Petak, 08.07.2016.

21:45

Da li Raonićev diplomski znači i kraj jedne epohe?

U Melburnu je usadio nadu navijačima da je spreman za velika dela, a dobrim delom meča sa Federerom na Vimbldonu činilo se da će i sada samo na nadi ostati.

Izvor: B92

Da li Raoniæev diplomski znaèi i kraj jedne epohe? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Zvali su ga Čkrebić

pre 7 godina

Op, ić, ić,
Miloš Raonić!
Op, ić, ić,
Novak Djoković!
Op, ić, ić,
Nenad Zimonjić!
Op, ić, ić,
Janko Tipsarević!

Mili moji ićići,
moji mali pilići
I Pilići!
Kad im servis lomite,
I jezik im slomijte!
Nek se muče dok ne nauče:

Ć ć ć,
tr, tr, tr,
brk, brk, brk,
Svrb, svrb, svrb!

Op, ić, ić,
BRE!

robin hud

pre 7 godina

Vidim da većina nije gledala poslednji meč u Kvinsu imeđu dvojice finalista W.
Miloš nije više igrač koji lako gubi.
Prvi set je vrlo bitan za njega, ako ga dobije, biće tu izjednačeno.
Mi Srbi teško da budemo protiv nekoga ko se zove Miloš, pod bilo kojom zastavom da igra.

realno

pre 7 godina

Saša,nisi objekativan.Nije Raonić bio toliko dobar,već je Federer u nekim momentima neshvatljivo griješio,pogotovu u svom zadnjem gemu četvrtog seta kojim je svojim duplim greškama pri serviranju raonića vratio u meč.Da je kojim slučajem došlo do tajbrejka mislim ,a i ti sigurno misliš tako ,da bi meč bio završen.Takođe zaboravljaš da Rodžer na Wimbldon zbog povreda nije stigao sa nekom formom,a da je kojim slučajem bio u formi kao prošle godine,ovako "odlični" Raonić sa terena bi izišao sa par osvojenih gemova.Uostalom,sutra ćemo se uvjeriti da je on samo teniser sa jakim servisom poput Kverija ,Karlovića i Iznera.

realno

pre 7 godina

Saša,nisi objekativan.Nije Raonić bio toliko dobar,već je Federer u nekim momentima neshvatljivo griješio,pogotovu u svom zadnjem gemu četvrtog seta kojim je svojim duplim greškama pri serviranju Raonića vratio u meč.Da je kojim slučajem došlo do tajbrejka mislim da bi meč bio završen.Zaboravljaš da Rodžer na Wimbldon zbog povreda nije stigao sa nekom zavidnom formom,međutim i sa takvom on je protiv raonića vodio 2:1 u setovima a da je kojim slučajem bio u formi kao prošle godine,ovako "odlični" Raonić sa terena bi izišao sa par osvojenih gemova.Uostalom,sutra ćemo se uvjeriti da je on samo teniser sa jakim servisom poput Kverija ,Karlovića i Iznera.

Nidzo K.

pre 7 godina

Federe, Mary ...I ostali uvek su se zalili da im Nole kvari zivot. I ma koliko je zadnjih meceva je Nole dobio Feda I Nadala i niko da kaze : smena generacije je vec odavno pocela. Trebao je jos jedan na " ic " da ga pobedi ali sa drugom zastavom da bi se to I konstatovalo.

bane

pre 7 godina

Federer je igrao dobro ali je izgubio od boljeg. Ne treba da zbog toga ostavi tenis. Oni koji ne vide koliki je napredak Raonića biće iznenadjeni u nedelju rezultatom. Miloš je jedini mladi igrač koji je stvarno napredovao dok su drugi stagnirali ili nazadovali. Sada osim servisa ima pun repertoar udaraca i raznovrsniji je igrač od Mareja. Jedina taktika koju Marej oduvek primenjuje jer ne zna za drugo jeste prebacivanje i dosadjivanje protivniku sa čekanjem da ovaj izgubi živce. Ali ako ovako mudro bude igrao Miloš kao protiv Rodžera, biće Endiju veoma teško da ga smori. Jer, Miloš je napredovao i na mentalnm planu i ne gubi živce lako kao pre.

VLADIMIR

pre 7 godina

Bravo Ozmo u vezi komentara meca Raonic-Federer.100% se poklapa sa mojim misljenjem. Nemojte se ljutiti sto bih ja pokusao da to svedem u jednu recenicu: IZGUBILA JE FEDEREROVA KRSTENICA (iako je prikazao bolji tenis}. Inace su mi Raoniceve sanse sa Marijem vrlo sumnjive-obzirom da je jos vrlo limitiran teniser!

monden

pre 7 godina

Bojim se da će ta euforija potrajati samo do Nedelje.Ne volim trapavog Mareja, ali mislim da mu on neće dozvoliti taj "luksuz" da dva seta dobije na duplim servis greškama.Onako, kako mu je to Rođa "omogućio" svojim duplim servis greškama, u ključnim momentima.

pribil

pre 7 godina

Novaku nece biti lako da odrzi no.1 poziciju, jer i Marej igra dobro i konstantno. Zato nole ne sme do kraja sezone da dozvoli sebi luksuz ispadanja u ranoj fazi turnira.

defektno efektni teniser

pre 7 godina

Svako ko voli tenis navijaće u finalu za Mareja protiv teniske destrukcije...
(Tomas Berdych, 8. jul 2016 22:58)

A Endi je poznat po lepršavosti u igri? E, živote!

rabo

pre 7 godina

Ne volim Federera pre svega zbog arogancije. Secam se RG 2011 i prstica kada je prekinuo Novakov niz. Revans se desio vec na US openu u vidu legendarnog riterna i najveceg preokreta koji pamtim. Medjutim, činjenica je da tog dana, kada on napusti tenis, tenis nece biti isti. Nedostajace on. Voleo sam Novakove pobede nad Rafom, to je bio najkvalitetniji moguci tenis, ali pobede nad Rodzerom su uvek nesto posebno. Stvarno su obelezili epohu: tri musketara, tri velikana: Rodžer, Rafa i Nole. Ostao je samo jedan, zelim mu da me jos dugo, dugo raduje svojim igrama i pobedama.

Amfilohije

pre 7 godina

Kratak opis finala, nevidim nikakvu sansu za Raonica protiv Endija.Mary je dovoljno dobar server da lako osvaja svoje gemove,bolji je u defanzivi od rodje,bolji retern svakako kvalitetniji u odnosu na Raonica.Milos ce verovatno izgoreti u finalu,nece to biti lako Mary je vec osvajao I mislim da ce opet.Raonicu je jedina nada servis I tajbrejk

nikola

pre 7 godina

U onom padu ima puno simbolike.Nije vise problem Rodzeru Djokovic,nego bar jos dvadeset momaka na touru.Sedam pobeda treba da bi se uzeo GS a to je realno vise nemoguce.Zato Roger,gotovo je over.Inace sve cesce ces tako puzati po terenu pa ce biti zao i onima sto te ne vole.

siporex

pre 7 godina

...dobro je ovo milos mentalno odigrao - nije se predavao - govor tela je bio dobar - videlo se da ima onu stvar - videlo se da se nije uprpio kao cilic - ipak je to srpska krv u venama - a fedja ko fedja - stalno gubi vazne tesne meceve - mentalno nejak - pobedio je tesni mec jedino protiv rodika u fiinalu 2009 - rodik - stara musterija...

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ko da zavrsi karijeru? Da li vi stvarno mislite to sto govorite? Pa Federer je igrao polufinale GS-a, I vi pricate o kraju karijere! Pa koliko procenata tenisera stize do cetvrtfinala bilo kog ATP-a? Ajde saberite se. Svaka mu cast. I dalje je u vrhunskoj formi, I nije lud da odustane. Mozda nece nikada vise osvojiti GS, a mozda I hoce. Da razmislja kao vecina vas, ne bi osvojio ni challenger.

Nik

pre 7 godina

Pratim dosta tenis vec godinama ali sem rezultatske neizvesnosti ovo je bilo jedno od najlosijih polufinala. Raonic sem servisa nista Federa malo zivne neki potez i onda godine ucine svoje ali sa malo srece mogao je i ovo da prodje jel Raonic nema nikakvu taktiku sto se videlo po poenima koje je brzo probao da zavrsi mesto da izmori Federu. Mislim da je Endi za klasu bolji i da nikada lakse nece pobediti u finalu. Raonicu zelim sve najbolje ali tesko.

Glas Srbije

pre 7 godina

Ako Milos osvoji Vimbldon ima odmah njegovi Kanadjani da ga pitaju zasto zivi u Monaku i zasto ne placa porez Kanadi. A i Crnogorci ima da ga prozivaju garantovano. Sto se rezultata tice apsolutno mi je sve jedno ko ce da pobedi.

My name is Rio

pre 7 godina

Ne preterujte, Wimbledon podloga je veoma rizicna i nepredvidljiva. Niko na njoj ne trenira i mnogi slucajno pobede. Dolazi uskoro sezona hardcourta i Azije. Na tim podlogama i teritorijema znamo ko je najefikasniji. Rio navija za Nolca i tu nema privilegovanih koje anglo-saksonaci podrzavaju.

Gajetano

pre 7 godina

1) Milos je vec odavno najavio GS potencijal, malo ljudi sa ovog sajta je to do sada uopste i primetilo.
2) Milos je danas dobio na cistu snagu i ludu srecu u nekim zanimljivim momentima 4. seta, kada je Maestro pred vratima taj-brejka napravio dve uzastopne duple sevis greske i vratio Milosa (ni krivog ni duznog) u mec.
3) Maestro se vec godinama izvlaci iskljucivo na servis. Danas ga je pred kraj 4. seta izdao i tu mu je bio kraj. Onaj pad u 5. setu je samo posledica a ne uzrok fizicke nemoci, kako je Maestro na konferenciji za stampu to lukavo hteo da predstavi. Nikad ga nisam video tako da padne, noge su ga izdale a dusa bila u nosu, upravo trenutak kada Baletani odlucuju da prekinu igracku karijeru - dusa iste, ali telo vise ne moze.
4) Marej ce se prosetati do titule, mnogo je razloga to: sto je u ovom trenutku bolji igrac od Milosa, sto je minulim radom to u potpunosti zasluzio, sto je Milos istrosen, sto ga je Endi u zadnja cetiri meca dobio, sto je ovaj turnir i skrojen da ga Endi osvoji... Jedina prava prepreka bio je Novak, ali se on sa ovog turnira vec odavno ispisao, a muceni Kveri je najmanji razlog za to.

Pozdrav,

Vladimir

pre 7 godina

Ma koji diplomski,o čemu to pričate?Pa valda u ovo vrjeme diplomski rad se radi sa Novakom.Sve ostalo je nebitno.Svakom je valda danas jasno ko je šef na teniskoj sceni.Mora malo da sačeka,to je to.

ne ne ne

pre 7 godina

Igraci koji su visoki, mogu biti dobri, ali da cepaju to nikako. Muce se sa povredama i nisu konstanti, tako da Raonic prvi nece biti nikad...

anica

pre 7 godina

Pukni Anice!!!
(Svete, 6. jul 2016 22:50)
Anice Andy Pandy pada
(Goran, 6. jul 2016 22:26)
Jadna si Anice, a takođe je i providno to koliko mrzis federera, toliko da bi se ubila xD, a pre će da bude to, nego da ovaj večiti luzer osvoji....(molim vas objavite komentar, pošto dosta puta niste)
(Srebrna lisica, 6. jul 2016 22:35)
A anica nolobot navijala za tompsona,hahahahahaahahahaha koje ludilo mozga!!
(Jumko, 06. jul 2016 18:08)
Anice, koja 4 slema, pa jedan je već izgubio?
(Danko, 7. jul 2016 23:34)
@anica
Vidis koliko je beznacajan on sa ta njegova 4 GS? Niko to i ne pominje, nevazno skroz. Hahahahaha, da puknes od muke, jel tako?
(Svete, 8. jul 2016 00:07)
Sada cu na sve moguce RF sajtove da postavljam i prevodim tvoje komentare i one tebi slicnih uz objasnjenje da su to placeni botovi. Ima da mrze Nolenceta vise nego ikada. I sad ce tek da ga ponizavaju. Puci ces od muke anice, ja ti garantujem. Evo, prvo idemo na FB sa 15 miliona pratilaca. Posle na zvanicni sajt RF. Ugasila si ga.
(Svete, 7. jul 2016 15:42)

TinTop

pre 7 godina

Ogromna sramota me je kao Đokovićevog navijača koliko će njih navijati za Raonića protiv jedne ljudske i igračke veličine Endija Mareja. Nisam u to verovao, jako veliko razočarenje. Navijate za drvoseču kanadskih prerija koji kad mu stane prvi servis ne može da se nosi sa 286 na svetu. Postavlja se stvarno pitanje zašto je to tako i koji tenis vi svi pratite svih ovih godina ?
(Harry Potter, 8. jul 2016 23:10)

"Drvoseca iz Kanadskih prerija."

Nemas nikakvih opravdanja da budes neobrazovan pored interneta. Kakav oxymoron sume u prerijama.

Decko ako mislis da si "cool" mogu odmah da ti kazem da nisi.

OK

pre 7 godina

Ovako kako opisuju Miloša me podseca na komentare o mladom Noleta od pre 10 -ak godina. Te nije kompletan igrač, te ne kontroliše igru i ostalo. Miloš je ostvario najveću pobedu u karijeri, treba mu odati priznanje, pobedio je legendu, to je dosta za početak. Srećno u finalu!

Rejnald

pre 7 godina

Milos ce u nedelju biti prvi igrac koji je rodjen 90ih i igrace neko GS finale,ovo se nije nikad desilo u istoriji tenisa da se toliko ceka na neku tenisku generaciju da odigra neko GS finale a pitanje je koliko ce trebati da neki igrac i osvoji GS!!!...Sve to govori u prilog kolika je snaga teniske generacije rodjene 80ih godina,vrlo lako se moze desiti da do 2020 niko iz generacije tenisera rodjenih 90ih i ne osvoji GS?!

Harry Potter

pre 7 godina

Ogromna sramota me je kao Đokovićevog navijača koliko će njih navijati za Raonića protiv jedne ljudske i igračke veličine Endija Mareja. Nisam u to verovao, jako veliko razočarenje. Navijate za drvoseču kanadskih prerija koji kad mu stane prvi servis ne može da se nosi sa 286 na svetu. Postavlja se stvarno pitanje zašto je to tako i koji tenis vi svi pratite svih ovih godina ?

Jova

pre 7 godina

Ne likujem ali i ne skrivam da mi je drago da je Federer izgubio. Iz znanih razloga ali i zbog Miloša, ipak je naš. Netipično naš doduše ali ipak. Voljela bih da mogu strasnije navijati za njega ali nekako mi ne ide. Način igre i ne pokazivanje emocija nisu baš po mom ukusu. Niti da da glasa od sebe, nasmije se ili "rikne".

Nego, nešto drugo sam htjela reći. Vjerujem Federeru da nije bio isti posle pada. Ne vjerujem da se povrijedio ili osjećao bolove ( možda će kasnije, kad se ohladi ) ali on nije naučio na takve situacije te ga je to moralo šokirati. A tek duple greške u tako bitnom momentu po njega. To je tek bio šok, pad je samo posledica. A jest se raspričao o tom istom svom drugom servisu koji ga je spasio protiv Ćilića. Tek sad razumijem naše stare, koji su nas stišavali kad bismo se puno smijali a o hvaljenju samog sebe nije bilo ni govora. Lupi ti sudbina šamar, kad-tad.

Novak jeste prerano završio ovogodišnju W. priču ali igraju i drugi tenis, ima se šta vidjeti. Miloš je pun samopouzdanja a Mari igra kao zmaj, ima da leti perje u finalu.


Pozdrav svima

323

pre 7 godina

Na zalost Miloš gubi u finalu.Ne zato sto ja to želim nego jer je to realnost. Vokeo bih da pobedi Endija i da se domacinu vrati za sve sto su namestali Novaku i uspeli su u tome. Rodzeru je danas vraceno a Endiju.. bice tesko. Prvo Endi ima mnogo bolji retern od Rodžera i BH. Nije bitno kako ce Miloš servirati Endi ce ga docekati reternom kad tad i igrom u polju je bolji od Miloša i Rodžera. Siguran sam da nece pravlti sve one greske kao Rodžer. Drugo mnogo je mladji od Rodžera i može da igra 5 setova lakse. Videli smo kako se Rodžer raspao u petom setu. Želim pobedu Miloša ali bice to tesko.

Mix

pre 7 godina

Zao mi je,ali Federer nije pao zbog klizanja,nego zbog umora,bile su mu teske noge.Trebalo bi da sebi olaksa i zavrsi jednu blistavu karijeru.Znam da je jos uvek ogroman novac u igri,ali nije sve u parama.

Pele

pre 7 godina

Kad Novak bude sisao sa trona, novi kralj ce biti Milos.

On je i ranije imao odlicne sve udarce, razoran servis, odlicnu igru na mrezi i sa osnovne linije. Jedino nije imao mentalnu snagu. Moja mu je, izgleda, "sredio glavu" i sada ce samo da pobedjuje. Jedini problem je sto je mnogo tezak, tako da zglobovi nogu trpe i mogu da ga izdaju.

Apolo

pre 7 godina

Milosu je ovo najveci uspeh u karijeri a po svemu ce to i ostati.Tesko da moze ravnopravno da se nosi sa Noletom i Marijem.Za godinu,,dve njega ce Tim,Kirjos i Zverev dobijati na gotovo svim vaznim mecevima.Da je Milos ovo postigao kao mlad igrac onda bi se moglo pricati o tome da li je ovo pocetak mozda neke nove ere,ovako u njegovim godinama zaista tesko.Ako uzme set Endiju u finalu bice to puna kapa.

maradona

pre 7 godina

Ma kakva nova epoha... Setite se da Federer izlazi iz povrede i da mu vecina nije predvidjala ni polufinale... A Raonic je odigrao ceo turnir dosta dobro i opet je jedva sa Federerom. I da se razumemo, svaka cast Raonicu ali onaj gem na 6:5 u cetvrtom setu, to se Federeru desilo sad i ko zna kad... Samo neka maestro nastavi da igra, znaci on dosta tenisu...

MsK

pre 7 godina

Navijao sam u ovom SF za Raonića, ali sve čestitke i Federeru..Sa 35 godina pružati onakav otpor..Ipak Federer još predstavlja čvrst bedem preko koga se moraju brusiti mladje nade ka pohodu na vrh..
I nemojte Feda terati u penziju, uživam da gledam mečeve u kojima pegla Mareja :)

gfg

pre 7 godina

Koliko navijate za Milosa sada, a do juce ga je ceo forum pljuvao kad je rekao lose za Djokovicev poraz. Ono navijam i za Djokovica, ali ne valja vam tolika mrznja i tolika zelja da komsiji crkne krava. Djokovic ima sansu da bude najbolji ikada( ako vec i sada nije po nekim kriterijumima), ali nazalost Federer ce uvek biti najpopularniji na zapadu i nema potrebe mrzeti ga zbog toga.
Navijajte za Noleta da bude najbolji kad igra i ne sudite igracima o samo na osnovu njihovih izjava o njima, tj.bar ne menjajte na svakih 5 minuta.

Cole

pre 7 godina

Čisto da se zna, kraj jedne,
a početak druge veličanstvene
epohe je bilo u polufinalu
US Opena sa onim "šamaranjem"
loptice na Federerovu meč loptu.

Mare,NS

pre 7 godina

Odacu vam jednu malu tajnu.
Tacnije,vecina onih koji redovno prate tenis je znaju.
Ovo je za one,malo povrsnije ljubitelje.
Dolaskom I.Ljubicica za trenera,Milos se preselio u Monte Karlo,gde sem Ljube,zivi znate ko!
Tada pocinju redovni zajednicki treninzi Milosa i Novaka,a rezultat se jasno vidi.
Milos je znatno popravio svoju igru sa osnovne linije,a Novak vezba ritern sa jednim od najboljih servera na ATP-u!
Korist je obostrana,a poznato je da Novak podrzava i pokusava pomoci svim teniserima sa ovih nasih prostora.
Sa Raonicem i dalje cesto trenira,sigurno je pao i neki savet za danasnji mec.
Ta saradnja sa mnogo je donela Milosu,ali postoji i jedan veliki problem.
Naime,toliko se dobro poznaju da Nole,kao niko drugi,kao od sale `cita` njegov razorni servis.
To za sada nije veliki problem,jer se ne sastaju bas cesto na zvanicnim mecevima,ali,nastavi li Raonic ovim tempom,pre ili kasnije ce biti okrsaja za najvece titule.
Ako,volim kad organizatori,novinari i ostali,lome jezike da bi nekako izgovorili prezimena na `ic`!
Nekako mi drago dodje zbog toga,uopste mi nije bitno da li se radi o teniseru ili `tenisacu`.
Tim pre,jer vidim da postuju jedni druge,druze se...sve suprotno od onog,kakvim nas divljacima smatraju ovi sto kazu da su izmislili tenis.
Nadam se da ce pasti neki savet i za veliko finale!

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Uz dužno poštovanje,ali Miloš nije materijal za velikog šampiona,mada bih lično voleo da osvoji Wimbledon.Što se Rodžera tiče,on je završio svoju karijeru po pitanju GS titula.

јако и до самог краја

pre 7 godina

Као тениски лаик предвидео победу и узео неки кеш. Показао Миша му овај петљу. Поредили га са Марином, просто не стоји. За нијансу бољи сервис, ударци и комплет игра. Нијанса која скида једном Роџеру скалп. Мекенро и Моја раде добар посао, ништа без шампионске струке.
Финале и преко пуне капе, да сам на његовом месту шамарао би ту лоптицу без икаквог притиска. Симпатична је појава онако флегман а кад је фрка и тензија ипак прокључа наша крв уз песницу и - то бре!

srle

pre 7 godina

Federer je davno završio sa ozbiljnim titulama. Međutim, velika četvorka će vladati još dugo, pre svega zbog Đokovića i Mareja, a Federer i Nadal će povremeno pripretiti ovim mladim snagama.

Fx

pre 7 godina

@Saša Ozmo (ako čitaš komentare)

"Eto, kad ih budete gledali na ATP turu uskoro, setite se gde ste prvi put pročitali nešto više o njima."

Ma pusti Cicipasa i Šapovalova, glavni utisak juniorskog Vimbldona je Kanađanin Feliks Auger (seti se ko ti je prvi to rekao). Dečko je samleo sve protivnike dok nije natrčao na budućeg pobednika Australijanca Aleksa De Minaura. Izvukao se Aleks u taj brejku drugog seta i preokrenuo.
Feliks ima 15 godina Aleks 17, Cicipas 17, Šapovalov 17.

Pozdrav Saša, lepo što pratiš juniore. Pogledaj kako će sutra Aleks (7) da ispraši Cicipasa (1).

Le roi

pre 7 godina

Sorry, ali Milos bez sanse u finalu. Istrosen, prvo slam finale, znaci fali iskustvo a Andy kod kuce sa Ivanom vrlo, vrlo jak i totalno fokusiran. Iskreno, da Nole umesto Milosa u finalu, bilo bi mu super tesko protiv Andy posto on kod kuce i trava.

Buduci Alfista

pre 7 godina

To bi decku dalo dodatno sanopouzdanje i verujem da bi zaigrao jos bolje...Pobedio je Federera njegovom igrom - islaskom na mrezu...neverovatno da je Federer bio taj koj je vecim delom stajao na liniji...to ga je i kostalo poraza jer Rodja nije za duzu razmenu udaraca...U svakom slucaju bravo za Milosa i nadamo se cudu da uzne WB

Roki cetri

pre 7 godina

Onaj Ljubicic bio trener Raonica koji je u uspon pa preuzeo Federera koji je na zalasku karijeru.Sad mu je Raonic pokazao koliko je gresku napravio.

Tomas Berdych

pre 7 godina

Svako ko voli tenis navijaće u finalu za Mareja protiv teniske destrukcije, pukog servera i ništa više koji je ja ne znam kako i došao do finala. Sad se pobeda na jedvite jade protiv igrača koji ima 35 god (na stranu ko je Federer u tenisu, ali koji igra očajno cele sezone kao i danas, duša mu je u nosu) predstavlja kao neki vanserijski uspeh. Uporedite Raonića sa nekim igračima u novije vreme koji nisu stizali do GS i vidite koja je to razlika u kvalitetu. Porediti jednog Robina Soderlinga koji je izbacio Nadala, Raonić ne bi mogao da mu uzme 2 gema na šljaci u to vreme. Da ne govorimo o Davidu Fereru koji ima 17 GS četvrtfinala, ili o Congi koji je pobeđivao sve iz velike četvorke na Grend slemu. Dakle, nadam se pobedi Mareja u nedelju jer je neko ko je definitivno odavno već zaslužio taj 3 GS.

saeKn

pre 7 godina

Diplomski moze da polozi samo ako dobije Marija ili Dokovica koji si trenutno vrh svetskog tenisa. Federer i Nadal to vise nisu uz svo postovanje.

sinisa

pre 7 godina

Ni malo Marejeu nece biti lako...Jedno je sigurno,Raonic nece igrati slabo,prvo gren slem finale,velika prilika...Ako ga krene servis i precizni udarci sa osnovne linije,ne malo nece biti prijatno Mareju.

Sasa

pre 7 godina

Dobar je lik ali nikad nece biti sampion jer samo servis ima, Federera ne podnosim ali realno izgubio je na snagu,Raonic je kao Cilic dve tri razmene i ja samo cekam aut ili mrezu,a Marej igra u zivotnoj formi i Novaku bi bilo mnogo tesko da ga dobije, iskreno navijam za Milosa ali Marej dobija 99%

MaKi

pre 7 godina

Hvala Sasa na odlicno objašnjenom toku meca koji nismo mogli da pratimo uzivo. I na sjajnom novinarskom duhu i zanimljivim inteligentnim požrtvovanim reportazama sa svih turnira.
Bićemo uz tebe i naše omiljene tenisere na sledećem majdanu.
Živ bio!
Poz iz Afrike dodji nam u posetu - MaKi

anica

pre 7 godina

Bravo Milose, VELIKO BRAVO!
Pitanje je sta bi bilo u Australiji da se nisi povredio.
Iznenadjujuca igra na mrezi, malo bolji ritern i sa osnovne linije i bices ti velika konkurencija Novaku i ostalima.
Sazreo si, vidi se i po izgledu i po igri...nisam te gotivila priznajem, delujes malo prepotentno sto ne znaci da jesi... i secam se mog komentara posle poraza od Noleta "Al' se mali osokolio"...bogami Milose(ljubim ti ime), svaka cast jos jednom!
E ovako, Endi mi je bas drag, zasluzio je trofej, toliko radi, bori se, i ne znam cemu zluradi komentari..fer korektan uvek pravi sportista. Ali, kako da ne navijam za Milosa Raonica u finalu Vimbldona:)
NEKA POBEDI BOLJI! Obojica zasluzuju.
Pozdrav svim fanovima ovog predivnog sporta.

Cole

pre 7 godina

Čisto da se zna, kraj jedne,
a početak druge veličanstvene
epohe je bilo u polufinalu
US Opena sa onim "šamaranjem"
loptice na Federerovu meč loptu.

Mare,NS

pre 7 godina

Odacu vam jednu malu tajnu.
Tacnije,vecina onih koji redovno prate tenis je znaju.
Ovo je za one,malo povrsnije ljubitelje.
Dolaskom I.Ljubicica za trenera,Milos se preselio u Monte Karlo,gde sem Ljube,zivi znate ko!
Tada pocinju redovni zajednicki treninzi Milosa i Novaka,a rezultat se jasno vidi.
Milos je znatno popravio svoju igru sa osnovne linije,a Novak vezba ritern sa jednim od najboljih servera na ATP-u!
Korist je obostrana,a poznato je da Novak podrzava i pokusava pomoci svim teniserima sa ovih nasih prostora.
Sa Raonicem i dalje cesto trenira,sigurno je pao i neki savet za danasnji mec.
Ta saradnja sa mnogo je donela Milosu,ali postoji i jedan veliki problem.
Naime,toliko se dobro poznaju da Nole,kao niko drugi,kao od sale `cita` njegov razorni servis.
To za sada nije veliki problem,jer se ne sastaju bas cesto na zvanicnim mecevima,ali,nastavi li Raonic ovim tempom,pre ili kasnije ce biti okrsaja za najvece titule.
Ako,volim kad organizatori,novinari i ostali,lome jezike da bi nekako izgovorili prezimena na `ic`!
Nekako mi drago dodje zbog toga,uopste mi nije bitno da li se radi o teniseru ili `tenisacu`.
Tim pre,jer vidim da postuju jedni druge,druze se...sve suprotno od onog,kakvim nas divljacima smatraju ovi sto kazu da su izmislili tenis.
Nadam se da ce pasti neki savet i za veliko finale!

saeKn

pre 7 godina

Diplomski moze da polozi samo ako dobije Marija ili Dokovica koji si trenutno vrh svetskog tenisa. Federer i Nadal to vise nisu uz svo postovanje.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Uz dužno poštovanje,ali Miloš nije materijal za velikog šampiona,mada bih lično voleo da osvoji Wimbledon.Što se Rodžera tiče,on je završio svoju karijeru po pitanju GS titula.

OK

pre 7 godina

Ovako kako opisuju Miloša me podseca na komentare o mladom Noleta od pre 10 -ak godina. Te nije kompletan igrač, te ne kontroliše igru i ostalo. Miloš je ostvario najveću pobedu u karijeri, treba mu odati priznanje, pobedio je legendu, to je dosta za početak. Srećno u finalu!

Le roi

pre 7 godina

Sorry, ali Milos bez sanse u finalu. Istrosen, prvo slam finale, znaci fali iskustvo a Andy kod kuce sa Ivanom vrlo, vrlo jak i totalno fokusiran. Iskreno, da Nole umesto Milosa u finalu, bilo bi mu super tesko protiv Andy posto on kod kuce i trava.

Jova

pre 7 godina

Ne likujem ali i ne skrivam da mi je drago da je Federer izgubio. Iz znanih razloga ali i zbog Miloša, ipak je naš. Netipično naš doduše ali ipak. Voljela bih da mogu strasnije navijati za njega ali nekako mi ne ide. Način igre i ne pokazivanje emocija nisu baš po mom ukusu. Niti da da glasa od sebe, nasmije se ili "rikne".

Nego, nešto drugo sam htjela reći. Vjerujem Federeru da nije bio isti posle pada. Ne vjerujem da se povrijedio ili osjećao bolove ( možda će kasnije, kad se ohladi ) ali on nije naučio na takve situacije te ga je to moralo šokirati. A tek duple greške u tako bitnom momentu po njega. To je tek bio šok, pad je samo posledica. A jest se raspričao o tom istom svom drugom servisu koji ga je spasio protiv Ćilića. Tek sad razumijem naše stare, koji su nas stišavali kad bismo se puno smijali a o hvaljenju samog sebe nije bilo ni govora. Lupi ti sudbina šamar, kad-tad.

Novak jeste prerano završio ovogodišnju W. priču ali igraju i drugi tenis, ima se šta vidjeti. Miloš je pun samopouzdanja a Mari igra kao zmaj, ima da leti perje u finalu.


Pozdrav svima

Rejnald

pre 7 godina

Milos ce u nedelju biti prvi igrac koji je rodjen 90ih i igrace neko GS finale,ovo se nije nikad desilo u istoriji tenisa da se toliko ceka na neku tenisku generaciju da odigra neko GS finale a pitanje je koliko ce trebati da neki igrac i osvoji GS!!!...Sve to govori u prilog kolika je snaga teniske generacije rodjene 80ih godina,vrlo lako se moze desiti da do 2020 niko iz generacije tenisera rodjenih 90ih i ne osvoji GS?!

TinTop

pre 7 godina

Ogromna sramota me je kao Đokovićevog navijača koliko će njih navijati za Raonića protiv jedne ljudske i igračke veličine Endija Mareja. Nisam u to verovao, jako veliko razočarenje. Navijate za drvoseču kanadskih prerija koji kad mu stane prvi servis ne može da se nosi sa 286 na svetu. Postavlja se stvarno pitanje zašto je to tako i koji tenis vi svi pratite svih ovih godina ?
(Harry Potter, 8. jul 2016 23:10)

"Drvoseca iz Kanadskih prerija."

Nemas nikakvih opravdanja da budes neobrazovan pored interneta. Kakav oxymoron sume u prerijama.

Decko ako mislis da si "cool" mogu odmah da ti kazem da nisi.

srle

pre 7 godina

Federer je davno završio sa ozbiljnim titulama. Međutim, velika četvorka će vladati još dugo, pre svega zbog Đokovića i Mareja, a Federer i Nadal će povremeno pripretiti ovim mladim snagama.

anica

pre 7 godina

Bravo Milose, VELIKO BRAVO!
Pitanje je sta bi bilo u Australiji da se nisi povredio.
Iznenadjujuca igra na mrezi, malo bolji ritern i sa osnovne linije i bices ti velika konkurencija Novaku i ostalima.
Sazreo si, vidi se i po izgledu i po igri...nisam te gotivila priznajem, delujes malo prepotentno sto ne znaci da jesi... i secam se mog komentara posle poraza od Noleta "Al' se mali osokolio"...bogami Milose(ljubim ti ime), svaka cast jos jednom!
E ovako, Endi mi je bas drag, zasluzio je trofej, toliko radi, bori se, i ne znam cemu zluradi komentari..fer korektan uvek pravi sportista. Ali, kako da ne navijam za Milosa Raonica u finalu Vimbldona:)
NEKA POBEDI BOLJI! Obojica zasluzuju.
Pozdrav svim fanovima ovog predivnog sporta.

MsK

pre 7 godina

Navijao sam u ovom SF za Raonića, ali sve čestitke i Federeru..Sa 35 godina pružati onakav otpor..Ipak Federer još predstavlja čvrst bedem preko koga se moraju brusiti mladje nade ka pohodu na vrh..
I nemojte Feda terati u penziju, uživam da gledam mečeve u kojima pegla Mareja :)

Buduci Alfista

pre 7 godina

To bi decku dalo dodatno sanopouzdanje i verujem da bi zaigrao jos bolje...Pobedio je Federera njegovom igrom - islaskom na mrezu...neverovatno da je Federer bio taj koj je vecim delom stajao na liniji...to ga je i kostalo poraza jer Rodja nije za duzu razmenu udaraca...U svakom slucaju bravo za Milosa i nadamo se cudu da uzne WB

јако и до самог краја

pre 7 godina

Као тениски лаик предвидео победу и узео неки кеш. Показао Миша му овај петљу. Поредили га са Марином, просто не стоји. За нијансу бољи сервис, ударци и комплет игра. Нијанса која скида једном Роџеру скалп. Мекенро и Моја раде добар посао, ништа без шампионске струке.
Финале и преко пуне капе, да сам на његовом месту шамарао би ту лоптицу без икаквог притиска. Симпатична је појава онако флегман а кад је фрка и тензија ипак прокључа наша крв уз песницу и - то бре!

Roki cetri

pre 7 godina

Onaj Ljubicic bio trener Raonica koji je u uspon pa preuzeo Federera koji je na zalasku karijeru.Sad mu je Raonic pokazao koliko je gresku napravio.

Gajetano

pre 7 godina

1) Milos je vec odavno najavio GS potencijal, malo ljudi sa ovog sajta je to do sada uopste i primetilo.
2) Milos je danas dobio na cistu snagu i ludu srecu u nekim zanimljivim momentima 4. seta, kada je Maestro pred vratima taj-brejka napravio dve uzastopne duple sevis greske i vratio Milosa (ni krivog ni duznog) u mec.
3) Maestro se vec godinama izvlaci iskljucivo na servis. Danas ga je pred kraj 4. seta izdao i tu mu je bio kraj. Onaj pad u 5. setu je samo posledica a ne uzrok fizicke nemoci, kako je Maestro na konferenciji za stampu to lukavo hteo da predstavi. Nikad ga nisam video tako da padne, noge su ga izdale a dusa bila u nosu, upravo trenutak kada Baletani odlucuju da prekinu igracku karijeru - dusa iste, ali telo vise ne moze.
4) Marej ce se prosetati do titule, mnogo je razloga to: sto je u ovom trenutku bolji igrac od Milosa, sto je minulim radom to u potpunosti zasluzio, sto je Milos istrosen, sto ga je Endi u zadnja cetiri meca dobio, sto je ovaj turnir i skrojen da ga Endi osvoji... Jedina prava prepreka bio je Novak, ali se on sa ovog turnira vec odavno ispisao, a muceni Kveri je najmanji razlog za to.

Pozdrav,

Sasa

pre 7 godina

Dobar je lik ali nikad nece biti sampion jer samo servis ima, Federera ne podnosim ali realno izgubio je na snagu,Raonic je kao Cilic dve tri razmene i ja samo cekam aut ili mrezu,a Marej igra u zivotnoj formi i Novaku bi bilo mnogo tesko da ga dobije, iskreno navijam za Milosa ali Marej dobija 99%

MaKi

pre 7 godina

Hvala Sasa na odlicno objašnjenom toku meca koji nismo mogli da pratimo uzivo. I na sjajnom novinarskom duhu i zanimljivim inteligentnim požrtvovanim reportazama sa svih turnira.
Bićemo uz tebe i naše omiljene tenisere na sledećem majdanu.
Živ bio!
Poz iz Afrike dodji nam u posetu - MaKi

Mix

pre 7 godina

Zao mi je,ali Federer nije pao zbog klizanja,nego zbog umora,bile su mu teske noge.Trebalo bi da sebi olaksa i zavrsi jednu blistavu karijeru.Znam da je jos uvek ogroman novac u igri,ali nije sve u parama.

defektno efektni teniser

pre 7 godina

Svako ko voli tenis navijaće u finalu za Mareja protiv teniske destrukcije...
(Tomas Berdych, 8. jul 2016 22:58)

A Endi je poznat po lepršavosti u igri? E, živote!

gfg

pre 7 godina

Koliko navijate za Milosa sada, a do juce ga je ceo forum pljuvao kad je rekao lose za Djokovicev poraz. Ono navijam i za Djokovica, ali ne valja vam tolika mrznja i tolika zelja da komsiji crkne krava. Djokovic ima sansu da bude najbolji ikada( ako vec i sada nije po nekim kriterijumima), ali nazalost Federer ce uvek biti najpopularniji na zapadu i nema potrebe mrzeti ga zbog toga.
Navijajte za Noleta da bude najbolji kad igra i ne sudite igracima o samo na osnovu njihovih izjava o njima, tj.bar ne menjajte na svakih 5 minuta.

sinisa

pre 7 godina

Ni malo Marejeu nece biti lako...Jedno je sigurno,Raonic nece igrati slabo,prvo gren slem finale,velika prilika...Ako ga krene servis i precizni udarci sa osnovne linije,ne malo nece biti prijatno Mareju.

323

pre 7 godina

Na zalost Miloš gubi u finalu.Ne zato sto ja to želim nego jer je to realnost. Vokeo bih da pobedi Endija i da se domacinu vrati za sve sto su namestali Novaku i uspeli su u tome. Rodzeru je danas vraceno a Endiju.. bice tesko. Prvo Endi ima mnogo bolji retern od Rodžera i BH. Nije bitno kako ce Miloš servirati Endi ce ga docekati reternom kad tad i igrom u polju je bolji od Miloša i Rodžera. Siguran sam da nece pravlti sve one greske kao Rodžer. Drugo mnogo je mladji od Rodžera i može da igra 5 setova lakse. Videli smo kako se Rodžer raspao u petom setu. Želim pobedu Miloša ali bice to tesko.

My name is Rio

pre 7 godina

Ne preterujte, Wimbledon podloga je veoma rizicna i nepredvidljiva. Niko na njoj ne trenira i mnogi slucajno pobede. Dolazi uskoro sezona hardcourta i Azije. Na tim podlogama i teritorijema znamo ko je najefikasniji. Rio navija za Nolca i tu nema privilegovanih koje anglo-saksonaci podrzavaju.

Tomas Berdych

pre 7 godina

Svako ko voli tenis navijaće u finalu za Mareja protiv teniske destrukcije, pukog servera i ništa više koji je ja ne znam kako i došao do finala. Sad se pobeda na jedvite jade protiv igrača koji ima 35 god (na stranu ko je Federer u tenisu, ali koji igra očajno cele sezone kao i danas, duša mu je u nosu) predstavlja kao neki vanserijski uspeh. Uporedite Raonića sa nekim igračima u novije vreme koji nisu stizali do GS i vidite koja je to razlika u kvalitetu. Porediti jednog Robina Soderlinga koji je izbacio Nadala, Raonić ne bi mogao da mu uzme 2 gema na šljaci u to vreme. Da ne govorimo o Davidu Fereru koji ima 17 GS četvrtfinala, ili o Congi koji je pobeđivao sve iz velike četvorke na Grend slemu. Dakle, nadam se pobedi Mareja u nedelju jer je neko ko je definitivno odavno već zaslužio taj 3 GS.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ko da zavrsi karijeru? Da li vi stvarno mislite to sto govorite? Pa Federer je igrao polufinale GS-a, I vi pricate o kraju karijere! Pa koliko procenata tenisera stize do cetvrtfinala bilo kog ATP-a? Ajde saberite se. Svaka mu cast. I dalje je u vrhunskoj formi, I nije lud da odustane. Mozda nece nikada vise osvojiti GS, a mozda I hoce. Da razmislja kao vecina vas, ne bi osvojio ni challenger.

Apolo

pre 7 godina

Milosu je ovo najveci uspeh u karijeri a po svemu ce to i ostati.Tesko da moze ravnopravno da se nosi sa Noletom i Marijem.Za godinu,,dve njega ce Tim,Kirjos i Zverev dobijati na gotovo svim vaznim mecevima.Da je Milos ovo postigao kao mlad igrac onda bi se moglo pricati o tome da li je ovo pocetak mozda neke nove ere,ovako u njegovim godinama zaista tesko.Ako uzme set Endiju u finalu bice to puna kapa.

Fx

pre 7 godina

@Saša Ozmo (ako čitaš komentare)

"Eto, kad ih budete gledali na ATP turu uskoro, setite se gde ste prvi put pročitali nešto više o njima."

Ma pusti Cicipasa i Šapovalova, glavni utisak juniorskog Vimbldona je Kanađanin Feliks Auger (seti se ko ti je prvi to rekao). Dečko je samleo sve protivnike dok nije natrčao na budućeg pobednika Australijanca Aleksa De Minaura. Izvukao se Aleks u taj brejku drugog seta i preokrenuo.
Feliks ima 15 godina Aleks 17, Cicipas 17, Šapovalov 17.

Pozdrav Saša, lepo što pratiš juniore. Pogledaj kako će sutra Aleks (7) da ispraši Cicipasa (1).

Nik

pre 7 godina

Pratim dosta tenis vec godinama ali sem rezultatske neizvesnosti ovo je bilo jedno od najlosijih polufinala. Raonic sem servisa nista Federa malo zivne neki potez i onda godine ucine svoje ali sa malo srece mogao je i ovo da prodje jel Raonic nema nikakvu taktiku sto se videlo po poenima koje je brzo probao da zavrsi mesto da izmori Federu. Mislim da je Endi za klasu bolji i da nikada lakse nece pobediti u finalu. Raonicu zelim sve najbolje ali tesko.

Amfilohije

pre 7 godina

Kratak opis finala, nevidim nikakvu sansu za Raonica protiv Endija.Mary je dovoljno dobar server da lako osvaja svoje gemove,bolji je u defanzivi od rodje,bolji retern svakako kvalitetniji u odnosu na Raonica.Milos ce verovatno izgoreti u finalu,nece to biti lako Mary je vec osvajao I mislim da ce opet.Raonicu je jedina nada servis I tajbrejk

Harry Potter

pre 7 godina

Ogromna sramota me je kao Đokovićevog navijača koliko će njih navijati za Raonića protiv jedne ljudske i igračke veličine Endija Mareja. Nisam u to verovao, jako veliko razočarenje. Navijate za drvoseču kanadskih prerija koji kad mu stane prvi servis ne može da se nosi sa 286 na svetu. Postavlja se stvarno pitanje zašto je to tako i koji tenis vi svi pratite svih ovih godina ?

siporex

pre 7 godina

...dobro je ovo milos mentalno odigrao - nije se predavao - govor tela je bio dobar - videlo se da ima onu stvar - videlo se da se nije uprpio kao cilic - ipak je to srpska krv u venama - a fedja ko fedja - stalno gubi vazne tesne meceve - mentalno nejak - pobedio je tesni mec jedino protiv rodika u fiinalu 2009 - rodik - stara musterija...

Glas Srbije

pre 7 godina

Ako Milos osvoji Vimbldon ima odmah njegovi Kanadjani da ga pitaju zasto zivi u Monaku i zasto ne placa porez Kanadi. A i Crnogorci ima da ga prozivaju garantovano. Sto se rezultata tice apsolutno mi je sve jedno ko ce da pobedi.

rabo

pre 7 godina

Ne volim Federera pre svega zbog arogancije. Secam se RG 2011 i prstica kada je prekinuo Novakov niz. Revans se desio vec na US openu u vidu legendarnog riterna i najveceg preokreta koji pamtim. Medjutim, činjenica je da tog dana, kada on napusti tenis, tenis nece biti isti. Nedostajace on. Voleo sam Novakove pobede nad Rafom, to je bio najkvalitetniji moguci tenis, ali pobede nad Rodzerom su uvek nesto posebno. Stvarno su obelezili epohu: tri musketara, tri velikana: Rodžer, Rafa i Nole. Ostao je samo jedan, zelim mu da me jos dugo, dugo raduje svojim igrama i pobedama.

maradona

pre 7 godina

Ma kakva nova epoha... Setite se da Federer izlazi iz povrede i da mu vecina nije predvidjala ni polufinale... A Raonic je odigrao ceo turnir dosta dobro i opet je jedva sa Federerom. I da se razumemo, svaka cast Raonicu ali onaj gem na 6:5 u cetvrtom setu, to se Federeru desilo sad i ko zna kad... Samo neka maestro nastavi da igra, znaci on dosta tenisu...

Vladimir

pre 7 godina

Ma koji diplomski,o čemu to pričate?Pa valda u ovo vrjeme diplomski rad se radi sa Novakom.Sve ostalo je nebitno.Svakom je valda danas jasno ko je šef na teniskoj sceni.Mora malo da sačeka,to je to.

Pele

pre 7 godina

Kad Novak bude sisao sa trona, novi kralj ce biti Milos.

On je i ranije imao odlicne sve udarce, razoran servis, odlicnu igru na mrezi i sa osnovne linije. Jedino nije imao mentalnu snagu. Moja mu je, izgleda, "sredio glavu" i sada ce samo da pobedjuje. Jedini problem je sto je mnogo tezak, tako da zglobovi nogu trpe i mogu da ga izdaju.

VLADIMIR

pre 7 godina

Bravo Ozmo u vezi komentara meca Raonic-Federer.100% se poklapa sa mojim misljenjem. Nemojte se ljutiti sto bih ja pokusao da to svedem u jednu recenicu: IZGUBILA JE FEDEREROVA KRSTENICA (iako je prikazao bolji tenis}. Inace su mi Raoniceve sanse sa Marijem vrlo sumnjive-obzirom da je jos vrlo limitiran teniser!

realno

pre 7 godina

Saša,nisi objekativan.Nije Raonić bio toliko dobar,već je Federer u nekim momentima neshvatljivo griješio,pogotovu u svom zadnjem gemu četvrtog seta kojim je svojim duplim greškama pri serviranju Raonića vratio u meč.Da je kojim slučajem došlo do tajbrejka mislim da bi meč bio završen.Zaboravljaš da Rodžer na Wimbldon zbog povreda nije stigao sa nekom zavidnom formom,međutim i sa takvom on je protiv raonića vodio 2:1 u setovima a da je kojim slučajem bio u formi kao prošle godine,ovako "odlični" Raonić sa terena bi izišao sa par osvojenih gemova.Uostalom,sutra ćemo se uvjeriti da je on samo teniser sa jakim servisom poput Kverija ,Karlovića i Iznera.

ne ne ne

pre 7 godina

Igraci koji su visoki, mogu biti dobri, ali da cepaju to nikako. Muce se sa povredama i nisu konstanti, tako da Raonic prvi nece biti nikad...

nikola

pre 7 godina

U onom padu ima puno simbolike.Nije vise problem Rodzeru Djokovic,nego bar jos dvadeset momaka na touru.Sedam pobeda treba da bi se uzeo GS a to je realno vise nemoguce.Zato Roger,gotovo je over.Inace sve cesce ces tako puzati po terenu pa ce biti zao i onima sto te ne vole.

robin hud

pre 7 godina

Vidim da većina nije gledala poslednji meč u Kvinsu imeđu dvojice finalista W.
Miloš nije više igrač koji lako gubi.
Prvi set je vrlo bitan za njega, ako ga dobije, biće tu izjednačeno.
Mi Srbi teško da budemo protiv nekoga ko se zove Miloš, pod bilo kojom zastavom da igra.

anica

pre 7 godina

Pukni Anice!!!
(Svete, 6. jul 2016 22:50)
Anice Andy Pandy pada
(Goran, 6. jul 2016 22:26)
Jadna si Anice, a takođe je i providno to koliko mrzis federera, toliko da bi se ubila xD, a pre će da bude to, nego da ovaj večiti luzer osvoji....(molim vas objavite komentar, pošto dosta puta niste)
(Srebrna lisica, 6. jul 2016 22:35)
A anica nolobot navijala za tompsona,hahahahahaahahahaha koje ludilo mozga!!
(Jumko, 06. jul 2016 18:08)
Anice, koja 4 slema, pa jedan je već izgubio?
(Danko, 7. jul 2016 23:34)
@anica
Vidis koliko je beznacajan on sa ta njegova 4 GS? Niko to i ne pominje, nevazno skroz. Hahahahaha, da puknes od muke, jel tako?
(Svete, 8. jul 2016 00:07)
Sada cu na sve moguce RF sajtove da postavljam i prevodim tvoje komentare i one tebi slicnih uz objasnjenje da su to placeni botovi. Ima da mrze Nolenceta vise nego ikada. I sad ce tek da ga ponizavaju. Puci ces od muke anice, ja ti garantujem. Evo, prvo idemo na FB sa 15 miliona pratilaca. Posle na zvanicni sajt RF. Ugasila si ga.
(Svete, 7. jul 2016 15:42)

monden

pre 7 godina

Bojim se da će ta euforija potrajati samo do Nedelje.Ne volim trapavog Mareja, ali mislim da mu on neće dozvoliti taj "luksuz" da dva seta dobije na duplim servis greškama.Onako, kako mu je to Rođa "omogućio" svojim duplim servis greškama, u ključnim momentima.

Nidzo K.

pre 7 godina

Federe, Mary ...I ostali uvek su se zalili da im Nole kvari zivot. I ma koliko je zadnjih meceva je Nole dobio Feda I Nadala i niko da kaze : smena generacije je vec odavno pocela. Trebao je jos jedan na " ic " da ga pobedi ali sa drugom zastavom da bi se to I konstatovalo.

realno

pre 7 godina

Saša,nisi objekativan.Nije Raonić bio toliko dobar,već je Federer u nekim momentima neshvatljivo griješio,pogotovu u svom zadnjem gemu četvrtog seta kojim je svojim duplim greškama pri serviranju raonića vratio u meč.Da je kojim slučajem došlo do tajbrejka mislim ,a i ti sigurno misliš tako ,da bi meč bio završen.Takođe zaboravljaš da Rodžer na Wimbldon zbog povreda nije stigao sa nekom formom,a da je kojim slučajem bio u formi kao prošle godine,ovako "odlični" Raonić sa terena bi izišao sa par osvojenih gemova.Uostalom,sutra ćemo se uvjeriti da je on samo teniser sa jakim servisom poput Kverija ,Karlovića i Iznera.

pribil

pre 7 godina

Novaku nece biti lako da odrzi no.1 poziciju, jer i Marej igra dobro i konstantno. Zato nole ne sme do kraja sezone da dozvoli sebi luksuz ispadanja u ranoj fazi turnira.

bane

pre 7 godina

Federer je igrao dobro ali je izgubio od boljeg. Ne treba da zbog toga ostavi tenis. Oni koji ne vide koliki je napredak Raonića biće iznenadjeni u nedelju rezultatom. Miloš je jedini mladi igrač koji je stvarno napredovao dok su drugi stagnirali ili nazadovali. Sada osim servisa ima pun repertoar udaraca i raznovrsniji je igrač od Mareja. Jedina taktika koju Marej oduvek primenjuje jer ne zna za drugo jeste prebacivanje i dosadjivanje protivniku sa čekanjem da ovaj izgubi živce. Ali ako ovako mudro bude igrao Miloš kao protiv Rodžera, biće Endiju veoma teško da ga smori. Jer, Miloš je napredovao i na mentalnm planu i ne gubi živce lako kao pre.

Zvali su ga Čkrebić

pre 7 godina

Op, ić, ić,
Miloš Raonić!
Op, ić, ić,
Novak Djoković!
Op, ić, ić,
Nenad Zimonjić!
Op, ić, ić,
Janko Tipsarević!

Mili moji ićići,
moji mali pilići
I Pilići!
Kad im servis lomite,
I jezik im slomijte!
Nek se muče dok ne nauče:

Ć ć ć,
tr, tr, tr,
brk, brk, brk,
Svrb, svrb, svrb!

Op, ić, ić,
BRE!

Harry Potter

pre 7 godina

Ogromna sramota me je kao Đokovićevog navijača koliko će njih navijati za Raonića protiv jedne ljudske i igračke veličine Endija Mareja. Nisam u to verovao, jako veliko razočarenje. Navijate za drvoseču kanadskih prerija koji kad mu stane prvi servis ne može da se nosi sa 286 na svetu. Postavlja se stvarno pitanje zašto je to tako i koji tenis vi svi pratite svih ovih godina ?

Tomas Berdych

pre 7 godina

Svako ko voli tenis navijaće u finalu za Mareja protiv teniske destrukcije, pukog servera i ništa više koji je ja ne znam kako i došao do finala. Sad se pobeda na jedvite jade protiv igrača koji ima 35 god (na stranu ko je Federer u tenisu, ali koji igra očajno cele sezone kao i danas, duša mu je u nosu) predstavlja kao neki vanserijski uspeh. Uporedite Raonića sa nekim igračima u novije vreme koji nisu stizali do GS i vidite koja je to razlika u kvalitetu. Porediti jednog Robina Soderlinga koji je izbacio Nadala, Raonić ne bi mogao da mu uzme 2 gema na šljaci u to vreme. Da ne govorimo o Davidu Fereru koji ima 17 GS četvrtfinala, ili o Congi koji je pobeđivao sve iz velike četvorke na Grend slemu. Dakle, nadam se pobedi Mareja u nedelju jer je neko ko je definitivno odavno već zaslužio taj 3 GS.

Pele

pre 7 godina

Kad Novak bude sisao sa trona, novi kralj ce biti Milos.

On je i ranije imao odlicne sve udarce, razoran servis, odlicnu igru na mrezi i sa osnovne linije. Jedino nije imao mentalnu snagu. Moja mu je, izgleda, "sredio glavu" i sada ce samo da pobedjuje. Jedini problem je sto je mnogo tezak, tako da zglobovi nogu trpe i mogu da ga izdaju.

anica

pre 7 godina

Pukni Anice!!!
(Svete, 6. jul 2016 22:50)
Anice Andy Pandy pada
(Goran, 6. jul 2016 22:26)
Jadna si Anice, a takođe je i providno to koliko mrzis federera, toliko da bi se ubila xD, a pre će da bude to, nego da ovaj večiti luzer osvoji....(molim vas objavite komentar, pošto dosta puta niste)
(Srebrna lisica, 6. jul 2016 22:35)
A anica nolobot navijala za tompsona,hahahahahaahahahaha koje ludilo mozga!!
(Jumko, 06. jul 2016 18:08)
Anice, koja 4 slema, pa jedan je već izgubio?
(Danko, 7. jul 2016 23:34)
@anica
Vidis koliko je beznacajan on sa ta njegova 4 GS? Niko to i ne pominje, nevazno skroz. Hahahahaha, da puknes od muke, jel tako?
(Svete, 8. jul 2016 00:07)
Sada cu na sve moguce RF sajtove da postavljam i prevodim tvoje komentare i one tebi slicnih uz objasnjenje da su to placeni botovi. Ima da mrze Nolenceta vise nego ikada. I sad ce tek da ga ponizavaju. Puci ces od muke anice, ja ti garantujem. Evo, prvo idemo na FB sa 15 miliona pratilaca. Posle na zvanicni sajt RF. Ugasila si ga.
(Svete, 7. jul 2016 15:42)

maradona

pre 7 godina

Ma kakva nova epoha... Setite se da Federer izlazi iz povrede i da mu vecina nije predvidjala ni polufinale... A Raonic je odigrao ceo turnir dosta dobro i opet je jedva sa Federerom. I da se razumemo, svaka cast Raonicu ali onaj gem na 6:5 u cetvrtom setu, to se Federeru desilo sad i ko zna kad... Samo neka maestro nastavi da igra, znaci on dosta tenisu...

anica

pre 7 godina

Bravo Milose, VELIKO BRAVO!
Pitanje je sta bi bilo u Australiji da se nisi povredio.
Iznenadjujuca igra na mrezi, malo bolji ritern i sa osnovne linije i bices ti velika konkurencija Novaku i ostalima.
Sazreo si, vidi se i po izgledu i po igri...nisam te gotivila priznajem, delujes malo prepotentno sto ne znaci da jesi... i secam se mog komentara posle poraza od Noleta "Al' se mali osokolio"...bogami Milose(ljubim ti ime), svaka cast jos jednom!
E ovako, Endi mi je bas drag, zasluzio je trofej, toliko radi, bori se, i ne znam cemu zluradi komentari..fer korektan uvek pravi sportista. Ali, kako da ne navijam za Milosa Raonica u finalu Vimbldona:)
NEKA POBEDI BOLJI! Obojica zasluzuju.
Pozdrav svim fanovima ovog predivnog sporta.

Le roi

pre 7 godina

Sorry, ali Milos bez sanse u finalu. Istrosen, prvo slam finale, znaci fali iskustvo a Andy kod kuce sa Ivanom vrlo, vrlo jak i totalno fokusiran. Iskreno, da Nole umesto Milosa u finalu, bilo bi mu super tesko protiv Andy posto on kod kuce i trava.

Apolo

pre 7 godina

Milosu je ovo najveci uspeh u karijeri a po svemu ce to i ostati.Tesko da moze ravnopravno da se nosi sa Noletom i Marijem.Za godinu,,dve njega ce Tim,Kirjos i Zverev dobijati na gotovo svim vaznim mecevima.Da je Milos ovo postigao kao mlad igrac onda bi se moglo pricati o tome da li je ovo pocetak mozda neke nove ere,ovako u njegovim godinama zaista tesko.Ako uzme set Endiju u finalu bice to puna kapa.

Cole

pre 7 godina

Čisto da se zna, kraj jedne,
a početak druge veličanstvene
epohe je bilo u polufinalu
US Opena sa onim "šamaranjem"
loptice na Federerovu meč loptu.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Uz dužno poštovanje,ali Miloš nije materijal za velikog šampiona,mada bih lično voleo da osvoji Wimbledon.Što se Rodžera tiče,on je završio svoju karijeru po pitanju GS titula.

gfg

pre 7 godina

Koliko navijate za Milosa sada, a do juce ga je ceo forum pljuvao kad je rekao lose za Djokovicev poraz. Ono navijam i za Djokovica, ali ne valja vam tolika mrznja i tolika zelja da komsiji crkne krava. Djokovic ima sansu da bude najbolji ikada( ako vec i sada nije po nekim kriterijumima), ali nazalost Federer ce uvek biti najpopularniji na zapadu i nema potrebe mrzeti ga zbog toga.
Navijajte za Noleta da bude najbolji kad igra i ne sudite igracima o samo na osnovu njihovih izjava o njima, tj.bar ne menjajte na svakih 5 minuta.

Mare,NS

pre 7 godina

Odacu vam jednu malu tajnu.
Tacnije,vecina onih koji redovno prate tenis je znaju.
Ovo je za one,malo povrsnije ljubitelje.
Dolaskom I.Ljubicica za trenera,Milos se preselio u Monte Karlo,gde sem Ljube,zivi znate ko!
Tada pocinju redovni zajednicki treninzi Milosa i Novaka,a rezultat se jasno vidi.
Milos je znatno popravio svoju igru sa osnovne linije,a Novak vezba ritern sa jednim od najboljih servera na ATP-u!
Korist je obostrana,a poznato je da Novak podrzava i pokusava pomoci svim teniserima sa ovih nasih prostora.
Sa Raonicem i dalje cesto trenira,sigurno je pao i neki savet za danasnji mec.
Ta saradnja sa mnogo je donela Milosu,ali postoji i jedan veliki problem.
Naime,toliko se dobro poznaju da Nole,kao niko drugi,kao od sale `cita` njegov razorni servis.
To za sada nije veliki problem,jer se ne sastaju bas cesto na zvanicnim mecevima,ali,nastavi li Raonic ovim tempom,pre ili kasnije ce biti okrsaja za najvece titule.
Ako,volim kad organizatori,novinari i ostali,lome jezike da bi nekako izgovorili prezimena na `ic`!
Nekako mi drago dodje zbog toga,uopste mi nije bitno da li se radi o teniseru ili `tenisacu`.
Tim pre,jer vidim da postuju jedni druge,druze se...sve suprotno od onog,kakvim nas divljacima smatraju ovi sto kazu da su izmislili tenis.
Nadam se da ce pasti neki savet i za veliko finale!

Sasa

pre 7 godina

Dobar je lik ali nikad nece biti sampion jer samo servis ima, Federera ne podnosim ali realno izgubio je na snagu,Raonic je kao Cilic dve tri razmene i ja samo cekam aut ili mrezu,a Marej igra u zivotnoj formi i Novaku bi bilo mnogo tesko da ga dobije, iskreno navijam za Milosa ali Marej dobija 99%

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ko da zavrsi karijeru? Da li vi stvarno mislite to sto govorite? Pa Federer je igrao polufinale GS-a, I vi pricate o kraju karijere! Pa koliko procenata tenisera stize do cetvrtfinala bilo kog ATP-a? Ajde saberite se. Svaka mu cast. I dalje je u vrhunskoj formi, I nije lud da odustane. Mozda nece nikada vise osvojiti GS, a mozda I hoce. Da razmislja kao vecina vas, ne bi osvojio ni challenger.

Mix

pre 7 godina

Zao mi je,ali Federer nije pao zbog klizanja,nego zbog umora,bile su mu teske noge.Trebalo bi da sebi olaksa i zavrsi jednu blistavu karijeru.Znam da je jos uvek ogroman novac u igri,ali nije sve u parama.

srle

pre 7 godina

Federer je davno završio sa ozbiljnim titulama. Međutim, velika četvorka će vladati još dugo, pre svega zbog Đokovića i Mareja, a Federer i Nadal će povremeno pripretiti ovim mladim snagama.

pribil

pre 7 godina

Novaku nece biti lako da odrzi no.1 poziciju, jer i Marej igra dobro i konstantno. Zato nole ne sme do kraja sezone da dozvoli sebi luksuz ispadanja u ranoj fazi turnira.

saeKn

pre 7 godina

Diplomski moze da polozi samo ako dobije Marija ili Dokovica koji si trenutno vrh svetskog tenisa. Federer i Nadal to vise nisu uz svo postovanje.

Rejnald

pre 7 godina

Milos ce u nedelju biti prvi igrac koji je rodjen 90ih i igrace neko GS finale,ovo se nije nikad desilo u istoriji tenisa da se toliko ceka na neku tenisku generaciju da odigra neko GS finale a pitanje je koliko ce trebati da neki igrac i osvoji GS!!!...Sve to govori u prilog kolika je snaga teniske generacije rodjene 80ih godina,vrlo lako se moze desiti da do 2020 niko iz generacije tenisera rodjenih 90ih i ne osvoji GS?!

MaKi

pre 7 godina

Hvala Sasa na odlicno objašnjenom toku meca koji nismo mogli da pratimo uzivo. I na sjajnom novinarskom duhu i zanimljivim inteligentnim požrtvovanim reportazama sa svih turnira.
Bićemo uz tebe i naše omiljene tenisere na sledećem majdanu.
Živ bio!
Poz iz Afrike dodji nam u posetu - MaKi

јако и до самог краја

pre 7 godina

Као тениски лаик предвидео победу и узео неки кеш. Показао Миша му овај петљу. Поредили га са Марином, просто не стоји. За нијансу бољи сервис, ударци и комплет игра. Нијанса која скида једном Роџеру скалп. Мекенро и Моја раде добар посао, ништа без шампионске струке.
Финале и преко пуне капе, да сам на његовом месту шамарао би ту лоптицу без икаквог притиска. Симпатична је појава онако флегман а кад је фрка и тензија ипак прокључа наша крв уз песницу и - то бре!

MsK

pre 7 godina

Navijao sam u ovom SF za Raonića, ali sve čestitke i Federeru..Sa 35 godina pružati onakav otpor..Ipak Federer još predstavlja čvrst bedem preko koga se moraju brusiti mladje nade ka pohodu na vrh..
I nemojte Feda terati u penziju, uživam da gledam mečeve u kojima pegla Mareja :)

TinTop

pre 7 godina

Ogromna sramota me je kao Đokovićevog navijača koliko će njih navijati za Raonića protiv jedne ljudske i igračke veličine Endija Mareja. Nisam u to verovao, jako veliko razočarenje. Navijate za drvoseču kanadskih prerija koji kad mu stane prvi servis ne može da se nosi sa 286 na svetu. Postavlja se stvarno pitanje zašto je to tako i koji tenis vi svi pratite svih ovih godina ?
(Harry Potter, 8. jul 2016 23:10)

"Drvoseca iz Kanadskih prerija."

Nemas nikakvih opravdanja da budes neobrazovan pored interneta. Kakav oxymoron sume u prerijama.

Decko ako mislis da si "cool" mogu odmah da ti kazem da nisi.

bane

pre 7 godina

Federer je igrao dobro ali je izgubio od boljeg. Ne treba da zbog toga ostavi tenis. Oni koji ne vide koliki je napredak Raonića biće iznenadjeni u nedelju rezultatom. Miloš je jedini mladi igrač koji je stvarno napredovao dok su drugi stagnirali ili nazadovali. Sada osim servisa ima pun repertoar udaraca i raznovrsniji je igrač od Mareja. Jedina taktika koju Marej oduvek primenjuje jer ne zna za drugo jeste prebacivanje i dosadjivanje protivniku sa čekanjem da ovaj izgubi živce. Ali ako ovako mudro bude igrao Miloš kao protiv Rodžera, biće Endiju veoma teško da ga smori. Jer, Miloš je napredovao i na mentalnm planu i ne gubi živce lako kao pre.

Buduci Alfista

pre 7 godina

To bi decku dalo dodatno sanopouzdanje i verujem da bi zaigrao jos bolje...Pobedio je Federera njegovom igrom - islaskom na mrezu...neverovatno da je Federer bio taj koj je vecim delom stajao na liniji...to ga je i kostalo poraza jer Rodja nije za duzu razmenu udaraca...U svakom slucaju bravo za Milosa i nadamo se cudu da uzne WB

Glas Srbije

pre 7 godina

Ako Milos osvoji Vimbldon ima odmah njegovi Kanadjani da ga pitaju zasto zivi u Monaku i zasto ne placa porez Kanadi. A i Crnogorci ima da ga prozivaju garantovano. Sto se rezultata tice apsolutno mi je sve jedno ko ce da pobedi.

defektno efektni teniser

pre 7 godina

Svako ko voli tenis navijaće u finalu za Mareja protiv teniske destrukcije...
(Tomas Berdych, 8. jul 2016 22:58)

A Endi je poznat po lepršavosti u igri? E, živote!

sinisa

pre 7 godina

Ni malo Marejeu nece biti lako...Jedno je sigurno,Raonic nece igrati slabo,prvo gren slem finale,velika prilika...Ako ga krene servis i precizni udarci sa osnovne linije,ne malo nece biti prijatno Mareju.

Roki cetri

pre 7 godina

Onaj Ljubicic bio trener Raonica koji je u uspon pa preuzeo Federera koji je na zalasku karijeru.Sad mu je Raonic pokazao koliko je gresku napravio.

Amfilohije

pre 7 godina

Kratak opis finala, nevidim nikakvu sansu za Raonica protiv Endija.Mary je dovoljno dobar server da lako osvaja svoje gemove,bolji je u defanzivi od rodje,bolji retern svakako kvalitetniji u odnosu na Raonica.Milos ce verovatno izgoreti u finalu,nece to biti lako Mary je vec osvajao I mislim da ce opet.Raonicu je jedina nada servis I tajbrejk

realno

pre 7 godina

Saša,nisi objekativan.Nije Raonić bio toliko dobar,već je Federer u nekim momentima neshvatljivo griješio,pogotovu u svom zadnjem gemu četvrtog seta kojim je svojim duplim greškama pri serviranju Raonića vratio u meč.Da je kojim slučajem došlo do tajbrejka mislim da bi meč bio završen.Zaboravljaš da Rodžer na Wimbldon zbog povreda nije stigao sa nekom zavidnom formom,međutim i sa takvom on je protiv raonića vodio 2:1 u setovima a da je kojim slučajem bio u formi kao prošle godine,ovako "odlični" Raonić sa terena bi izišao sa par osvojenih gemova.Uostalom,sutra ćemo se uvjeriti da je on samo teniser sa jakim servisom poput Kverija ,Karlovića i Iznera.

siporex

pre 7 godina

...dobro je ovo milos mentalno odigrao - nije se predavao - govor tela je bio dobar - videlo se da ima onu stvar - videlo se da se nije uprpio kao cilic - ipak je to srpska krv u venama - a fedja ko fedja - stalno gubi vazne tesne meceve - mentalno nejak - pobedio je tesni mec jedino protiv rodika u fiinalu 2009 - rodik - stara musterija...

Zvali su ga Čkrebić

pre 7 godina

Op, ić, ić,
Miloš Raonić!
Op, ić, ić,
Novak Djoković!
Op, ić, ić,
Nenad Zimonjić!
Op, ić, ić,
Janko Tipsarević!

Mili moji ićići,
moji mali pilići
I Pilići!
Kad im servis lomite,
I jezik im slomijte!
Nek se muče dok ne nauče:

Ć ć ć,
tr, tr, tr,
brk, brk, brk,
Svrb, svrb, svrb!

Op, ić, ić,
BRE!

Jova

pre 7 godina

Ne likujem ali i ne skrivam da mi je drago da je Federer izgubio. Iz znanih razloga ali i zbog Miloša, ipak je naš. Netipično naš doduše ali ipak. Voljela bih da mogu strasnije navijati za njega ali nekako mi ne ide. Način igre i ne pokazivanje emocija nisu baš po mom ukusu. Niti da da glasa od sebe, nasmije se ili "rikne".

Nego, nešto drugo sam htjela reći. Vjerujem Federeru da nije bio isti posle pada. Ne vjerujem da se povrijedio ili osjećao bolove ( možda će kasnije, kad se ohladi ) ali on nije naučio na takve situacije te ga je to moralo šokirati. A tek duple greške u tako bitnom momentu po njega. To je tek bio šok, pad je samo posledica. A jest se raspričao o tom istom svom drugom servisu koji ga je spasio protiv Ćilića. Tek sad razumijem naše stare, koji su nas stišavali kad bismo se puno smijali a o hvaljenju samog sebe nije bilo ni govora. Lupi ti sudbina šamar, kad-tad.

Novak jeste prerano završio ovogodišnju W. priču ali igraju i drugi tenis, ima se šta vidjeti. Miloš je pun samopouzdanja a Mari igra kao zmaj, ima da leti perje u finalu.


Pozdrav svima

Gajetano

pre 7 godina

1) Milos je vec odavno najavio GS potencijal, malo ljudi sa ovog sajta je to do sada uopste i primetilo.
2) Milos je danas dobio na cistu snagu i ludu srecu u nekim zanimljivim momentima 4. seta, kada je Maestro pred vratima taj-brejka napravio dve uzastopne duple sevis greske i vratio Milosa (ni krivog ni duznog) u mec.
3) Maestro se vec godinama izvlaci iskljucivo na servis. Danas ga je pred kraj 4. seta izdao i tu mu je bio kraj. Onaj pad u 5. setu je samo posledica a ne uzrok fizicke nemoci, kako je Maestro na konferenciji za stampu to lukavo hteo da predstavi. Nikad ga nisam video tako da padne, noge su ga izdale a dusa bila u nosu, upravo trenutak kada Baletani odlucuju da prekinu igracku karijeru - dusa iste, ali telo vise ne moze.
4) Marej ce se prosetati do titule, mnogo je razloga to: sto je u ovom trenutku bolji igrac od Milosa, sto je minulim radom to u potpunosti zasluzio, sto je Milos istrosen, sto ga je Endi u zadnja cetiri meca dobio, sto je ovaj turnir i skrojen da ga Endi osvoji... Jedina prava prepreka bio je Novak, ali se on sa ovog turnira vec odavno ispisao, a muceni Kveri je najmanji razlog za to.

Pozdrav,

realno

pre 7 godina

Saša,nisi objekativan.Nije Raonić bio toliko dobar,već je Federer u nekim momentima neshvatljivo griješio,pogotovu u svom zadnjem gemu četvrtog seta kojim je svojim duplim greškama pri serviranju raonića vratio u meč.Da je kojim slučajem došlo do tajbrejka mislim ,a i ti sigurno misliš tako ,da bi meč bio završen.Takođe zaboravljaš da Rodžer na Wimbldon zbog povreda nije stigao sa nekom formom,a da je kojim slučajem bio u formi kao prošle godine,ovako "odlični" Raonić sa terena bi izišao sa par osvojenih gemova.Uostalom,sutra ćemo se uvjeriti da je on samo teniser sa jakim servisom poput Kverija ,Karlovića i Iznera.

OK

pre 7 godina

Ovako kako opisuju Miloša me podseca na komentare o mladom Noleta od pre 10 -ak godina. Te nije kompletan igrač, te ne kontroliše igru i ostalo. Miloš je ostvario najveću pobedu u karijeri, treba mu odati priznanje, pobedio je legendu, to je dosta za početak. Srećno u finalu!

VLADIMIR

pre 7 godina

Bravo Ozmo u vezi komentara meca Raonic-Federer.100% se poklapa sa mojim misljenjem. Nemojte se ljutiti sto bih ja pokusao da to svedem u jednu recenicu: IZGUBILA JE FEDEREROVA KRSTENICA (iako je prikazao bolji tenis}. Inace su mi Raoniceve sanse sa Marijem vrlo sumnjive-obzirom da je jos vrlo limitiran teniser!

Fx

pre 7 godina

@Saša Ozmo (ako čitaš komentare)

"Eto, kad ih budete gledali na ATP turu uskoro, setite se gde ste prvi put pročitali nešto više o njima."

Ma pusti Cicipasa i Šapovalova, glavni utisak juniorskog Vimbldona je Kanađanin Feliks Auger (seti se ko ti je prvi to rekao). Dečko je samleo sve protivnike dok nije natrčao na budućeg pobednika Australijanca Aleksa De Minaura. Izvukao se Aleks u taj brejku drugog seta i preokrenuo.
Feliks ima 15 godina Aleks 17, Cicipas 17, Šapovalov 17.

Pozdrav Saša, lepo što pratiš juniore. Pogledaj kako će sutra Aleks (7) da ispraši Cicipasa (1).

323

pre 7 godina

Na zalost Miloš gubi u finalu.Ne zato sto ja to želim nego jer je to realnost. Vokeo bih da pobedi Endija i da se domacinu vrati za sve sto su namestali Novaku i uspeli su u tome. Rodzeru je danas vraceno a Endiju.. bice tesko. Prvo Endi ima mnogo bolji retern od Rodžera i BH. Nije bitno kako ce Miloš servirati Endi ce ga docekati reternom kad tad i igrom u polju je bolji od Miloša i Rodžera. Siguran sam da nece pravlti sve one greske kao Rodžer. Drugo mnogo je mladji od Rodžera i može da igra 5 setova lakse. Videli smo kako se Rodžer raspao u petom setu. Želim pobedu Miloša ali bice to tesko.

Nik

pre 7 godina

Pratim dosta tenis vec godinama ali sem rezultatske neizvesnosti ovo je bilo jedno od najlosijih polufinala. Raonic sem servisa nista Federa malo zivne neki potez i onda godine ucine svoje ali sa malo srece mogao je i ovo da prodje jel Raonic nema nikakvu taktiku sto se videlo po poenima koje je brzo probao da zavrsi mesto da izmori Federu. Mislim da je Endi za klasu bolji i da nikada lakse nece pobediti u finalu. Raonicu zelim sve najbolje ali tesko.

rabo

pre 7 godina

Ne volim Federera pre svega zbog arogancije. Secam se RG 2011 i prstica kada je prekinuo Novakov niz. Revans se desio vec na US openu u vidu legendarnog riterna i najveceg preokreta koji pamtim. Medjutim, činjenica je da tog dana, kada on napusti tenis, tenis nece biti isti. Nedostajace on. Voleo sam Novakove pobede nad Rafom, to je bio najkvalitetniji moguci tenis, ali pobede nad Rodzerom su uvek nesto posebno. Stvarno su obelezili epohu: tri musketara, tri velikana: Rodžer, Rafa i Nole. Ostao je samo jedan, zelim mu da me jos dugo, dugo raduje svojim igrama i pobedama.

nikola

pre 7 godina

U onom padu ima puno simbolike.Nije vise problem Rodzeru Djokovic,nego bar jos dvadeset momaka na touru.Sedam pobeda treba da bi se uzeo GS a to je realno vise nemoguce.Zato Roger,gotovo je over.Inace sve cesce ces tako puzati po terenu pa ce biti zao i onima sto te ne vole.

ne ne ne

pre 7 godina

Igraci koji su visoki, mogu biti dobri, ali da cepaju to nikako. Muce se sa povredama i nisu konstanti, tako da Raonic prvi nece biti nikad...

My name is Rio

pre 7 godina

Ne preterujte, Wimbledon podloga je veoma rizicna i nepredvidljiva. Niko na njoj ne trenira i mnogi slucajno pobede. Dolazi uskoro sezona hardcourta i Azije. Na tim podlogama i teritorijema znamo ko je najefikasniji. Rio navija za Nolca i tu nema privilegovanih koje anglo-saksonaci podrzavaju.

Nidzo K.

pre 7 godina

Federe, Mary ...I ostali uvek su se zalili da im Nole kvari zivot. I ma koliko je zadnjih meceva je Nole dobio Feda I Nadala i niko da kaze : smena generacije je vec odavno pocela. Trebao je jos jedan na " ic " da ga pobedi ali sa drugom zastavom da bi se to I konstatovalo.

Vladimir

pre 7 godina

Ma koji diplomski,o čemu to pričate?Pa valda u ovo vrjeme diplomski rad se radi sa Novakom.Sve ostalo je nebitno.Svakom je valda danas jasno ko je šef na teniskoj sceni.Mora malo da sačeka,to je to.

monden

pre 7 godina

Bojim se da će ta euforija potrajati samo do Nedelje.Ne volim trapavog Mareja, ali mislim da mu on neće dozvoliti taj "luksuz" da dva seta dobije na duplim servis greškama.Onako, kako mu je to Rođa "omogućio" svojim duplim servis greškama, u ključnim momentima.

robin hud

pre 7 godina

Vidim da većina nije gledala poslednji meč u Kvinsu imeđu dvojice finalista W.
Miloš nije više igrač koji lako gubi.
Prvi set je vrlo bitan za njega, ako ga dobije, biće tu izjednačeno.
Mi Srbi teško da budemo protiv nekoga ko se zove Miloš, pod bilo kojom zastavom da igra.