Nova vest
Tenis

Petak, 01.07.2016.

11:45

Dan V: Delpo muči Vavrinku, Đoković ubedljiv

Peti dan Vimbldona je pred nama i čeka nas nekoliko veoma zanimljivih susreta, od kojih smo jedan i odabrali.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan V: Delpo muči Vavrinku, Đoković ubedljiv
Photo by Phil Cole/Getty Images

Na terenu će se naći i Novak Đoković od kojeg očekujemo da bude ubedljiv protiv Sema Kverija u trećem kolu.

Pa, da vidimo šta nas čeka.

Huan Martin del Potro – Stan Vavrinka

’Dobri div iz Tandila’ ostvario je prvu Gren slem pobedu posle mnogo vremena u prvom kolu Vimbldona čime je zakazao derbi sa Vavrinkom u drugoj rundi. Stan nije u dobroj formi već neko vreme, ali je u četiri seta izašao na kraj sa Tejlorom Fricom. Ovo će ujedno biti glavni meč dana i Del Potro sigurno može da parira Švajcaracu.

Predlog: Hrabro na plus gemove (u meču će biti odigrano više od 41,5 gemova) – kvota 1.90. Hrabriji neka pokušaju trijumf Del Potra (kvota 2.60).

Novak Đoković – Sem Kveri

Amerikanac je poznat kao dobar server i igrač koji voli da igra na travi, ali sada se sastaje sa najboljim igračem današnjice. Njegov početni udarac biće pod konstantnim pritiskom što pokazuju rezultati iz prethodnih mečeva. U poslednja dva susreta protiv Đokovića, Kveri je osvojio ukupno 10 gemova u pet setova. Nadamo se da Novak može da bude na istom nivou i sada jer će mu, prema prognozama kladionica, biti potreban po jedan brejk u svakom setu da uđe u minus.

Predlog: Minus gemovi (u meču će biti odigrano manje od 30,5 gemova) – kvota 1.90.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

13 h

U fokusu

Vidi sve