Nova vest
Tenis

Petak, 03.07.2015.

21:43

Dan VI: JJ, Viktor i Nenad

Šestog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati četvoro predstavnika, saopštili su organizatori.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi će na teren izaći Vikotor Troicki koji od 12 sati i 30 minuta igra meč trećeg kola protiv Nemca Dastina Brauna, koji je napravio najveće iznenadjenje na turniru do sada pošto je eliminisao Španca Rafaela Nadala.

Braun je 102. igrač na svetu, a u glavni žreb je došao iz kvalifikacija. Jelena Janković se u trećem kolu sastaje sa Petrom Kvitovom iz Česke. Meč Janković - Kvitova drugi je na centralnom terenu, gde program u 14 sati otvaraju Švajcarac Rodžer Federer i Sem Grot iz Australije

Kvitova brani titulu u Londonu i postavljena je za drugog nosioca.

Nenad Zimonjić će u subotu morati dva puta da izlazi na teren. Prvo će oko 14 sati u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim igrati protiv britansko-francuske kombinacije Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan, a nešto kasnije sa Jarmilom Gajdošovom u miksu.

Protivnici Zimonjića i Gajdošove biće četvrti nosioci Bob Brajan iz SAD i Karolin Garsija iz Francuske.

Na Vimbldonu počinju i takmičenja u konkurenciji juniora i juniorki. Srpski teniser Miomir Kecmanović u 12 sati igra meč prvog kola protiv domaćeg igrača Fina Basa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve