Beker: Posle RG zanemarena priprema za Vimbldon

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, rekao je da je posle velikog uspeha na Rolan Garosu pomalo zanemarena priprema za Vimbldon.

Izvor: ÐN

Utorak, 12.07.2016.

11:50

Beker: Posle RG zanemarena priprema za Vimbldon
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Đoković je pre nekoliko nedelja trijumfovao u Parizu i kompletirao Gren slem, ali je onda iznenađujuće poražen u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija.

Nemački mediji preneli su izjavu Bekera za BBC, iako je bilo teško pronaći ko je pravi izvor.

„Posle Pariza svi su čestitali Novaku. To je verovatno bilo previše, pa je priprema za Vimbldon pomalo zanemarena“, rekao je Beker.

Ipak, Nemac smatra da takvi porazi mogu svima da se dese.

„I Novak je čovek od krvi i mesa. Sada je dobro, odmara se, nekoliko dana je u Monte Karlu“, dodao je nekadašnji broj 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: