Nova vest
Tenis

Četvrtak, 07.07.2016.

10:20

Dan XI: Serena lakše, velika borba Venus i Endži

Druga nedelja Vimbldona ulazi u završnicu i uskoro ćemo dobiti učesnike finala u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan XI: Serena lakše, velika borba Venus i Endži
Photo by Phil Cole/Getty Images

U četvrtak su na programu ženska finala, a ceo svet pita se da li ćemo gledati okršaj Serene i Venus Vilijams u borbi za trofej.

Možda je ovo šansa da konačno nešto pogodimo.

Serena Vilijams – Jelena Vesnina

Zanimljiv podatak jeste da će se Vilijams i Vesnina sastati i u singlu, i u dublu. U polufinalu Vimbldona Amerikanka je velika favoritkinja, ne samo zbog renkinga i svih dosadašnjih uspeha u Londonu, već i zbog činjenice da je fizički mnogo snažnija od rivalke. Vesnina se sigurno više potrošila igrajući u obe konkurencije, pa je teško da će pružiti ozbiljniji otpor Sereni.

Predlog: Minus gemovi (u meču će biti manje od 19,5 gemova) – kvota 1.70.

Venus Vilijams – Anđelika Kerber

Drugi par donosi nam mnogo neizvesnije pitanje, iako bi mnogi želeli da vide sestrinski derbi u velikom finalu. Venus se posle sedam godina vratila u polufinale trećeg Gren slema sezone i sigurno je da će učiniti sve da karijeru završi velikim trofejom. Anđelika Kerber, šampionka Australijan opena, konačno igra tenis koji je prikazala u Melburnu, pa možemo očekivati veliku borbu.

Predlog: U meču će biti igrana tri seta – kvota 2.70.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve