Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 10.07.2017.

23:26

Miler:Rafa, Rodžer,Endi i Novak su uvek favoriti kod publike

Žil Miler posle pobede karijere nad Rafaelom Nadalom rekao je da je verovao u pobedu, kao i da publika kada igrate protiv "velike četvorke" uvek navija za njih.

Izvor: PT

Autor: PT

Miler:Rafa, Rodžer,Endi i Novak su uvek favoriti kod publike
Getty images

Miler je to okaraketerisao kao normalnu stvar, ali je isto tako osetio da su se navijači radovali kada je savladao Nadala.

Posle meča Miler kao da se izvinjavao publici što je izbacio Nadala, a novinar ga je upravo to pitao, kao i kako mu je bilo kada je toliko navijača bilo iza Rafe.

"Znate, to dobijete kada igrate protiv Rafe, Rodžera, Endija i Novaka. Oni su uvek favoriti kod publike. Iskreno nisam se osećao krivim, niti sa se izvinjavao. Jednostavno nisam imao za šta. Mislim, bilo je dosta emocija na kraju meča i osećao sam da je publici bilo drago što sam pobedio, Zaista sjajan momenat", rekao je Miler.

Žil je posle pet setova i velike borbe savladao Španca, a na konferenciji je rekao da je verovao u pobedu tokom celog meča.

"Trudio sam se da budem stalno u meču. Mislim da sam igrao dobro tokom celog duela. Rafa je podigao nivo igre u trećem i četvrtom setu, ali nisam dopustio da me to omete. Govorio sam sebi da igram nabolje što mogu i samo sam nastavio da verujem i na kraju sam nekako uspeo da pobedim", kazao je 26. igrač planete.

U narednom kolu Miler će se sastati sa Marinom Čilićem koji je u tri seta pobedio Roberto Bautistu Aguta.

"Igrao sam protiv Marina skoro u Kvinsu u polufinalu. Izgubio sam taj meč u tri seta i očigledno je da igra dobro. Ima dosta samopuzdanja i biće to veoma težak meč", dodao je Luksemburžanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve