Nova vest
Tenis

Sreda, 15.07.2015.

21:35

Serena: Nikad nisam bila spremnija

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams rekla je posle da nikad u karijeri nije bila spremnija, a u sredu je u Bastadu ostvarila 40. pobedu sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/Adam Ihse, TT News Agency via AP

Vilijamsova je u nedelju osvojila Vimbldon, što znači da u ovom trenutku u svom vlasništvu ima titule sa sva četiri Gren slema u poslednjih godinu dana.

Samo tri dana posle slavlja na vimbldonskoj travi, američka teniserka je stigla u Švedsku, a u prvom kolu turnira u Bastadu je pobedila Isalin Bonaventuru sa 6:2, 6:1, posle 54 minuta igre.

Fizički i mentalno, osećam se najbolje u karijeri. Nikada nisam bila spremnija”, rekla je Serena.

Na pitanje zašto je odlučila da tako brzo posle Vimbldona igra u Bastadu, i to na šljaci, Serena je odgovorila:

Mogla bih da se odmaram mnogo ovih dana, ali ću se oporaviti. Posle pobede na Vimbldonu osećam mali pririsak ovde, ali uvek kada ostvarim cilj, tražim novi, tako je i sada”.

Američka teniserka je istakla da nije zabrinuta što će igrati na šljaci ove nedelje, a vrlo brzo će morati da pređe na tvrdu podlogu, na kojoj će se igrati ostatak sezone.

Dobro treniram, ali ne brinem mnogo zbog promene podloge. Teže je kretati se na šljaci, nego na travi, ali nije mi prvi put”, naglasila je Serena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve