Nova vest
Tenis

Utorak, 07.07.2015.

17:00

Đoković: Možda ću igrati Dejvis kup

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da postoji mogućnost da nastupi za Srbiju u Dejvis kupu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Selektor Srbije Bogdan Obradović nije uvrstio Đokovića na spisak igrača za četvrtfinalni duel sa Arentinom od 17-19. jula u Buenos Ajresu.

"Postoji mogućnost da nastupim u Dejvis kupu u Argentini. Možda ipak budem tamo, postoji opcija da se tim promeni nekoliko dana pre meča", rekao je Đoković nakon pobede nad Kevinom Andersonom u osmini finala Vimbldona.

"Da li ću ići zavisi od mnogo stvari i trenutno ne dajem sebi prostora da uopšte razmišljam o tome. Na najvažnijem sam turniru u godinu, igram svaki dan i ni ne stignem da razmišljam. Obavestio sam već sve igrače i selektora, razgovaramo o tome već dugo, želim da se komunikacija održi i da nema nikakvih pretpostavki i slično. Svi se lepo slažemo, podržavamo jedni druge. Videćemo, sada stvarno ne mogu da kažem hoću li ići ili ne", dodao je Đoković.

Najbolji teniser sveta u četvrtfinalu će igrati sa Hrvatom Marinom Čilićem, u reprizi prošlogodišnjeg duela u istoj rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve