Ni Troicki ne dolazi na Taš: Moram da se spremim za SAD

Viktor Troicki neće igrati u četvrtfinalnom meču Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije od 15. do 17. jula na beogradskom Tašmajdanu.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2016.

08:00

Ni Troicki ne dolazi na Taš: Moram da se spremim za SAD
Getty Images

“Razgovarao sam sa selektorom i u tom trenutku mi je teško da se odazovem pozivu. Moram da mislim na turnire – igraću u SAD od Vašingtona već, a to je odmah posle Dejvis kupa, i to na betonu“, rekao je Troicki.

“Moram što bolje da se pripremim jer sam mnogo poena izgubio na travi i pašću na rang-listi. Najvažnije mi je da se vratim u ritam i da spreman dočekam turnire po SAD, pa se šljaka u Beogradu ne uklapa u raspored. Mislim da imamo kvalitet da ih dobijemo, ko god da bude igrao“, dodao je Viktor.

I Novak Đoković rekao je da neće igrati, sigurni su Janko Tipsarević, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić, a videćemo koga će selektor Obradović još pozvati.

Nije sigurno ni da će se Britanci pojaviti u najjačem sastavu, pošto Endi Mari još nije objavio konačnu odluku.

“Moj plan jeste da igram, ali moram da vidim kako će se stvari odvijati posle Vimbldona, iza mene je nekoliko dugih meseci – igrao sam više mečeva nego ikada pre u mojoj karijeri u tom periodu“, rekao je Škot i dodao:

“Moraću da procenim na kraju turnira kako se osećam, a i nadam se da ovde mogu daleko da doguram, to mi je cilj. Neću svoju odluku donositi na osnovu Novakove, želim da igram i dolazim ako budem fizički spreman“.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: