Dan XIV: Mari osvaja Vimbldon!

Poslednji dan Vimbldona je pred nama, a oči teniskog sveta biće uprte u Centralni teren Ol Ingland klaba.

Izvor: ÐN

Nedelja, 10.07.2016.

11:00

Dan XIV: Mari osvaja Vimbldon!
Photo by Phil Cole/Getty Images

U finalu trećeg Gren slema sezone neočekivano se sastaju drugi teniser sveta Endi Mari i Miloš Raonić iz Kanade.

Mari je bez većih problema stigao do finala, dok je Raonić iskoristio rano ispadanje Novaka Đokovića i eliminacijom Rodžera Federera stigao do borbe za titulu.

Biće ovo jubilarni 10. međusobni susret dvojice igrača, Britanac trenutno vodi 6-3 u pobedama, a poslednju je ostvario pre dve nedelje u finalu Kvinsa – 6:7 (5-7), 6:4, 6:3.

Miloš Raonić – Endi Mari

Trenutno sedmi igrač planete prvi put igra Gren slem finale i to na podlozi koja najviše odgovara njegovom stilu tenisa. Raonić ima odličan servis, a u poslednjih nekoliko meseci znatno je popravio kretanje, osnovne udarce i voleje. Međutim, sa druge strane mreže imaće igrača koji je mnogo iskusniji u ovakvim susretima, koji će iza leđa imati domaću publiku, ali i koji važi za drugog najboljeg riternera na turu. Kanađanin je u polufinalu protiv Federera spasao brojne brejk lopte izlascima na mrežu i napadima na bekhend, međutim, teško će mu to sada polaziti za rukom. Endi defanzivne udarce igra savršeno, a moći će da računa i na neki vid mentalne blokade kod protivnika zbog prvog finala.

Predlog: Minus gemovi (u meču će biti odigrano manje od 41,5 gema) – kvota 1.85.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: