Nova vest
Tenis

Sreda, 12.07.2017.

21:00

Mari: Tužan sam, mogao sam do samog kraja

Endi Mari rekao je posle ispadanja sa Vimbldona da je tužan jer smatra da je imao priliku da ode do samog kraja.

Izvor:

Autor:

Mari: Tužan sam, mogao sam do samog kraja
Getty Images

"Igra veoma dobro, agresivno od starta turnira. Pritom, kada servira dobro – i odservira 25 as udaraca – to mu omogućava da igra daleko slobodnije, pa je danas izlazio daleko više na mrežu u odnosu na neke ranije susrete u prošlosti. Još kad tako veliki momak izađe na mrežu.. Mislim da u tome leži ključ našeg meča", rekao je Mari.

Visoki Amerikanac slavio je posle sjajnog preokreta u pet setova, plasiravši se u svoje prvo Grend Slem polufinale, a posebno je bio impresivan u poslednja dva.

Pored sjajne igre momka iz Las Vegasa, mora se napomenuti da se mari gotovo od prvog meča borio sa povredom kuka, koja je kako je turnir odmicao bivala sve bolnija.

"Znao sam da neću previše naškoditi sebi ako ipak budem igrao, sve vreme smo tražili kratkotrajno rešenje kako bi mogao da nastupim na Vimbldonu. Želite da igrati na svim Slemovima i date sve od sebe na njima. Uspeo sam da odigram nekoliko mečeva bez problema, ali svakako da je razočaravajuće kada izgubite ovde. Postojala je šansa da odem do kraja, pa se može reći da sam veoma tužan zbog toga", dodao je Britanac.

S druge strane, Kveri će za nastavak sna igrati sa Marinom Čilićem, dok drugo polufinale, posle predaje Novaka Đokovića, čine Rodžer Federer i Tomaš Berdih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve