Dan IV: Doktor Ivo u plusu, Miler voli travu

Takmičenje na Vimbldonu nikako da počne da se zahuktava, najviše zbog kiše koja je poremetila program drugog i trećeg dana.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 30.06.2016.

11:35

Dan IV: Doktor Ivo u plusu, Miler voli travu
Photo by Phil Cole/Getty Images

Zbog toga su organizatori za četvrtak ostavili čak 60 mečeva u singlu u obe konkurencije, iako je jasno da nije moguće da svi budu odigrani.

Uprkos tolikom broju mečeva, ponuda nije sjajna, ali ćemo pokušati da iz nje izvučemo najbolje.

Lukaš Lacko – Ivo Karlović

Jedan od najsigurnijih tipova kada igra Ivo Karlović na Vimbldonu jeste ’plus gemovi’ prvi set. Kladionice su to odavno prozrele, pa sve češće podižu granicu gemova, a samim tim i kvotu. U meču protiv Lukaša Lacka stavili su granicu 10,5, što znači da će set biti završen rezultatom 7:5 ili u taj brejku. Uopšte nije nerealno da se tako nešto desi jer je, verovali ili ne, doktor Ivo u dosadašnjoj karijeri odigrao 41 taj brejk na Vimbldonu.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti igrano više od 10,5 gemova) – kvota 1.60. Hrabriji neka pokušaju i taj brejk.

Andrej Kuznjecov – Žil Miler

Duel dvojice igrača koji su sličnog kvaliteta, ali imaju potpuno drugačiji stil igre. Kuznjecov ima dobre udarce sa osnovne linije, dok je Miler jedan od retkih koji i dalje forsira servis-volej. Luksemburžanin voli da igra na travi, na njoj se najbolje oseća i favorit je u ovom susretu, iako možemo očekivati veliku borbu.

Predlog: Pobeda Žila Milera – kvota 1.60.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: