Kirjos: Novak ispao, oči se cakle Endiju i Rodžeru

Australijski teniser Nik Kirjos kaže da se u svlačionici oseća da je Novak Đoković eliminisan sa Vimbldona.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2016.

22:22

Kirjos: Novak ispao, oči se cakle Endiju i Rodžeru
Getty Images

“Naravno – mislim da su se oči zacaklile i Endiju i Federeru čim je Novak izgubio, misle da su im šanse verovatno udvostručile. Mislim da sada i mnogo igrača veruje da može da osvoji titulu – ako se zvezde poklope i igraju dobro, mnogo je tenisera koji su sposobni za tako nešto“, izjavio je Kirjos.

Slično razmišlja i Žo-Vilfred Conga, koji je u prošlosti dva puta stigao do polufinala Vimbldona (2011, 2012),

“Kada vidite da je neko kao Novak izgubio, pomislite da ćemo možda dobiti nekog novog šampiona“, smatra Conga, ali njegov sunarodnik Rišar Gaske nije naročito oduševljen.

“Veliko je iznenađenje Đokovićev poraz, mislim da je bio mentalno umoran posle Pariza. Ipak, još je mnogo velikih imena u žrebu – meni se nikakva vrata nisu otvorila jer je Endi u mom delu žreba. Možda za Žoa, Kverija, Raonića i Gofana, oni mogu da polufinala“.

Svetlana Kuznjecova, koja se plasirala u osminu finala trijumfom nad Sloun Stivens, kaže da ne brine za Novaka.

“Prvi put u sedam godina nije prošao u drugu nedelju nekog od Gren slem turnira, to je neverovatno dostignuće. Biće on u redu i vratiće se sigurno, tako da se ne brinem za njega. Iznenađenja se dešavaju, niko nije nepobediv“, kaže Ruskinja.

Serena Vilijams izjavila je da su Novak i ona već u istoriji, a u novom blogu pročitajte šta je Tim Henman rekao za B92, kao i još mnogo drugih zanimljivih detalja.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: