Dan VI: Mi verujemo – preokret Novaka Đokovića!

Ne postoji veliki broj slučajeva u kojima se Novak Đoković našao u situaciji kao u petak i da na Gren slemu gubi 0-2 u setovima.

Izvor: ÐN

Subota, 02.07.2016.

10:00

Dan VI: Mi verujemo – preokret Novaka Đokovića!
Photo by Phil Cole/Getty Images

Tačnije, verovatno se mogu prebrojati na prste jedne ruke, ali realnost je takva – Amerikanac Sem Kveri dobio je prva dva seta protiv najboljeg igrača današnjice pre nego što je meč prekinut zbog kiše.

Poslednji put to se desilo pre 12 meseci, na istom mestu, kada je Kevin Anderson takođe na terenu broj 1 Vimbldona imao dva seta viška, ali je poražen. Svi su bili svesni da je to prekretnica turnira i nije bilo iznenađenje kada je jedan od najlepših pehara u 'belom sportu', nekoliko dana kasnije, završio u rukama Srbina.

Zbog svega toga će predlog za šesti dan biti poseban – Đoković je pre godinu dana preokrenuo meč protiv Južnoafrikanca, a i sada ima priliku da učini isto, bez obzira na očajan govor tela tokom prva dva seta. U nastavak mora da uđe sa jasnim ciljem da je neophodan trijumf maksimalnim rezultatom kako bi prošao dalje. Nema sumnje da će to i učiniti, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo pozitivnom energijom. Važno je da počne da čita snažne servise rivala kako bi ritern proradio, a ukoliko se to desi, automatski postaje favorit. Još nije moguće kladiti se na ovaj par, ali kada meč bude nastavljen, predlažemo potpuni preokret i pobedu Novaka na popularnom ‘lajvu’ ili uživo klađenju. Kvota nije poznata, neće biti prevelika, ali neće biti ni mala, što je mogućnost i za zaradu. Svi navijamo da na kraju bude tako.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: