Nova vest
Tenis

Sreda, 29.06.2016.

11:15

Dan III: Dodatak jučerašnjima, potencijalno iznenađenje

Baš kao što je to bio slučaj na Rolan Garosu, kiša pravi velike probleme i na Vimbldonu, trećem Gren slemu sezone.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan III: Dodatak jučerašnjima, potencijalno iznenađenje
Photo by Phil Cole/Getty Images

Već drugog dana mnogi mečevi pomereni su za sredu, a odigrani su samo oni na Centralnom terenu koji ima krov.

Juče smo predložili tri para, samo jedan je odigran i bio je uspešan – Dušan Lajović je namučio Dastina Brauna, ali nije uspeo da stigne do trijumfa.

Zato nam za danas ostaju dva, kojima ćemo pridodati samo jedan predlog, poprilično iznenanđujući, ali se nadamo da će dobro proći.

Tipove od prethodnog dana pogledajte OVDE.

Stiv Džonson – Žeremi Šardi

Duel 29. i 34. igrača na ATP listi trebalo bi da nam donese veliku borbu, mnogo gemova, moda čak i pet setova. Kladionice kao favorita vide Amerikanca, koji je prošle nedelje osvojio prvu titulu u karijeri, trijumfovavši na ATP turniru u Notingemu. Džonson više voli da igra na travi od Šardija, ali ovoga puta prednost dajemo Francuzu, uprkos tome što je u prvom kolu odigrao meč u pet setova sa Gaelom Monfisom. Taj duel trajao je 160 minuta, samo 50 minuta duže od Džonsonovog u tri seta. Ono što će biti problem 26-godišnjem momku iz Kalifornije jeste umor – odigrao je 10 mečeva u poslednjih 20 dana i to će se sigurno osetiti, za razliku od Šardija koji je mnogo odmorniji.

Predlog: Pobeda Žeremija Šardija – kvota 2.40.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve