz moguce jedan taj brejk za Novaka.
Ako ponovi igru sa Rafom nema šansi Anderson.To je za njega druga dimenzija tenisa.A Kevin je zasluženo u finalu isprašio je i dzemperka na tom putu.

Vlada

pre 5 godina

Nisam verovao da moze ovako da se vrati. Doduse sada je konkurencija slabija nego u vreme kada je dominirao, ako uspe da igra 70% kao onda moze da odnese kuci jos velikih trofeja. Samo da ne juri prvo mesto kao musica bez glave jer ne verujem da je izdrziv kao pre, neka se fokusira na velike turnire samo. Kada bude osetio da je "to-to" moze cesce da igra. nisam neki ekspert ali to je neko moje misljenje.

Nole fan

pre 5 godina

Nole je sada sedmi u trci za London final ATP.Ajmo Nole kratak predah pa Toronto, Cincinati NY, Peking, Sangaj Pariz.Mozda zavrsis godinu ka No 1

Joana

pre 5 godina

Bravo Nole! Prvo smo prizeljkivali da dodje do polufinala i Nadala. Onda smo se nadali da mozda pobedi Nadala! A on je ucinio vise od nasih nadanja s pocetka turnira. On je osvojio Wimbldon i iznenadio sve Vilandere, Bekere i ostale koji nisu verovali u njega. Srecom, ima nas koji smo uvek verovali da ce se vratiti u vrh. Nole, volimo te.

lavleo

pre 5 godina

Anderson je stvarno jak
Servis mu ide ogromnom silom
Jedan covek na nogama lak
Apsorbova udarce sa stilom
Tako da protivnik ostade bez nade
On uze pehar njemu tanjir dade.

Кривокапић

pre 5 godina

Новак је освојио 3 Вимблдона. У тим финалима победио је Федерера 2 пута и Надала једном. Изгубио је 1 финале од Ендија.

Blok 63

pre 5 godina

Neverovatno kako sad nema stručnjaka!!! 
NOVAČE GENIJE !!!
(sava, 15. jul 2018 17:56)
Polako javice se oni, nemaju oni u svom zivotu nista pametnije da urade...

Bardami

pre 5 godina

Rafa je sve rekao: "Ako ne igraš najbolje moguće Vimbldon, čak ni Novak Djoković ne može da ga osvoji. Novak - najbolji teniser u istoriji.

Miomir

pre 5 godina

Od srca cestitke majstore! Veoma mi je drago sto si osvojio jos jedan u nizu najprestiznijih turnira na svetu i sto se vracas na mesto gde pripadas! Puno hvala sto si nas jos jednom obradovao, ti si nas ponos!

Само кажем

pre 5 godina

Пробио је лед након мрачног периода у каријери.Очекујте велика дјела у годинама које следе! Немојте се изненадити ако опет наниже 4 ГС.Свака му част на свему урађеном у каријери и ако Бог да,да његов син настави тамо гдје је он стао...
Што се меча тиче брзо ћемо га заборавити.Финале је било са Надалом,ово је само рутинско одрађивање посла...
Свака част и Андерсону,добити Федерера након 0:2 не може свако...Питање да ли би и Новаку то пошло за руком

LP

pre 5 godina

sasa.r promena ritma drop shot-om kod Andersona ne pali jer to je najbrzi dvometras na turu, brzi i od vecine mnogo nizih igraca. Na njega se to jednostavno ne sme igrati jer i protivnik mora napred i onda je odjednom ispred vetrenjace koja dohvati sve u 4 metra bez da potrci. Federer zna nesto o tome :)

Ђоле

pre 5 godina

Идемо заједно до нових победа и подухвата! Верујем да ће до краја године увелико бити бар у топ 3 и да освоји и US. OPEN. Толико сам срећан што се вратио, аууу!!!!

svetlana

pre 5 godina

Novace,srecno ti bilo!Jos puno trofeja da osvojis ovakve vrste.A vi svi,malodusni,koji sampione hocete da svedete na vasu mjeru i da ih svojim komentarima vucete po kaljuzi vasih sitnih misli i osjecanja,pa,naucite vec jednom nesto.Ne odustajte lako od svojih heroja,pogotovo ne onda kad im je tesko.Da vas e Novak slusao,pa vise ne bi reket uzeo u ruke,jeo bi cevape i pio pivo kraj neke prodavnice i ko zna sta jos.Ali on je Sampion.Ne odustaje lako kao vi.Ucite o tome.To se da primijeniti na cio zivot.

Boba

pre 5 godina

Nole od srca ti čestitam na pobedi, ali još više na pobedi u borbi koju si dobio sa svojom psihom a koja je trajala godinu i šest meseci. Svi oni i ovi komentari ne treba da te se tiču i samo nastavi da budeš svoj.

Djido

pre 5 godina

Za ove koji ne znaju, eurosport nikada ne prenosi Wimbledon. Nikada i nisu imali prava da prenose Wimbledon (Marko, 15. jul 2018 16:45)

Šta bre lupaš. Ceo Vimbldon je prenošen na Eurosportu, kao i sada finale na Eurosport2. Tu i gledam. Pored Eurosporta prenose i SK i RTS.

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

Bravo Nole, legendo nasa.Pravi navijaci su uvek verovali u tebe, idemo dalje po jos GS titula.
A sto se tice mizernih miseva koji su Noleta pljuvali i omalozavali kada mu nije islo u poslednjih 2 godine,Nole ih je ubio u pojam ovim novim trofejom.

zoxx

pre 5 godina

Brat....sve cestitke...Srbija je na nogama...Ponovo se vidi svetlost na kraju tunela bar na kratko...? hvala ti puno..i sto nas bas puno uveseljavas...Idemo?ooooooo

Tales

pre 5 godina

Ljudi uredu je postovati Hrvate kao komsije i susjede al nema tu neke istinske ljubavi i nismo braca niti smo slicni. Jedni su docekivali okupatore sa cvecem, dok su drugi ginuli 100 za 1. Jednostavno smo razliciti. Sportski pozdrav i veliko postovanje prema svima!

Rep.Srpska

pre 5 godina

Ajd se kladimo da Novak nece gledati fudbal? Prvo, jer ima obaveza, drugo, jer ni sam nece biti svestan svog uspeha jer se vratio i proslavice uspeh i trece, pa trece nema, do tad ce fudbal biti zavrsen

Nebojsa

pre 5 godina

Ajde sada da neko pronađe moj komentar sa početka Vimbldona, gde sam predvideo Noletovu pobedu u finalu, doduše nad Federerom. I moje predviđanje da bi Nole do US Opena mogao da udje u top 5.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Vratio se Nole tamo gde mu je mesto, u vrhu svetskog tenisa, sa zlatnim vimbldonskim peharom u svojim rukama, i to po 4. put! Velikan svetskog tenisa je Nole i jedan je od 5 najboljih u istoriji ovog predivnog sporta sa velikom tradicijom! Bravo Nole kralju tenisa, 13. Slem i 4. Vimbldon su tvoji! Kapa do poda! Veliki, ogroman uspeh!

Maksa nis

pre 5 godina

Napokoon. Secam se 2016 i finala us opena s wawrinkom, kada sam mislio da ce nole dobiti, kada je uzeo prvi set. Mislio sam u sebi samo da uzme ovaj 13 ti baksuzni, posle ce lakse ici. Nema veze, moze i ovako, probijena je barijera, sad nema stajanja, idemo Nole, do kraja, samo napred, uz tebe su pravi navijaci, koji razumeju ovaj sport, uspone i padove, kako u sportu, tako i u zivotu. Srdacan pozdrav ljubiteljima tenisa u Srbiji.

prle

pre 5 godina

Posle rg 2016 je sve teorija zavere, da marej bude n1 i da deda osvoji još koj gs zbog rekorda i sponzora,sad kreće nova era tenisa sa noletom, pozz

Tezej

pre 5 godina

Fascinantno mi je da od 2004 godine samo 10 Grand Slam-ova nije osvojio neko od trojke Nadal, Federer, Djokovic. Od tih 10 po 3 su uzeli Marej I Vavrinka.
Plus Federer je osvojio jos jedan slem 2003...

Pedesetogodisnjak poslodavac

pre 5 godina

Ako je iko ikada sumnjao da je Novak najbolji srpski sportista ikad mislim da je ovaj trofej uklonio svaku sumnju.

Jova

pre 5 godina

Super. Priznajem da sam se malko bojala Andersona, nekako mi se činilo da Novak u finalima, u kojima ne igra s ostalim članovima velike četvorke ( da, velike, pošto Mari po meni ipak “spada” u nju ) malo povuče ručnu i pobjeda nije sigurna kao kad su u istim situacijama Federer i Nadal. Oni to bez milosti odrade.

Strašno mi je drago. Puno će mu ovo značiti, njemu, njegovim bližnjim a i pravim navijačima, koji su s njim od prvih početaka, prije euforije uzrokovane pobjedama a i posle blaćenja, kojem je bio izložen ove zadnje 2 godine.

PS: kladila sam se s zagriženim Nadalovim navijačem ( on se kladio iz straha da će se Novak vratiti, ja iz straha da ipak možda neće – nadala se i vjerovala jesam, strepila takođe ) i izgubila opladu. Nikad je lakše neću podnijeti, samo ne znam gdje da nađem 3-kilsku čokoladu i da li se uopšte da kupiti.

Pozdrav svima

Car!

pre 5 godina

Novace Srpske Sokole, ruke ti se pozlatile, svaki dan trpimo poreze, kako u drustvu, tako i sportu! To su Srbi ,nacija bez sablona, uvek iskoci neki heroj, kada se najmenje nadamo! Hvala jos jednom Kralju!

Del Piero#10

pre 5 godina

Nravo Nole! Jako mi je drago zbog njega, još više oni koji su ga poslali "u istoriju" nakon povrede. Vreme je da nastavi gde je stao!

Š pic

pre 5 godina

Sad kad ovi nolobotovi ostave brdo komentara, dok ne krenu sa tim da pozelim srecu Andersonu i da napisem da sam sanjao da je Kevin pobedio sa 3:0 u setovima i to sa 6:4, 7:5 i 6:3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko

Lik je sanjao da je Kevin pobedio!!! Opsednutiji Novakom od bilo kog Novakovog navijača

room 1408

pre 5 godina

Svaka mu čast.Srbin a željan titula i trofeja.Obicno to ne ide jedno sa drugim.Ja sam prvi pisao pre par meseci da ide u penziju i da uživa u zivotu(parama).Izgleda da sam pogresio,..

lepi

pre 5 godina

Pozdrav svim onima koji su prestali da veruju u njega u posljednje dve godine a sada ga ponovo vole i tek sad ostavljaju pozitivne komentare nakon još jednog osvojenog grand slama.

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Nek se zuta lopta samo valja,
Sve unutra od reketa kralja,
On je nas, svi ga opet vole,
A taj kralj, to je Novak Nole.

Iskida nam zivce ali ipak hvala,
Vamos tamos prosetao Nadala,
Mi bicemo srecni, ostavice Nole tuzne,
Zlonamerne i po' Afrike Juzne.

vidim sve

pre 5 godina

Razlika između mene i Novaka nije velika?! Ja nisam verovao da će se vratiti, a izuzetno mi je drago što se vratio, a on je verovao.Zato je on temo gde jeste, a ja ovde gde jesam...mani se priča više, samo da pobedi.

Začuđeni U Zemlji Čuda

pre 5 godina

@Bogdan Jocović
Bravo! Svaka čast na komentaru.

Novak je danas pobedio mnoge a ne samo Kevina, mnoge sa kojima ninu kom slučaju ne bi trebao da se bori!

BRAVO NOLE

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO

Zreb

pre 5 godina

Federer treba da je sramota ko ga je pobedio i to posle vođstva od 2:0 i meč lopte i tačka!
(Sava964, 15. jul 2018 15:55)
Da je Anderson igrao ovako protiv Federera, ja bih ga pobedio, a ne Federer. Što nije bio naslov Anderson odigrao mec zivota?

мерак

pre 5 godina

Идемо нолеееее! Браво шампионе. Још само да французи победе и да буде све на свом месту :)

Prljavi pupak

pre 5 godina

Koja je ovdje razlika u klasi,ovaj Anderson ako ga ne krene servis,rang igraca van prvih 100. Sve osim ubjedljive Novakove pobjede,bilo bi iznenadjenje...

VladaNS

pre 5 godina

Kako je Federer izgubio od ovog lika? i kako je on 8. na ATP listi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kayser Soze, 15. jul 2018 16:10)

Federer je jednostavno precenjen, prosto.

Alex

pre 5 godina

Хајде да гледамо Нола док не почне фудбал ;)
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:36)

Ја колико се сећам Аутостоперског име ти не Marvin the Paranoid Android

Boba

pre 5 godina

Nole od srca ti čestitam na pobedi, ali još više na pobedi u borbi koju si dobio sa svojom psihom a koja je trajala godinu i šest meseci. Svi oni i ovi komentari ne treba da te se tiču i samo nastavi da budeš svoj.

Stefan

pre 5 godina

Sad kad brat moj uzme trinaesti,a do kraja godine i cetrnaesti,a i Sinsinati nema te Hrvatske pobede koja ce misevima bar malo da skrene misli,ili utesi ih :D

Stipe Pavlov

pre 5 godina

Nole po kratkom postupku!Žuri sa pobedom da vidi finale Hrvatska-Francuska i navija za svoje prijetelje Hrvate!Bravo Nole,volimo mi tebe kao i ti nas!Neka pati koga smeta!

Sole

pre 5 godina

Samo još da osvojiš Sinsinati i niko ti neće moći ništa , jer ćeš biti prvi i jedini vlasnik rekorda koji je pitanje da li će iko ikada uspeti da ponovi , koliko god se pojedinci trudili da uzdignu svoje božanstvo i ospore tvoj naćin igre i rekorde koje si oborio prikažu nebitnim.

Stefan

pre 5 godina

Gledao sammec Andersona i Iznera obojica imaju jake brze servise i u jednom trenutku sam pomislio dobar riternista i igra i jednom i drugom pada u vodu .To i vidimo ovde ...

bosanacihercegovac

pre 5 godina

Prije otprilike godinu dana samo je Wawrinka tada rekao: ‘‘ Novak ce se vratiti, to je sigurno´´.
Ja kazem: Osvajas ti ovo, to je sigurno.
Lp

milan

pre 5 godina

Bravo Nole!!! 


Scaka cast. 

Gde ste sada svi vi koji ste ga slali u penziju i kritikovalu. 

Nole, veliki poklon za tebe u svakom smislu!
(Tite, 15. jul 2018 17:55)
Šta si mu poklonio?

MMamula

pre 5 godina

Puno srece i Noletu i nasoj Hrvatskoj, da hrvati svog sveta slave danas dve titule, sve najbolje svima nama pa da slavimo veceras!! Pozz svima i budite uz nase

Дарвин тхе Шкартиан

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде.
Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)

Ако имаш нешто паметније да напишеш онда пиши, ако немаш онда ћути.

Antraxxx

pre 5 godina

Lagano se zagrijavamo za današnje finale i navijamo svi u kafiću za Noleta. Biti će to kao pregaziti plitak potok. Čestitamo na još jednom Wimbledonu!
Pozdrav iz Zg

zumbul

pre 5 godina

Ovaj nema sanse protiv Noleta. Svaka serva mu je vracena u teren, cak i servis greska. Nole mu salje niske lopte jer je ovaj visok i ne moze da se savije.... Bice ovo laganih 6:2, 6:4, 6:3

anica

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде. 

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)
Koja tebe muka muci?

sok od zove orla

pre 5 godina

Idemoo Nole :) bas mi drago da si se vratio,glavu gore srbi ne oprastaju uspehe Srba,uspehe svojih oni pljuju ,a tudje veličaju zato ih je sve manje i manje.

Dr.House

pre 5 godina

Ovako je mogao meč da izgleda od početka, a onda bi bilo zeznuto. Ovako je Novak dobio 2 seta bez da se oznoji, pa sad iako bude gusto ima rezerve... Može ovo da ode i u 5 setova , vrlo lako...ako neodogra predstojeći tie brake maksimalno. Ako do njega uopšte dodje pošto ne igra ništa

oxydant

pre 5 godina

Nole,13 je baksuzan broj.Savim druga priča stoji iza broja 20.I nemoj samo da nam opet kažeš kako ti više nije stalo do prvog mesta!

kvrga

pre 5 godina

gde su misevi sto dve godine pominju cvarke, zenu, grljenje drveca? :D
stvarno su mislili da znaju bolje od coveka koji je osvojio 12 grand slamova. :D
ahaha, a sad polako neka gledaju kako novaka ishrana gura karijeru jos 7 vrhunskih godina. :D

domagoj

pre 5 godina

Neka i Nole i Hrvatska pobede danas pa da igra rock n roll cela Jugoslavija.
(Twolf, 15. jul 2018 14:41)

bogati nemoj -igra rnr- tome podsjeca na 90te, 2000 i dominantnos vasih kosarkasa :(

novica

pre 5 godina

Anderson potpuno razočarao. Kako je on osmi na ATP listi verovatno nikome nije jasno. Đoković kao na treningu, a finale najprestižnijeg turnira na svetu?!

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Najdraze mi je zbog ovih par mrzitelja Novaka kojima je jedina sreca u njihovim pateticnim zivotima da ga pljuju u komentarima.

Srdjan Savkovic

pre 5 godina

Od svega je najbolje što još uvek ne igra svoj najbolji tenis, ako to vrati skroz i ostane na ovim talasima, vrlo lako da će stići Nadala po GS titulama

mlekadzija

pre 5 godina

Cestitke za sjajnu igru i veliku pobedu!!! Pitam se kako su danasnji dan preziveli Jumko, Uros, Marvin j ostali...sigurno im je bilo strasno tesko...

pre 5 godina

Nisam Đokovićev navijač, ali gdje su sada oni nutricionisti koji su govorili da bez prasetine i slanine nikada više ništa od Novaka?

matori

pre 5 godina

@SRAMOTA EUROSPORT NE PRENOSI NOVAKA I ANDERSONA . DA IGRA FEDERE PRENOSA BI BILO .
(CANE., 15. jul 2018 15:31)

ja gledam na ES 2.
( na svu sreću ne komentariše Banjac)

ja nemam SK.

2 - 0 za Novaka 6 - 2, 6 - 2.
za sada - piece of cake.

The pilot

pre 5 godina

Posle 1. Gema u I setu je već moglo da se kaže da je Vršac KONAČNO dočekao 13.GS! Idemo Novače-nebo je granica! Volim te kao brata rodjenog!!!!

Sasa

pre 5 godina

Danas, koliko mi se cini, daleko daleko laksi zadatak za Noleta nego protiv Rafe koji je igrao kao na steroidima juce. Sve moze da se promeni, ali kako stvari stoje, tesko.

Zreb

pre 5 godina

Kako je Federer izgubio od ovog lika? i kako je on 8. na ATP listi? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kayser Soze, 15. jul 2018 16:10) 

Federer je jednostavno precenjen, prosto.
(VladaNS, 15. jul 2018 16:27)

Osvajac 20 GS titula precenjen. Šta je onda Djokovic sa 13 (verovatno)?

catch22

pre 5 godina

Publika u depresiji, Novak dominira. Aplauzi na pozorisnom nivou. Videcemo kako ce reagovati ako Anderson nesto uradi, al' nadam se da mu Nole nece dozvoliti.
Nadam se da nece slati pozdrave od srca ako pobedi, nisu zasluzili...

PFC-B70

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.

Samo LUSTRACIJA

pre 5 godina

Jeste praznik sporta i jeste festivalska atmosfera, ali...
... ali zamislite dan pomirenja kada cemo i mi biti jaki kao sto su sada, u miru, Francuska i Nemacka! Ne bi nam bilo ravnih!
Taj dan ce doci.

sasa.r

pre 5 godina

Srećna titula i naprijed u nova osvajanja! Nadam se da je ovo početak novih trofeja ali moram da primjetim da me Nole razočarao u nekim segmentima igre kada je mogao mnogo lakše da riješava poene! Brojao sam nekih 10-12 situacija gdje je Anderson bio iza osnovne linije ali Novak i ne pokušava dropšot protiv dvometraša, a to mu je idealni udarac za njega.Dalje u razmjenama kada ovaj ŠAMARA lopticu nema raznovrsnosti Noleta , nema promjene ritma...nije mi jasno kako ga neko ne savjetuje da se bolje prilagođava protivniku.Nadal bi sa svojim dropšotovima, slajzovima, top spinovima POJEO ovog u svakom dijelu poena.Novak MORA da NAUĆI da udara dropšot u penjanju jer onda se dobija veća rotacija a ne daq sačeka da loptica padne niže...takođe isto kao i sa Nadalom ...IZBACI PROTIVNIKA I UMJESTO DA IZAĐE NA MREŽU I LAKO REALIZUJE POEN , on čeka da balon lopta se vrati od strane protivnika i tek onda nastavlja poen.To su sve taktički momenti koje MORA DA PROMJENI.Ne smije se zaboraviti da je Nadal bio mnogo raznovrsniji od Noleta i da su servisi odlučili i sreća.Može Novak mnogo bolje ali mora da napreduje i da radi na onome što slabije zna.Voleji, smečevi, dropšotovi, slajzovi su mu nedovoljno dobri ZAŠTO NE RADI NA TOME?

ridikul s mora

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

То је зато што ће Ђоковић бити први, а ви други.
(Марко, 15. jul 2018 16:10)

Kažeš bolje sad biti prvi u planini nego drugi na moru? A dobro, stvar ukusa, neki ne vole gužvu, razumijem te potpuno.

seki

pre 5 godina

Anderson do polufinala moze da pobedi svakog igraca cim dodje u finale on se ukopa od straha tako je prošao u finale us opena protiv nadala tako ce i danas.

princ heri

pre 5 godina

nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati

Bane17

pre 5 godina

Novak je jedan od najvećih tenisera svih vremena, ali realno Federerova dostignuća će jako teško ikada neko dostići.
Mladih tenisera koji se ističu trenutno skoro da nema...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sad kad ovi nolobotovi ostave brdo komentara, dok ne krenu sa tim da pozelim srecu Andersonu i da napisem da sam sanjao da je Kevin pobedio sa 3:0 u setovima i to sa 6:4, 7:5 i 6:3.

King roger

pre 5 godina

I posle kazite da Djokoviv nema srecu.Sad ce da pobedi Andersona.Covek se vuce na terenu ne moze da stoji koliko je isrpljen.Napravio je vise neiznudjenih gresaka nego u svakom setu protiv Isnera.A protiv Federera,Federer nije mogo da mu uzme brejk 2-3 sata ej protiv Federera.I sad kad je ovaj isrpljen sad ce lagano da ga pobedi.Uzeo mu brejk u servis gem andersona.Nijedan protivnik mu nije uzeo na wimbldonu tako brzo.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sudeci po igri Andersona, Djokica ce nazalost da pobedi u ovom finalu. Gledajuci kako igra Kevin prosto se zapitam kako je uspeo da pobedi King Federera i to nakon preokreta, gubio je 2:0 u setovima a Rodzer je bolji i iskusniji teniser od Djokovica.

WB 2018 je vec zavrsen kade je Raffa Peskir otiso kuci da lovi La Kukarache

pre 5 godina

Kad je ona sportaska ljudcina koja nije htela na RG 2013 da se teren nakvasi vodom u mecu protiv Novaka, juce Srbija Air-om bila upuchena da lovi La Kukarache na Majorku, za mene je WB vec sretno zavrsio....Anderson je super momak, skroman postuje svakoga i dobro bi bilo da on uzme Trofej, a sredio je i Rodgera i pratio ga da stane u red u penziski fond Bazel...bar za to treba da dobije WB 2018, ajmo Kevine

Jasi vucicu kad imas koga

pre 5 godina

Sutra ce vam odma plate povecati zato sto je djokovic pobedio.blago ovoj vlasti sa ovakvim rivalima mozga.radite kao robovi u kolonijama a bitni su vam parovo i djokovic.

King roger

pre 5 godina

Koliku srecu ima ovaj Djokovic.Realno da je Anderson odigrao kako zna Djokovic bi izgubio sigurno.Kakva bre zver.Federer se vraca i uzimace jos titule.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде.

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.

PFC-B70

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.

princ heri

pre 5 godina

nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati

King roger

pre 5 godina

Koliku srecu ima ovaj Djokovic.Realno da je Anderson odigrao kako zna Djokovic bi izgubio sigurno.Kakva bre zver.Federer se vraca i uzimace jos titule.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sad kad ovi nolobotovi ostave brdo komentara, dok ne krenu sa tim da pozelim srecu Andersonu i da napisem da sam sanjao da je Kevin pobedio sa 3:0 u setovima i to sa 6:4, 7:5 i 6:3.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде.

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.

King roger

pre 5 godina

I posle kazite da Djokoviv nema srecu.Sad ce da pobedi Andersona.Covek se vuce na terenu ne moze da stoji koliko je isrpljen.Napravio je vise neiznudjenih gresaka nego u svakom setu protiv Isnera.A protiv Federera,Federer nije mogo da mu uzme brejk 2-3 sata ej protiv Federera.I sad kad je ovaj isrpljen sad ce lagano da ga pobedi.Uzeo mu brejk u servis gem andersona.Nijedan protivnik mu nije uzeo na wimbldonu tako brzo.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sudeci po igri Andersona, Djokica ce nazalost da pobedi u ovom finalu. Gledajuci kako igra Kevin prosto se zapitam kako je uspeo da pobedi King Federera i to nakon preokreta, gubio je 2:0 u setovima a Rodzer je bolji i iskusniji teniser od Djokovica.

sasa.r

pre 5 godina

Srećna titula i naprijed u nova osvajanja! Nadam se da je ovo početak novih trofeja ali moram da primjetim da me Nole razočarao u nekim segmentima igre kada je mogao mnogo lakše da riješava poene! Brojao sam nekih 10-12 situacija gdje je Anderson bio iza osnovne linije ali Novak i ne pokušava dropšot protiv dvometraša, a to mu je idealni udarac za njega.Dalje u razmjenama kada ovaj ŠAMARA lopticu nema raznovrsnosti Noleta , nema promjene ritma...nije mi jasno kako ga neko ne savjetuje da se bolje prilagođava protivniku.Nadal bi sa svojim dropšotovima, slajzovima, top spinovima POJEO ovog u svakom dijelu poena.Novak MORA da NAUĆI da udara dropšot u penjanju jer onda se dobija veća rotacija a ne daq sačeka da loptica padne niže...takođe isto kao i sa Nadalom ...IZBACI PROTIVNIKA I UMJESTO DA IZAĐE NA MREŽU I LAKO REALIZUJE POEN , on čeka da balon lopta se vrati od strane protivnika i tek onda nastavlja poen.To su sve taktički momenti koje MORA DA PROMJENI.Ne smije se zaboraviti da je Nadal bio mnogo raznovrsniji od Noleta i da su servisi odlučili i sreća.Može Novak mnogo bolje ali mora da napreduje i da radi na onome što slabije zna.Voleji, smečevi, dropšotovi, slajzovi su mu nedovoljno dobri ZAŠTO NE RADI NA TOME?

Bane17

pre 5 godina

Novak je jedan od najvećih tenisera svih vremena, ali realno Federerova dostignuća će jako teško ikada neko dostići.
Mladih tenisera koji se ističu trenutno skoro da nema...

WB 2018 je vec zavrsen kade je Raffa Peskir otiso kuci da lovi La Kukarache

pre 5 godina

Kad je ona sportaska ljudcina koja nije htela na RG 2013 da se teren nakvasi vodom u mecu protiv Novaka, juce Srbija Air-om bila upuchena da lovi La Kukarache na Majorku, za mene je WB vec sretno zavrsio....Anderson je super momak, skroman postuje svakoga i dobro bi bilo da on uzme Trofej, a sredio je i Rodgera i pratio ga da stane u red u penziski fond Bazel...bar za to treba da dobije WB 2018, ajmo Kevine

Zreb

pre 5 godina

Kako je Federer izgubio od ovog lika? i kako je on 8. na ATP listi? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kayser Soze, 15. jul 2018 16:10) 

Federer je jednostavno precenjen, prosto.
(VladaNS, 15. jul 2018 16:27)

Osvajac 20 GS titula precenjen. Šta je onda Djokovic sa 13 (verovatno)?

ja

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде. 

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)

Čista petica za pisanje ćirilicom, retko koji hrvat to može. Ajde sad gledaj fudbal, tvoji igraju finale, veliki uspeh, neću ih pljuvati kao sto vi pljujete noleta.

ridikul s mora

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

То је зато што ће Ђоковић бити први, а ви други.
(Марко, 15. jul 2018 16:10)

Kažeš bolje sad biti prvi u planini nego drugi na moru? A dobro, stvar ukusa, neki ne vole gužvu, razumijem te potpuno.

oxydant

pre 5 godina

Nole,13 je baksuzan broj.Savim druga priča stoji iza broja 20.I nemoj samo da nam opet kažeš kako ti više nije stalo do prvog mesta!

ridikul s mora

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D

Jasi vucicu kad imas koga

pre 5 godina

Sutra ce vam odma plate povecati zato sto je djokovic pobedio.blago ovoj vlasti sa ovakvim rivalima mozga.radite kao robovi u kolonijama a bitni su vam parovo i djokovic.

milan

pre 5 godina

Bravo Nole!!! 


Scaka cast. 

Gde ste sada svi vi koji ste ga slali u penziju i kritikovalu. 

Nole, veliki poklon za tebe u svakom smislu!
(Tite, 15. jul 2018 17:55)
Šta si mu poklonio?

Srbenda

pre 5 godina

Jel to onaj sto navija za hrvate. Mozes 100 grend slemova da osvojis dzabe ti.
(lav, 15. jul 2018 18:00)

A sto da ne navija za hrvate.Evo i ja kao original Srbin navijam za hrvate.Barem govore isti jezik.Nista mi nazao nisu ucinili

Zreb

pre 5 godina

Federer treba da je sramota ko ga je pobedio i to posle vođstva od 2:0 i meč lopte i tačka!
(Sava964, 15. jul 2018 15:55)
Da je Anderson igrao ovako protiv Federera, ja bih ga pobedio, a ne Federer. Što nije bio naslov Anderson odigrao mec zivota?

Марко

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

То је зато што ће Ђоковић бити први, а ви други.

Del Piero#10

pre 5 godina

Srećna titula i naprijed u nova osvajanja! Nadam se da je ovo početak novih trofeja ali moram da primjetim da me Nole razočarao u nekim segmentima igre kada je mogao mnogo lakše da riješava poene! Brojao sam nekih 10-12 situacija gdje je Anderson bio iza osnovne linije ali Novak i ne pokušava dropšot protiv dvometraša, a to mu je idealni udarac za njega.Dalje u razmjenama kada ovaj ŠAMARA lopticu nema raznovrsnosti Noleta , nema promjene ritma...nije mi jasno kako ga neko ne savjetuje da se bolje prilagođava protivniku.Nadal bi sa svojim dropšotovima, slajzovima, top spinovima POJEO ovog u svakom dijelu poena.Novak MORA da NAUĆI da udara dropšot u penjanju jer onda se dobija veća rotacija a ne daq sačeka da loptica padne niže...takođe isto kao i sa Nadalom ...IZBACI PROTIVNIKA I UMJESTO DA IZAĐE NA MREŽU I LAKO REALIZUJE POEN , on čeka da balon lopta se vrati od strane protivnika i tek onda nastavlja poen.To su sve taktički momenti koje MORA DA PROMJENI.Ne smije se zaboraviti da je Nadal bio mnogo raznovrsniji od Noleta i da su servisi odlučili i sreća.Može Novak mnogo bolje ali mora da napreduje i da radi na onome što slabije zna.Voleji, smečevi, dropšotovi, slajzovi su mu nedovoljno dobri ZAŠTO NE RADI NA TOME?
(sasa.r, 15. jul 2018 19:06) Ja stvarno ne znam kako ovakav stručnjak poput tebe nema angažman od nekog od top 10 tenisera. Novače batali Vajdu, angažuj ovog Sašu.

manga

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.
(PFC-B70, 15. jul 2018 17:49)

Nema sta pravi si strucnjak. Zavist je jebena stvar...

Dr.House

pre 5 godina

Ovako je mogao meč da izgleda od početka, a onda bi bilo zeznuto. Ovako je Novak dobio 2 seta bez da se oznoji, pa sad iako bude gusto ima rezerve... Može ovo da ode i u 5 setova , vrlo lako...ako neodogra predstojeći tie brake maksimalno. Ako do njega uopšte dodje pošto ne igra ništa

ahahahaha

pre 5 godina

Bravo za Novaka. Al sta ce sad Jelena da objavi o svojim uspesima, neće Novaka hvaliti već sebe. Zbog njenih hirova je izgubio god ipo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milica, 15. jul 2018 17:35)

Cuj sada ovu :)

novica

pre 5 godina

Anderson potpuno razočarao. Kako je on osmi na ATP listi verovatno nikome nije jasno. Đoković kao na treningu, a finale najprestižnijeg turnira na svetu?!

Rade

pre 5 godina

Docekao 13. u sjevernoj irskoj, Cushendall. Gledali smo polufinale sa divnim ircima, svi su bili za Noleta. Zao mi da komsije nisu dobili francuze ali tako mi je drago da vidim kako se nasi bratski narodi ponovo podrzavaju. Ovo su vazni dani za nas, ovo je vise od sporta. Skontali smo kako ziviti zajedno u medjusobnom postovanju i miru. To je taj kvalitet zivota koji nam treba. Sve ostalo ce samo doci

Beba Bajalski

pre 5 godina

napred Nole! Nole se godinama lavovski bori i igra za sve nas.saljem molitve Bogu za tog hrabrog,velicanstvenog coveka,borca,ponos nase zemlje! treba da se ugledamo na njega svi mi! Nole nikad ne kuka,pada,ustaje,stoicki i hrabro ide dalje!danas,bez obzira kakav ishod bio- Nole je POBEDNIK.

Needukovan

pre 5 godina

Otkad je Novak postao konkurentan za osvajanje GS-a (2011. kad se resio glutenskih problema i problema sa disanjem) osvojio je do danas 12 GS, Rafa 8, a Federer samo 2. Dakle i slovima - DVA! I to ove i prosle godine kad Novak prakticno nije ni igrao. E sad mi recite da je Federer GOAT a u eri najvecih konkurenata ima samo 2 GS-a!!! Mislim, necemo o njegovim finalima sa Bagdatisom, Safinom, Filipusisom, Marselo Riosom i slicnim. Sve jasno kao dan - dva GS-a otkad su 'stasali' Rafa i Novak. Cao zdravo. Ps. 23 > 22

DaveZG

pre 5 godina

Sretno Nole! Sretno Hrvatska! Ja vec polupijan! Danas se pise povijest! Ajmo svi bar na jedan dan da zaboravimo u kakvom kaosu od drzava zivimo i navijajmo za njih, zasluzili su! Svako dobro! Pozdrav iz Zagreba.

Smilica

pre 5 godina

TOOO No13E SOKOLE!!!
TOOO NOVAČE JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No13E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
OPET, NE MOŽE TE
POBEDITI NIKOOOO!!!

No13E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I KAD SU TE MNOGI OTPISALI
TI DOĐE DO TRONA
USRED LONDONA!!

U SRED ENGLESKE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No13E CAR SRBIJE.


ŽIV I ZRAV NAM BIO
I JOŠ MNOGO, MNOGO GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No13E JA
I CELA SRBIJA.

Stefan

pre 5 godina

Sad kad brat moj uzme trinaesti,a do kraja godine i cetrnaesti,a i Sinsinati nema te Hrvatske pobede koja ce misevima bar malo da skrene misli,ili utesi ih :D

panda

pre 5 godina

Šta god da bude danas, Nole će da jede travu, samo se nadam da je to ona sa centralnog terena :)

Idemo do 13. GS, da se konačno osvoji ta baksuzna titula!

Rep.Srpska

pre 5 godina

Ajd se kladimo da Novak nece gledati fudbal? Prvo, jer ima obaveza, drugo, jer ni sam nece biti svestan svog uspeha jer se vratio i proslavice uspeh i trece, pa trece nema, do tad ce fudbal biti zavrsen

MMamula

pre 5 godina

Puno srece i Noletu i nasoj Hrvatskoj, da hrvati svog sveta slave danas dve titule, sve najbolje svima nama pa da slavimo veceras!! Pozz svima i budite uz nase

Žile

pre 5 godina

Ne znam zasto komentator toliko potencira Andersonov umor. Pa,pobogu,njegovo polufinale je bilo duze od Novakovog samo 1 sat,ali je zato imao ceo JEDAN DAN da se odmori,a Novak ne. Budalastina.

VladaNS

pre 5 godina

Kako je Federer izgubio od ovog lika? i kako je on 8. na ATP listi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kayser Soze, 15. jul 2018 16:10)

Federer je jednostavno precenjen, prosto.

мерак

pre 5 godina

Идемо нолеееее! Браво шампионе. Још само да французи победе и да буде све на свом месту :)

Vlada

pre 5 godina

Nisam verovao da moze ovako da se vrati. Doduse sada je konkurencija slabija nego u vreme kada je dominirao, ako uspe da igra 70% kao onda moze da odnese kuci jos velikih trofeja. Samo da ne juri prvo mesto kao musica bez glave jer ne verujem da je izdrziv kao pre, neka se fokusira na velike turnire samo. Kada bude osetio da je "to-to" moze cesce da igra. nisam neki ekspert ali to je neko moje misljenje.

milan

pre 5 godina

Preporučujem (+41)
Ne preporučujem (-3)
nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati
(princ heri,

Ma da.. nemoj da gledas. Gledaj kroasane i uzivaj.

Grbovic

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)

Druze sve tekme su isle na drugom i HD kanalu.

Hvala sto si pratio Novaka i mi gledamo vatrene.

Tales

pre 5 godina

Ljudi uredu je postovati Hrvate kao komsije i susjede al nema tu neke istinske ljubavi i nismo braca niti smo slicni. Jedni su docekivali okupatore sa cvecem, dok su drugi ginuli 100 za 1. Jednostavno smo razliciti. Sportski pozdrav i veliko postovanje prema svima!

Brooklyn boy

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС   
8 Вимблдона > 4 Вимблдона  
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)  

37 година > 31 година...

Tibor

pre 5 godina

Nije zver, već Nole. Nemojte ga vređati. Zver ne može imati onako slatko dete. Bravo majstoreeeee i hvala za sve predivne trenutke i do sada a i u budućnosti.

Lazni Brkajlo

pre 5 godina

Nek se zuta lopta samo valja,
Sve unutra od reketa kralja,
On je nas, svi ga opet vole,
A taj kralj, to je Novak Nole.

Iskida nam zivce ali ipak hvala,
Vamos tamos prosetao Nadala,
Mi bicemo srecni, ostavice Nole tuzne,
Zlonamerne i po' Afrike Juzne.

Haj

pre 5 godina

Koliku srecu ima ovaj Djokovic.Realno da je Anderson odigrao kako zna Djokovic bi izgubio sigurno.Kakva bre zver.Federer se vraca i uzimace jos titule.
(King roger, 15. jul 2018 18:05)

Federer se vraća u švajcarsku da uživa u penziji hahahaha

okjog

pre 5 godina

6x4 = 24 ojhaaa

20 ГС > 13 ГС    
8 Вимблдона > 4 Вимблдона   
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)   

37 година > 31 година...
(Brooklyn boy, 15. jul 2018 18:32)

komentari

pre 5 godina

Djokovic je zavrsio sa vrhunskim rezultatima...mozda osvoji jos dva tri manja turnira...gren slem nikako...jer izgubio je veru u sebe...i s godinama postaje sve smotaniji pri kretanju jer njegov glavni problem je slab rad nogu...nema dobru koordinaciju i stabilnost pri trcanju...trci kao neko dete od 7 godina...nepravilno kao da skakuce...nekako smotano...i zato nikako ne moze da vrati te lopte za kojima mora da trci jer ne moze nogama da zauzme potreban polozaj da bi mogao uspesno da vrati udarac...takav je bio uvek ali sad kao stariji je jos gori po tom pitanju...
(Sajmon, 24. jun2018 23:15)
Ovo sam kopirao mislim posle Kvinsa. Verovatno nikad teniski reket uzivo nisi video a pises ovde ''strucne'' komentare. Nazalost, ovakvi su nam na vodecim pozicijama u drustvu umesto da su na marginama. Ljudi ne ustrucavajte se da ovakve uvek kulturno spustite na zemlju kada god imate priliku za to.

mr t

pre 5 godina

Svaka cast i veliko postovanje Novaku Djokovicu! Bravo majstore! Prozivali su ga mnogi da okaci reket o klin, da se ne bruka vise.. A on se vratio sa osvojenim najvecim turnirom u svetu tenisa.. Idemo sad Nole po jos nekoliko GS turnira.. Bar da stigne Nadala po broju GS titula i onda moze u penziju. Moram spomenuti i da sve vise cenim Nadala. Odusevio me je sa izjavom posle polufinala kao i izjavama koje je davao u poslednjih godinu i po dok je Novak bio u padu. A njihov rivalitet je za istoriju.. Svaka cast obojici.. Samo napred Nole!!!

хаха

pre 5 godina

mi na htv1 prenosimo đokovića a vi naše fudbalere na 2. e pa sad stvarno ste prevršili mjeru komšije, nikad više neću navijati za vaše sportaše :D
(ridikul s mora, 15. jul 2018 15:17)


Mozda zato sto je Djokovic poceo dva sata ranije?

slo

pre 5 godina

Pozdrav iz SLO, kad politika i ekonomija ne ide, barem da imate bogove u sportu!
I Novak tako lepo prezentira Srbiju, da bi morao biti i za to plaćen !

doktor

pre 5 godina

00
Videcemo tu zver protiv Federera, kralja tenisa.
(Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 18:17)
Treba prvo taj tvoj junak da dođje do polufinala da bi se sreo sa majstorom. Teško.

sim

pre 5 godina

Rovinj docekao 13.-u!!!Bravo Nole!!!Ajmo Francuzi da ulepsamo dan do kraja!!!(Alex, 15. jul 2018 17:36)A bogami i Poreč! :)))
(Mira, 15. jul 2018 18:46)
Dubrovnik je sa vama!! Idemo Nole!!! Spremni za 5 komada!!

Simens

pre 5 godina

Federer je najtrofejniji teniser svih vremena, ali Novak je bolji od njega. To je činjenica, koje je svestan čak i Vilander. Zato ga i omalovažava.
Problem je u tome sto su savremenici. Da su oni teniseri u dva razlicita razdoblja moglo bi se reći da je Federer najbolji. Ovako ne.

Nebojsa

pre 5 godina

Ajde sada da neko pronađe moj komentar sa početka Vimbldona, gde sam predvideo Noletovu pobedu u finalu, doduše nad Federerom. I moje predviđanje da bi Nole do US Opena mogao da udje u top 5.

kaokakao

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС  
8 Вимблдона > 4 Вимблдона 
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53) 

Djokovic 23 > 22 Federer

Igor

pre 5 godina

Sve cestitke Novaku za , moram priznati za mene iznenadjujuce osvajanje Wimbledona s obzirom na sve sto se dogadjalo. Ovo je bio onaj stari Novak koji smo svi navikli da gledamo. Necu da lazem, iznerviran njegovom blago recenom losom igrom i sam sam mu rekao ili da tenis shvati ozbiljno i pocne da igra ili da okaci reket o klin. Nisam od licemjera koji ga sad slave a do unazad nekoliko mjeseci su ga pljuvali. Mislim da je Vajdin dolazak bio presudan. Lutanje sa trenerima i jos nekim stvarima mu nije donijelo nista dobro i pokazalo je samo da ne treba izmisljati toplu vodu i mijenjati ono sto je dobro. Necu da ulazim sta je bio razlog onako, vjerujem do sad u istoji ATPA-a neprevazidjen pad u igri jedno broja 1, da li ozljeda, zasicenost, porodica i slicno, ali najvaznije je koliko vidim da je sve to prevazidjeno i zelim mu jos Grand Slam-ova. U svakom slucaju Federer i Nadal sa ovakvim Djokovicem mogu da se zamisle itekako, jer ono sto je sigurno da obojica ne bi osvojila sve one titule da je Djokovic igrao ovako. Sve cestitke jos jednom i samo naprijed!

smesan si

pre 5 godina

Videcemo na US OPENU dal se zver vratila na ovom GS je imao toliko srece za 2 zivota!!Lak zreb i protiv Nadala u 2 dana!!
(Grobar, 15. jul 2018 17:33)

Videcemo da li ce osvojiti Vimbldon 2028...
Blago tebi...

PRC-B52

pre 5 godina

Cestitke na pobedi.
Realno, ovo je posledica ciste srece, a ne dobre igre.
1. Elininisan Federer, slucajno
2. Pobede nad Nadalom, slucajno
3. Anderson preumoran, nervozan, povredjen

Realno u seledece 2-3 godine ako Djokovic osvoji jos 2-3 turnira serije 1000 bice to ogroman uspeh za njega.
(PFC-B70

Realno je pravo čudo da je neko kao ti uopšte pismen.
A biće ogroman uspeh za tebe ako uspeš da ti život ne prođe u zavisti i mržnji.
Bravo Novače!

Bravo, Novak!!!

pre 5 godina

Nole, sve čestitke! Hvala na odličnoj zabavi, bilo je divno sedeti u svom dnevnom boravku i navijati za tebe, moga zemljaka, i na kraju turnira biti srećna jer si pobedio. Tvoja pobeda je za mene bila očekivana. Iznenađenje je bilo pojavljivanje tvog sina Stefana u loži. Gledati njega i njegovu majku Jelenu tako srećne je bilo predivno! Toliko su me preplavile emocije da sam i plakala i smejala se u isto vreme. Želim ti da dominiraš sledećih bar 6-7 godina, da postaneš i zvanično najbolji svih vremena. Oni koji ne podnose što si pobedio su oni koji nisu uspeli da te ubiju '99. Nemoj da obraćaš pažnju na njih, samo pobeđuj i smej se, smej, uvek se smej, naš Nole. Nek pojedu svoje džigerice :D

Vlada

pre 5 godina

Druze uopste ne gledam tenis. Ne mogu sebe da zamislim da sedim 5 sati na jednom mestu. I nije mi stalo do titule. Osvojio si ih mnogo. Cestitam ti samo na hrabrosti, sto si svima "ovima" (koji su te optuzivali, da ne placas porez u Srbiji, da ne jedes meso i za slicne gluposti), zapusio usta za sva vremena. Dozvoljavali su sebi da te razvlace po komentarima (pravi heroji tastature), kao da im nesto dugujes, kao da si njihovo vlasnistvo.....a ti si samo jedan pre svega vaspitan, plemenit i human covek. I zato ces biti najveci ikada. Titule budu i prodju, a covek je covek, zanavek. Ziv bio !

CANE.

pre 5 godina

DRAGI VAJDA HVALA TI STO SI SE VRATIO I VRATIO NOVAKA U ZIVOT. NOVACE SRECNA TI POBEDA . ZAO MI JE NISAM MOGAO DA GLEDAM MEC JER EUROSPORT NIJE VRSIO PRENOS . VAZNO JE DA SI TI POBEDIO I PODIGAO PEHAR . SRECNO DALJE .

buva

pre 5 godina

Bravo na poscecenosti, istrajnosti i petlji da se prebrode sve poteskoce. Ne postoji bolje mesto od Vimbldona za to, koji nije moj omiljeni turnir, ali to kazem zbog onoga sto on predstavlja u teniskom svetu. Idemo dalje.

mali radojica

pre 5 godina

@pfcb70 dakle ti bolje komentariši hokej na travi jer za tenis nisi... Realno, ovo je posledica ciste DOMINACIJE i kvaliteta,a ne sreće.
1. Elininisan Federer, jer je čovek već deda i pred penziju
2. Pobede nad Nadalom, jer je Nole uvek bio bolji od vamostamos
3. Anderson izuzetan kad igra sa ostalima, ali jako nervozan,uplašen i zbunjen pred jednim Noletom,otprilike kao Nišikori,Del Potro i Thiem,koji mogu da se junače nad umornim favoritima ali kad nalete na Noleta manji su od makovog zrna. U svakom slučaju vratio se Nole i sad kreće Srboteror u sledećih nekoliko godina tako da ćemo videti ko će biti GOAT na kraju. Jedino mi žao ovih srbo i nolemrzaca jer sad dolazi vreme njhovog plakanja naricanja i traženja dlake u jajetu kod svakog Noletovog trijumfa.

no name

pre 5 godina

Prije par mjeseci sam rekao NOVAK ce se vratiti tamo gdje je pao ,i lupali ste mi minuse i evo GOSPODO vratio se .......Ideeeeemooooo sampioneeee!!!

Pa-pa

pre 5 godina

Videcemo tu zver protiv Federera, kralja tenisa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 18:17) # Link komentara

Ako si nestrpljiv pokusaj da zamislis sliku. Ta zver je sa 3:0 pocistila onog koji je isprasio Federera posle vodjstva 2:0.

journalistas

pre 5 godina

To Surda legendo! Idemo po Sinsinati i USO!
(Rogi Obrenovac, 15. jul 2018 18:19)

Hahahahahahaha. Sve vreme razmisljam kako Nole lici na Surdu, evo potvrde da nisam jedini u tom razmisljanju..
Cestitke Nole!

taki p.

pre 5 godina

Pokazala se moja prognoza da mu trava vise lezi nego sljaka kao tacna,manje je fizicka snaga bitna,vise tehnika i raznovrsnost.Novak je servirao nikad bolje,forhend takodje, doduse naustrb bekhenda,ipak najvise je napredovao na mentalnom planu,izvlacio se iz teskih situacija sa velikom mirnocom.Sada kada mu porastu samopuzdanje i apetiti bice ga vrlo tesko pobediti,mislim da bi morao da osvoji naredna 2 GS na betonu i vrati prvo mesto,nema cekanja sve je stariji.Jos jedno moje predvidjanje se ostvarilo,razni "likovi" koji su se do juce utrkivali ko ce vise da izvedja Novaka,sada promenili nikove i udarili hvalospeve,jos jedan dokaz kakvo nam je drustvo.

Mare

pre 5 godina

I posle kazite da Djokoviv nema srecu.Sad ce da pobedi Andersona.Covek se vuce na terenu ne moze da stoji koliko je isrpljen.Napravio je vise neiznudjenih gresaka nego u svakom setu protiv Isnera.A protiv Federera,Federer nije mogo da mu uzme brejk 2-3 sata ej protiv Federera.I sad kad je ovaj isrpljen sad ce lagano da ga pobedi.Uzeo mu brejk u servis gem andersona.Nijedan protivnik mu nije uzeo na wimbldonu tako brzo.
(King roger, 15. jul 2018 15:33)

Naravno da nema srecu. Zemljace moj, Djokovic je za protivnika u predhodnom mecu imao Rafaela Nadala, ej Rafaela Nadala i pobedio ga, a Anderson jednog Dzona Iznera. Jel mozda trebalo da bude obrnuto pa da Anderson ima srece?

zat

pre 5 godina

@king roger pa ovaj tvoj roćko je 4 godine igrao i osvajao finala protiv ovakvih i gorih, a sada ti je Anderson umoran. Novak igra treći dan za redom, a po tebi je to rekreacija. Jeste, u pravu si Rafa je nešto lošiji od Andersona. Gde ti živiš, šta jedeš, gledaš? Koji ti je bre?

Zex

pre 5 godina

Novak kada je u elementu kao danas, tu je kraj za rivala.Nije Anderson slab ni istrosen.Novak je igrao 5,5h dva dana.Nole ima retern vrhunski.Na svakoj lopti je, Anderson mora da rizikuje na svakom servisu i na svakom udarcu.Novak vraca sve u teren i to je to.

lavleo

pre 5 godina

Anderson je stvarno jak
Servis mu ide ogromnom silom
Jedan covek na nogama lak
Apsorbova udarce sa stilom
Tako da protivnik ostade bez nade
On uze pehar njemu tanjir dade.

Beobrad

pre 5 godina

Bravo Nole, srce mi je puno!
Mnogi su govorili da je Novak zavrsio s tenisom, ali, to izjavljuju samo oni koji nikad do kraja nisu shvatili koliki je Novak sampion. Ovo je tek nekih 80% njegovih mogucnosti, kad bude podigao na 100%, svi ostali mogu u penziju.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Predosadno finale!!!Steta sto King Roger nije dosao do finala da razbije Djokovica!!
(Lampi, 15. jul 2018 16:10)

Zasto nije dosao? Mozda nije imao vremena, ko li ce ga znati...

Hahahahahaha

pre 5 godina

I oni stavovi "nikada on neće biti na vrhu, pa sam je rekao da mu tenis više nije prioritet broj 1 u životu". Pa i nije normalno da kada ostvariš neki cilj, kažeš da je to i dalje prioritet. Tada se baciš na neki veći. Teži, a lepši. Novak je pred celim svetom rekao "Meni je sada porodica na prvom mestu". I, oni koji su, poput heorinskih zavisnika, osetili da neće imati više dozu fenomenalnog svake nedelje popodne, kada se obično igra neko tenisko finale, osuli su paljbu po njemu "Eto, odustaje! A što lepo ne odustane od tenisa, nego nas ovako muči svake sedmice!".

Nije on mučio vas. On se borio sa sobom. Jer zna ko je. Čemu stremi i kako se tamo stiže.

Bez ovala mešanog. Bez gurua koji visi oko vrata. Sa porodicom u srcu (delom i na tribinama). Posle šest meseci pauze, pa dva meseca nove. Posle svih kritika, omalovažavanja samoproglašenih stručnjaka (što je to samoproglašenje postalo moderno, čudno jedno). Posle bola u laktu, a bola i u duši što kad god bi pomislio da je spreman, video je koliko tek mora da zapne. I, za razliku od mnogih kritičara, zapeo je, ne bi li bio bolji nego što je ikada bio.

I, evo ga. Nole, šampion Vimbldona. Đoković - na vrhu, opet.

LondonCalling

pre 5 godina

"NOLE NAJBOLJI SI???"

"Nole...?"

"Svaka čast. Najbolji si. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici!!
?????????"

"Ponovo se vidi svetlost na kraju tunela bar na kratko...? hvala ti puno..i sto nas bas puno uveseljavas...Idemo?"

"Bravo Noleeeeee?"

"Vratio nam se onaj stari Nole ,bravoooooo ?"

"Idemoooo!!
????????"

"Baden u Austriju ceka titulu. ?"

"Novi sad čeka 1?3??"

"Sutomore ceka XIII ???"



Zanima me samo, sta znace ovi upitnici? Je li to nesto novo u srpskom jeziku ili je to samo nepismenost?

Mita

pre 5 godina

Ovo je titula za sve one licemerne komentare,kako Nole moze samo da osvoji Kalemegdan!
Danas je postao jos veci sampion koga Srbija u buducnosti ,kao sto je Novak nece imati!
Nas najbolji sportista svih vremena!
Bravo Nole!

Majkl Dzordan

pre 5 godina

Volim sto si osvojio ovaj turnir, jer si zapusio svima onima koji su te napadali,ponizavali i osporavali tvoje uspehe.I da opet padnes na jos nizu poziciju nego na ovoj kojoj si sad opet bi bio uz tebe.

Ja ne razumem kako ljudi,mala deca,tinejdzeri ne probaju barem da se ugledaju na tebe da pokusaju makar malo da pokupe kulturu,znoj,rad, zelju a ne sve velicaju nebitne ljude u rijaliti programima.Iako vise ne osvojis turnir ti si nas najbolji teniser svih vremena.Kad ti odes u penziju pitaj Boga da li cemo imati vise tenisera u prvih sto a ne nekog na vrhu liste.Hvala ti za sve sto si uradio, kad budem imao decu stalno cu im pricati o tebi :) .

Ostoja

pre 5 godina

Ovde ima vrlo pismenih i ozbiljnih poznavalaca tenisa i ja bih hteo da im postavim par pitanja u vezi Novakove igre. Necu da trosim reci hvale i postovanja prema ovom coveku jel mislim da je suvisno ista reci o takvom sampionu.
Elem, ja se delimicno slazem sa nekim od ovde prikazanih komentara koji su vidim naisli na velike kritike. ja takodje mislim da Novak igra drop shot udarce losije od vecine vrhunskih protivnika i da cesto recimo gresi na mrezi ili zna da zaglavi u besomucno samaranje bez varijacija. Takodje imam utisak da osim sto je malo fizicki slabiji nego pre sad pokazuje primetno vecu igracku zrelost u procenama i citanju igre. Pojavljuju se i one skracene dijagonale, kad mu protivnik istrci na mrezu sad ima vise resenja nego li ranije sto je uvek bio onaj njegov lob. Sve u svemu cini mi se da Novak zapravo jos uvek napreduje cak i tehnicki (ako tako smem da kazem) i da ako se fizicki i mentalno konsoliduje posle ove pauze (sto mislim da jos uvek nije do kraja uradio) on ce tek za godinu pa mozda i dve dostici to savrsenstvo to jest svoj maksimum o kome svi govore. Meni se cini da se on jos uvek razvija. Eto to sam hteo da pitam a ako neko zeli da strucno odgovori bicu veoma zahvalan.

Stipe Pavlov

pre 5 godina

Nole po kratkom postupku!Žuri sa pobedom da vidi finale Hrvatska-Francuska i navija za svoje prijetelje Hrvate!Bravo Nole,volimo mi tebe kao i ti nas!Neka pati koga smeta!

Кривокапић

pre 5 godina

Новак је освојио 3 Вимблдона. У тим финалима победио је Федерера 2 пута и Надала једном. Изгубио је 1 финале од Ендија.

Марко

pre 5 godina

Zver se vratila, Kevin igra mnogo bolje nego u prva dva seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 15. jul 2018 16:40)

Па није му ово Федерер.

Kanidja PG

pre 5 godina

Stefan Djokovic sladak kao men.
Ima tatu tenisku i ljudsku veličini.
Bravo šampione,zver se vratila dje i treba na centralni teren najveceg turnira u tenisu.

Ojsa

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС 
8 Вимблдона > 4 Вимблдона
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)

Pobeđuješ Safina i Filipusisa < pobeđuješ Nadala i Federera

Alex BG

pre 5 godina

Hvala Ti za sve, ljudska gromado!!!
Ucinio si za Srbiju vise nego sto ce iko ikada. Naklon do poda.
Sve najbolje u zivotu ti zelim!
Alex

Milan

pre 5 godina

Зачепио уста свима који су га критиковали. Успех је само његов и његове породице.

analiza

pre 5 godina

Znaci,bilo je potrebno da ne gledam finale da bi Nole lagano zavrsio posao?Da sam znao da se ne jedem dzabe u polufinalu tj da sam lepo dva dana lencario,umesto sto sam se zakovao ispred tv.Upalila je taktika da ne komentarisem dok ne prodje turnir! Kad sam video da je njemu stalo,da se bori,opet sam poceo da se nerviram i da navijam kao nekad za njega.

Kanidja PG

pre 5 godina

3-0 uz moguce jedan taj brejk za Novaka.
Ako ponovi igru sa Rafom nema šansi Anderson.To je za njega druga dimenzija tenisa.A Kevin je zasluženo u finalu isprašio je i dzemperka na tom putu.

vidim sve

pre 5 godina

Razlika između mene i Novaka nije velika?! Ja nisam verovao da će se vratiti, a izuzetno mi je drago što se vratio, a on je verovao.Zato je on temo gde jeste, a ja ovde gde jesam...mani se priča više, samo da pobedi.

Alex

pre 5 godina

Хајде да гледамо Нола док не почне фудбал ;)
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:36)

Ја колико се сећам Аутостоперског име ти не Marvin the Paranoid Android

sok od zove orla

pre 5 godina

Idemoo Nole :) bas mi drago da si se vratio,glavu gore srbi ne oprastaju uspehe Srba,uspehe svojih oni pljuju ,a tudje veličaju zato ih je sve manje i manje.

Car!

pre 5 godina

Novace Srpske Sokole, ruke ti se pozlatile, svaki dan trpimo poreze, kako u drustvu, tako i sportu! To su Srbi ,nacija bez sablona, uvek iskoci neki heroj, kada se najmenje nadamo! Hvala jos jednom Kralju!

Jax

pre 5 godina

Bravo Nole, nisam te pljuvao kad nisi bio u formi, ali nisam ni verovao u tebe u tom trenutku. Hvala sto si me naucio da verujem! BRAVO LEGRNDO!

Nole fan

pre 5 godina

Nole je sada sedmi u trci za London final ATP.Ajmo Nole kratak predah pa Toronto, Cincinati NY, Peking, Sangaj Pariz.Mozda zavrsis godinu ka No 1

prle

pre 5 godina

Posle rg 2016 je sve teorija zavere, da marej bude n1 i da deda osvoji još koj gs zbog rekorda i sponzora,sad kreće nova era tenisa sa noletom, pozz

Vladimir

pre 5 godina

Povuci se, sta se blamiras. Samo mucis i sebe i nas.
(Vladimir, 15. jul 2018 18:15)
Doslovno ovako su pojedinci pisali prije samo par sedmica. Malo sam se nasalio sada, vidim nije shvaceno kao sala. Bravo Nole, uvjek uz tebe!

max

pre 5 godina

Neprocenjivo je to koliko je ovaj covek toga uradio i postigao predstavljajuci zemlju Srbiju.Fantastican uspeh,zaista.I ne mora imati vise GS titula od Federera,Nadala..,ne treba se time opterecivati.Treba uzivati u momentu,hvala ti Novace..

Lexx_nl

pre 5 godina

Радост је велика.
Ноле је показао да се вјером у себе и преданим радом толико може постићи.
Освојио је Ролан Гарос.
Дошло је до засићења, касније и до повреде која га је 11 дугих мјесеци одвојила што са терена, што онемогућила да се врати у потребну такмичарску форму.
Слиједила је, испоставља се сада одлична одлука, да оконча сарадњу са Агасијем и Степанеком и у штаб врати Вајду.
Услиједили су први позитивни резултати у априлу и скоро одлични у Риму гдје је тијесно изгубио од Надала на врхунцу. Једини кикс му се десио на Ролан Гаросу. То га је потресло, али и уз вјероватно потребне Вајдине савјете, додатно мотивисало да загризе.
Резултати су се брзо потом показали уласком у финале Квинса, да би све кулминирало јучерашњом побједом у епском мечу са Надалом и напокон четвртим освајањем Вимблдона данас.
Сада је више него јасно да се Ноле вратио на стазу на којој је био пред освајање Роланд Гароса.
Сада можемо са очекујемо више узбуђења у борби за највеће трофеје у којима ће Ноле итекако да се пита.
Све честитке Нолету и све најбоље у Синсинатију и на УС Опену.

Negativni

pre 5 godina

Fantastično je odigrao turnir. Juče je završio sav posao, sjajnom pobedom nad Nadalom. Mentalno je odigrao briljantan turnir. Veliki povratak. Svaka čast!!!

ima vremena

pre 5 godina

Novak je jedan od najvećih tenisera svih vremena, ali realno Federerova dostignuća će jako teško ikada neko dostići. 
Mladih tenisera koji se ističu trenutno skoro da nema...
(Bane17, 15. jul 2018 19:41)

Postovani Bane, mozda si u pravu, mozda Novak nece stici neke Federerove rezultate, ali neke je prestigao i tesko da ce njega Federer stici. Uz to, zbog razlike u godinama, Novak ima jos par godina da postigne to nesto, a Federer nema.
4 vezana slema (posle 47 godina), u jednoj godini 3 slema, 6 masters 1000 i zavrsni, pozitivan skor sa najvecim rivalima, sansa da kompletira masterse (nedostaje mu samo Sinsinati, Federeru Monte Karlo i Rim, sa malim sansama (gotovo nikakvim, ali hajde dok je aktivan da mu damo sansu) da ih osvoji...

LP

pre 5 godina

sasa.r promena ritma drop shot-om kod Andersona ne pali jer to je najbrzi dvometras na turu, brzi i od vecine mnogo nizih igraca. Na njega se to jednostavno ne sme igrati jer i protivnik mora napred i onda je odjednom ispred vetrenjace koja dohvati sve u 4 metra bez da potrci. Federer zna nesto o tome :)

Рајко

pre 5 godina

Честитам Новаку 4 титулу у Лондону 13 велику титулу и 69 укупну мало ли је :)
Поздрав Нолетовим навијачима у Отаџбини и широм свијета..

Ђоле

pre 5 godina

Идемо заједно до нових победа и подухвата! Верујем да ће до краја године увелико бити бар у топ 3 и да освоји и US. OPEN. Толико сам срећан што се вратио, аууу!!!!

anica

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде. 

Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)
Koja tebe muka muci?

seki

pre 5 godina

Anderson do polufinala moze da pobedi svakog igraca cim dodje u finale on se ukopa od straha tako je prošao u finale us opena protiv nadala tako ce i danas.

Samo LUSTRACIJA

pre 5 godina

Jeste praznik sporta i jeste festivalska atmosfera, ali...
... ali zamislite dan pomirenja kada cemo i mi biti jaki kao sto su sada, u miru, Francuska i Nemacka! Ne bi nam bilo ravnih!
Taj dan ce doci.

Pera

pre 5 godina

Ostace Anderson upamcen na ovom Vimbldonu kao igrac koji je odigrao najduzi i najkraci mec!
@Pera
Skoro sam sam sebi lupio minus sto baksuziram :-)

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore.Sretan ti
13 GS. Ovaj treci set Nole
je posvetio uspavanoj
londonskoj gospodi da
malo uzivaju u ovome
finalu, da nisu dzaba platili
skupe ulaznice.Novak se
napokon vraca u svoju
top formu.Sada juris na
americku turneju po nove
trofeje.Hvala ti puno brate
SRBINE, na danasnjen danu i uspehu.Uzivaj u veselju sa
svojom porodicom.

Nebojša

pre 5 godina

Tako se to radi hitro i sa stilom verovatno uz najmanje izgubljenih živaca (mojih) od svih njegovih finala koja sam gledao a gledao sam ih sve do sada trinaesti trofej je upisan udemo sada po četrnaesti u inat kako pljuvačima a još više u inat onim koji su slali sramotne a i to je blaga reč komentare a kao su bili njegovi navijači ovo je za sve vas.

ljupce

pre 5 godina

KRALJ JE SEO NA TRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da li ste i na trenutak pomislili da ce biti drugacije?rutinski

HE IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bez reci

pre 5 godina

Svaka cast Novaku! Trebalo je izdrzati sve one mucne situacije i pljuvanje tkz. navijaca koji bi sada trebalo da sakriju u misju rupu!!! On je cudo od sportiste i za mene ce uvek biti najbolji.

Langus

pre 5 godina

Znaci ipak je bio lakat! Covek nam govori da ga boli ruka a mi ga teramo da jede meso i tako to! I da nije Vimbldon pa je mnogo vaznije da je bio u pravu. Neka mu je srecno u buduce.

znalac

pre 5 godina

20 ГС > 13 ГС 
8 Вимблдона > 4 Вимблдона
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 17:53)

37 godina > 30 godina

Ћезо рца

pre 5 godina

Браво, принче од Србије... Жив нам и здрав био... И кад губио о кад побеђив'о, увек ћеш имати нашу подршку... Воле те твоји Срби.

Bogdan Jocović

pre 5 godina

Svaka čast, majstore!! Klasa je klasa! Vratio se, neminovno, kretanje, pogotovu lateralno i gipkost su na 100%. Sve stiže i sve vraća. Vidi se rad sa Agasijem i sa Štepanekom, servis nenormalan, kao nikad, odservirao je rekordan broj asova, i na jednom turniru a i na jednom meču. Slajs na savršenstvu, forhend kao iz 2011-e. Samopouzdanje još nedostaje, bekhendom retko napada, pogotovu po paraleli. I što je još važnije, ne dozira kao u najboljim danima, na 100% angažovanja je tokom svakog sekunda svakog meča, nešto poput Rafe. To bi trebalo i da zadrži, i kad skroz vrati samopouzdanje.

Dobre vesti za nas, iskrene navijače, koji smo bili uz njega svo ovo vreme. Sad ga svi hvale, a na prvom sledećem kiksu će okrenuti ploču. No dobro, to smo mi, zato je neke i sramota koliko nam dobro ide... ;) Pozdrav svim ljubiteljima tenisa koji ne prate fudbal! :)

Bardami

pre 5 godina

Rafa je sve rekao: "Ako ne igraš najbolje moguće Vimbldon, čak ni Novak Djoković ne može da ga osvoji. Novak - najbolji teniser u istoriji.

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

Bravo Nole, legendo nasa.Pravi navijaci su uvek verovali u tebe, idemo dalje po jos GS titula.
A sto se tice mizernih miseva koji su Noleta pljuvali i omalozavali kada mu nije islo u poslednjih 2 godine,Nole ih je ubio u pojam ovim novim trofejom.

SBono

pre 5 godina

Ono najljepse svi su bili srecni.,nasmijani.Kad te cijene i oni koji ne navijaju za tebe to se zove uspjeh.Volimo te.I u dobru i da ne pominjem proslo.Raste naslednik.

Tezej

pre 5 godina

Fascinantno mi je da od 2004 godine samo 10 Grand Slam-ova nije osvojio neko od trojke Nadal, Federer, Djokovic. Od tih 10 po 3 su uzeli Marej I Vavrinka.
Plus Federer je osvojio jos jedan slem 2003...

navijacica

pre 5 godina

Uz sve čestitke Novaku,želim još samo da pobedi Nadala u finalu Rolan Garosa, jer smatram da su to dva najbolja tenisera.U poslednjih deset godina, njih dvojica su od 39 gren slemova osvojili 30!Nadal 17, Novak 13!Ostalih 9- petorica.

Prljavi pupak

pre 5 godina

Koja je ovdje razlika u klasi,ovaj Anderson ako ga ne krene servis,rang igraca van prvih 100. Sve osim ubjedljive Novakove pobjede,bilo bi iznenadjenje...

catch22

pre 5 godina

Publika u depresiji, Novak dominira. Aplauzi na pozorisnom nivou. Videcemo kako ce reagovati ako Anderson nesto uradi, al' nadam se da mu Nole nece dozvoliti.
Nadam se da nece slati pozdrave od srca ako pobedi, nisu zasluzili...

?

pre 5 godina

nikad lošiji vimbledon, novak sretno ušao u finale nakon propuštenih brejk lopti nadala u predzadnjem gemu, sretno izbjegao federera, najgori finalist u zadnjih 86 godina sa njim u finalu... sreća da ne moram to gledati
(princ heri, 15. jul 2018 16:20)

Ko je koga izbegao?
Kad je Novak gubio, pričalo se da beži od Federera.
Novak je tu, gde je Federer?

Beobrad

pre 5 godina

Bravo Nole, srce mi je puno!
Mnogi su govorili da je Novak zavrsio s tenisom, ali, to izjavljuju samo oni koji nikad do kraja nisu shvatili koliki je Novak sampion. Ovo je tek nekih 80% njegovih mogucnosti, kad bude podigao na 100%, svi ostali mogu u penziju.

Miomir

pre 5 godina

Od srca cestitke majstore! Veoma mi je drago sto si osvojio jos jedan u nizu najprestiznijih turnira na svetu i sto se vracas na mesto gde pripadas! Puno hvala sto si nas jos jednom obradovao, ti si nas ponos!

Jova

pre 5 godina

Super. Priznajem da sam se malko bojala Andersona, nekako mi se činilo da Novak u finalima, u kojima ne igra s ostalim članovima velike četvorke ( da, velike, pošto Mari po meni ipak “spada” u nju ) malo povuče ručnu i pobjeda nije sigurna kao kad su u istim situacijama Federer i Nadal. Oni to bez milosti odrade.

Strašno mi je drago. Puno će mu ovo značiti, njemu, njegovim bližnjim a i pravim navijačima, koji su s njim od prvih početaka, prije euforije uzrokovane pobjedama a i posle blaćenja, kojem je bio izložen ove zadnje 2 godine.

PS: kladila sam se s zagriženim Nadalovim navijačem ( on se kladio iz straha da će se Novak vratiti, ja iz straha da ipak možda neće – nadala se i vjerovala jesam, strepila takođe ) i izgubila opladu. Nikad je lakše neću podnijeti, samo ne znam gdje da nađem 3-kilsku čokoladu i da li se uopšte da kupiti.

Pozdrav svima

Ivan M

pre 5 godina

Bravo Nole! Prva dva seta kao protiv 250. na svetu. Anderson se onda trgao ali Nole je šampionski uspeo da se drži u setu i onda bio oportunista kad je trebalo. Legenda se vratila i ide dalje po nove titule!

Bratislav

pre 5 godina

Čestitam Novaku za jučerašnju igru koja je pokazala svu lepotu tenisa i za današnji trenutak pun radosti, ushićenja i sreće kada je podigao pehar.
Svojim sportskim dostignućem i ljudskiom veličinom kroz svoj humanitarni rad, zauvek je osvojio moje srce. Uvek sam ga podržavao bez obzira na rezultat.
Hvala mu što voli svoju zemlju i što pronosi njeno ime. HVALA

NOVAK ŠAMPION
NOVAK ŠAMPION
NOVAK ŠAMPION

Kanidja PG

pre 5 godina

Kakvo sportsko blago imamo nismo svjesni.
Jednom kada okonča sjajnu karijeru svatice mnogi tek tada koja je to veličina i koliko ce nam faliti ovakav as.
Veliki si Novače veliki.

DinteRinoRopulus

pre 5 godina

Servis je bio bolji nego ikad. Sjajno je usao u ovaj mec. Lepo je videti ga opet na ovom nivou. Bice jako zabavno do kraja godine.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Vratio se Nole tamo gde mu je mesto, u vrhu svetskog tenisa, sa zlatnim vimbldonskim peharom u svojim rukama, i to po 4. put! Velikan svetskog tenisa je Nole i jedan je od 5 najboljih u istoriji ovog predivnog sporta sa velikom tradicijom! Bravo Nole kralju tenisa, 13. Slem i 4. Vimbldon su tvoji! Kapa do poda! Veliki, ogroman uspeh!

domagoj

pre 5 godina

Neka i Nole i Hrvatska pobede danas pa da igra rock n roll cela Jugoslavija.
(Twolf, 15. jul 2018 14:41)

bogati nemoj -igra rnr- tome podsjeca na 90te, 2000 i dominantnos vasih kosarkasa :(

Дарвин тхе Шкартиан

pre 5 godina

Спрем'те се спрем'те ноловци, силан ће Кевин да буде.
Загрми Кевин победник, ломите рекете ноловци.
(Марвин тхе Мартиан, 15. jul 2018 14:50)

Ако имаш нешто паметније да напишеш онда пиши, ако немаш онда ћути.

Djido

pre 5 godina

Za ove koji ne znaju, eurosport nikada ne prenosi Wimbledon. Nikada i nisu imali prava da prenose Wimbledon (Marko, 15. jul 2018 16:45)

Šta bre lupaš. Ceo Vimbldon je prenošen na Eurosportu, kao i sada finale na Eurosport2. Tu i gledam. Pored Eurosporta prenose i SK i RTS.

matori

pre 5 godina

spasao je 5 set lopti u gemovima gde nije mogao da pogodi prvi servis. a kada je trebalo da pogodi u TB, pogodio je.
on se mentalno vratio, a fizički mislim 95 %. ovo je dovoljno za novu eru dominacije, ako ne padne....ako ima glad za trofejima.
klasa je večna, forma je trenutna i na njoj mora da se radi.

Само кажем

pre 5 godina

Пробио је лед након мрачног периода у каријери.Очекујте велика дјела у годинама које следе! Немојте се изненадити ако опет наниже 4 ГС.Свака му част на свему урађеном у каријери и ако Бог да,да његов син настави тамо гдје је он стао...
Што се меча тиче брзо ћемо га заборавити.Финале је било са Надалом,ово је само рутинско одрађивање посла...
Свака част и Андерсону,добити Федерера након 0:2 не може свако...Питање да ли би и Новаку то пошло за руком

Blok 63

pre 5 godina

Neverovatno kako sad nema stručnjaka!!! 
NOVAČE GENIJE !!!
(sava, 15. jul 2018 17:56)
Polako javice se oni, nemaju oni u svom zivotu nista pametnije da urade...

Pedesetogodisnjak poslodavac

pre 5 godina

Ako je iko ikada sumnjao da je Novak najbolji srpski sportista ikad mislim da je ovaj trofej uklonio svaku sumnju.

Sarti

pre 5 godina

Pratim tenis preko 50 godina,i naravno da sam navijao za Djokovica.Moram iskreno priznati da se nisam ni u snu nadao da ce osvojiti Wimbldon.Iskrene cestitke!Zelim Ti jos puno uspjeha u nastavku karijere!

Joana

pre 5 godina

Bravo Nole! Prvo smo prizeljkivali da dodje do polufinala i Nadala. Onda smo se nadali da mozda pobedi Nadala! A on je ucinio vise od nasih nadanja s pocetka turnira. On je osvojio Wimbldon i iznenadio sve Vilandere, Bekere i ostale koji nisu verovali u njega. Srecom, ima nas koji smo uvek verovali da ce se vratiti u vrh. Nole, volimo te.

DRAGAN

pre 5 godina

Hvala Novaku i legendi
VAJDI, sto se vratio u tim
kada su neki vec otpisivali
Novaka, ej bogami grdno
ste se prevarili.Novak sada
ponovo vlada tenisom.
zapamtite dobro.

IvanM

pre 5 godina

Ноле соколе, обрни игрицу још неки пут. Сада ће бити опуштеније. Година до Надала, две до Федерера.

Boba

pre 5 godina

Nole od srca ti čestitam na pobedi, ali još više na pobedi u borbi koju si dobio sa svojom psihom a koja je trajala godinu i šest meseci. Svi oni i ovi komentari ne treba da te se tiču i samo nastavi da budeš svoj.

Boba

pre 5 godina

Nole od srca ti čestitam na pobedi, ali još više na pobedi u borbi koju si dobio sa svojom psihom a koja je trajala godinu i šest meseci. Svi oni i ovi komentari ne treba da te se tiču i samo nastavi da budeš svoj.

Antraxxx

pre 5 godina

Lagano se zagrijavamo za današnje finale i navijamo svi u kafiću za Noleta. Biti će to kao pregaziti plitak potok. Čestitamo na još jednom Wimbledonu!
Pozdrav iz Zg

The pilot

pre 5 godina

Posle 1. Gema u I setu je već moglo da se kaže da je Vršac KONAČNO dočekao 13.GS! Idemo Novače-nebo je granica! Volim te kao brata rodjenog!!!!

bosanacihercegovac

pre 5 godina

Prije otprilike godinu dana samo je Wawrinka tada rekao: ‘‘ Novak ce se vratiti, to je sigurno´´.
Ja kazem: Osvajas ti ovo, to je sigurno.
Lp

Š pic

pre 5 godina

Sad kad ovi nolobotovi ostave brdo komentara, dok ne krenu sa tim da pozelim srecu Andersonu i da napisem da sam sanjao da je Kevin pobedio sa 3:0 u setovima i to sa 6:4, 7:5 i 6:3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko

Lik je sanjao da je Kevin pobedio!!! Opsednutiji Novakom od bilo kog Novakovog navijača

matori

pre 5 godina

@SRAMOTA EUROSPORT NE PRENOSI NOVAKA I ANDERSONA . DA IGRA FEDERE PRENOSA BI BILO .
(CANE., 15. jul 2018 15:31)

ja gledam na ES 2.
( na svu sreću ne komentariše Banjac)

ja nemam SK.

2 - 0 za Novaka 6 - 2, 6 - 2.
za sada - piece of cake.

Del Piero#10

pre 5 godina

Nravo Nole! Jako mi je drago zbog njega, još više oni koji su ga poslali "u istoriju" nakon povrede. Vreme je da nastavi gde je stao!

Maksa nis

pre 5 godina

Napokoon. Secam se 2016 i finala us opena s wawrinkom, kada sam mislio da ce nole dobiti, kada je uzeo prvi set. Mislio sam u sebi samo da uzme ovaj 13 ti baksuzni, posle ce lakse ici. Nema veze, moze i ovako, probijena je barijera, sad nema stajanja, idemo Nole, do kraja, samo napred, uz tebe su pravi navijaci, koji razumeju ovaj sport, uspone i padove, kako u sportu, tako i u zivotu. Srdacan pozdrav ljubiteljima tenisa u Srbiji.

Vladimir

pre 5 godina

Svaka čast Nole! Govorili mu svi "pametnjakovići" šta da jede, kako da igra, slali ga u penziju a on eto uze GS. Majstor je Majstor.

Kanidja PG

pre 5 godina

Bravo šampione naš.Hvala ti za sve dane radosti.13 GS je i zvanično tvoj.
Veliki si Novače veliki!!!
Sad odmor pa napad na taj famozni Sinsinati za komplet kolekciju svih velikih turnira što niko nema.
Na ATP turu sad se ništa ne brani a zna se ko je doktor za beton podlogu.
Opet je nebo granica.

room 1408

pre 5 godina

Svaka mu čast.Srbin a željan titula i trofeja.Obicno to ne ide jedno sa drugim.Ja sam prvi pisao pre par meseci da ide u penziju i da uživa u zivotu(parama).Izgleda da sam pogresio,..

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића! Морао је Новак да побиједи незгодног Андерсона и никад јачег Надала да би дошао до ове титуле... За разлику од Федерера који је прошлогодишњи Вимблдон освојио против Чилића који му је фактички предао и овогодишњи Аус опен, такође послије предаје оног Корејанца Чунга Лунге.

SRBIJA

pre 5 godina

Kada si tek pocinjao da gospodaris teniskim terenima, bio sam uz tebe. Kada si lomio sve pred sobom, bio sam uz tebe. Kada si posustao, bio sam uz tebe. Kada su te omalovazavali, bio sam uz tebe. Kada su te pljuvali, branio sam te i bio uz tebe. Sada znam da si se vratio i da ces opet biti No.1. To znamo svi mi, tvoji verni navijaci. I, pogadjas, uvek cemo biti uz tebe, ziva legendo nasa, Novace nas!!!

my way

pre 5 godina

Браво, мајсторе! Какав повратак за пар месеци, 13. гренд слем титула, 4. на Вимблдону! Каква каријера која још траје и трајаће! Каква легенда српског спорта!

lepi

pre 5 godina

Pozdrav svim onima koji su prestali da veruju u njega u posljednje dve godine a sada ga ponovo vole i tek sad ostavljaju pozitivne komentare nakon još jednog osvojenog grand slama.

VitezRedaZmaja77

pre 5 godina

Nole....kad si dosao u polufinale Rima i ispao od Nadala...rekao dam da si upalio mašinu...čak i ispadanje u 1/4 RG nisam shvatio tragično...tad si bio ubavio u 5-u...majstore sad si u 6-oj...a pista je pred tobom...zato gas do daske i zgazi ih sve...živeo nam 100g šampione...u inat svima i uprkos svemu... (posebno ovim domaćim kritičarima i onima koji ne poštuju)....KRALJ SE VRATIOOOOOOO.....

DRAGAN

pre 5 godina

Ja licno mislim da je ovo
najdrazi Novakov tdofej u
dosadasnjoj karijeri.Imati
u zagrljaju malog juniora
je najveca stvar na svetu.
Svaka ti cast majstore.
Stvarno si legenda za sva
vremena.Sada dolazi vreme
da se ponovo radujemo
nasem sampionu, a samo
kad se sjetim da su pojedinci pisali da nikada
vise nece osvojiti nista.
Molim lepo da li vas grize
savjet za tako nesto.
Novak tek sada ponovo
vlada ovim sportom,
zapamtite sta sam vam
rekao.Pozdrav za
sampiona od Dragana iz
ARIZONE. Hvala Nole jos
jednom, sto si mi priustio
lep dan i ugodno slavlje.

Začuđeni U Zemlji Čuda

pre 5 godina

@Bogdan Jocović
Bravo! Svaka čast na komentaru.

Novak je danas pobedio mnoge a ne samo Kevina, mnoge sa kojima ninu kom slučaju ne bi trebao da se bori!

BRAVO NOLE

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO

svetlana

pre 5 godina

Novace,srecno ti bilo!Jos puno trofeja da osvojis ovakve vrste.A vi svi,malodusni,koji sampione hocete da svedete na vasu mjeru i da ih svojim komentarima vucete po kaljuzi vasih sitnih misli i osjecanja,pa,naucite vec jednom nesto.Ne odustajte lako od svojih heroja,pogotovo ne onda kad im je tesko.Da vas e Novak slusao,pa vise ne bi reket uzeo u ruke,jeo bi cevape i pio pivo kraj neke prodavnice i ko zna sta jos.Ali on je Sampion.Ne odustaje lako kao vi.Ucite o tome.To se da primijeniti na cio zivot.

zoxx

pre 5 godina

Brat....sve cestitke...Srbija je na nogama...Ponovo se vidi svetlost na kraju tunela bar na kratko...? hvala ti puno..i sto nas bas puno uveseljavas...Idemo?ooooooo

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Najdraze mi je zbog ovih par mrzitelja Novaka kojima je jedina sreca u njihovim pateticnim zivotima da ga pljuju u komentarima.

Sole

pre 5 godina

Samo još da osvojiš Sinsinati i niko ti neće moći ništa , jer ćeš biti prvi i jedini vlasnik rekorda koji je pitanje da li će iko ikada uspeti da ponovi , koliko god se pojedinci trudili da uzdignu svoje božanstvo i ospore tvoj naćin igre i rekorde koje si oborio prikažu nebitnim.

pre 5 godina

Nisam Đokovićev navijač, ali gdje su sada oni nutricionisti koji su govorili da bez prasetine i slanine nikada više ništa od Novaka?

zumbul

pre 5 godina

Ovaj nema sanse protiv Noleta. Svaka serva mu je vracena u teren, cak i servis greska. Nole mu salje niske lopte jer je ovaj visok i ne moze da se savije.... Bice ovo laganih 6:2, 6:4, 6:3

Sasa

pre 5 godina

Danas, koliko mi se cini, daleko daleko laksi zadatak za Noleta nego protiv Rafe koji je igrao kao na steroidima juce. Sve moze da se promeni, ali kako stvari stoje, tesko.

Stefan

pre 5 godina

Gledao sammec Andersona i Iznera obojica imaju jake brze servise i u jednom trenutku sam pomislio dobar riternista i igra i jednom i drugom pada u vodu .To i vidimo ovde ...

manuginobili

pre 5 godina

Kad prezivis onakvog Nadala i onakav pakao od meca ovo dodje nesto kao laksi trening-uz svo postovanje prema Andersonu koji je odlican igrac ali Nole je ipak neka druga dimenzija...izgleda da ce uspjeti u namjeri da zavrsi mec prije finala u Moskvi,naprijed Nole! :)

Goran

pre 5 godina

Covek koji je ispao u ranoj fazi Melburna, zatim u prvom kolu Majamija i Indijan Velsa, u ranoj fazi Monte Karla i Madrida, izgubio od pocetnika u cetvrtfinalu Rolan Garosa i cak doveo u pitanje ucesce na Vimbldonu ne samo da je pobedio u finalu nego njegovi najveci konkurenti nisu ni usli u finale cime je odjednom sve promenjeno u svetskom tenisu preko noci.

mlekadzija

pre 5 godina

Cestitke za sjajnu igru i veliku pobedu!!! Pitam se kako su danasnji dan preziveli Jumko, Uros, Marvin j ostali...sigurno im je bilo strasno tesko...

kvrga

pre 5 godina

gde su misevi sto dve godine pominju cvarke, zenu, grljenje drveca? :D
stvarno su mislili da znaju bolje od coveka koji je osvojio 12 grand slamova. :D
ahaha, a sad polako neka gledaju kako novaka ishrana gura karijeru jos 7 vrhunskih godina. :D

Srdjan Savkovic

pre 5 godina

Od svega je najbolje što još uvek ne igra svoj najbolji tenis, ako to vrati skroz i ostane na ovim talasima, vrlo lako da će stići Nadala po GS titulama