Nova vest
Tenis

Petak, 03.07.2015.

09:45

Dan V: Serveri opet dolaze u 'plus'

Konačno smo dočekali da pogodimo sva tri predložena para, pa svako ko nas je juče poslušao mogao je da zaradi neki dinar.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Kvitova je bila izuzetno ubedljiva protiv Nare, Dolgopolov i Karlović su prema očekivanjima odigrali maraton, dok je Zimonjić u paru sa Matkovskim obezbedio drugo kolo.

Nameravamo da tako nastavimo i ubuduće, pa smo vam zbog toga spremili nove parove za koje smatramo da će biti dobitni.

Kao i do sada, ako želite da nam pomognete u tipovanju, svoje predloge ostavljajte u komentarima.

Nik Kirjos – Miloš Raonić

Duel dvojice igrača koji imaju izuzetan servis i koji vole da igraju na vimbldonskoj travi. Prošle godine je Kirjos izbacio Nadala, dok je Raonić igrao polufinale. I na ovogodišnjem izdanju pružili su odlične partije, pa nas očekuje veoma neizvestan meč i verovatno nekoliko taj brejkova.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

NAPOMENA: U nekim domaćim kladionicama bukmejkeri su podigli granicu, pa nemojte da vas začudi ako vidite da je ona 11,5 ili čak 12,5 gemova. Tada su kvote znatno veće, ali je i rizik, iako se čini realnim za ’plus’.

Marin Čilić – Džon Izner

Ista situacija kao u prethodnom paru, pa je zato današnji dan raj za igrače koji vole da igraju ’plus’ gemove u prvom setu – verovatno ste već primetili da sam među njima i ja. Nema šta mnogo da se govori o Čiliću i Izneru sem toga da će poeni biti kratki, servisi izuzetni i da će gemova biti mnogo.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

Belinda Benčič – Betani Matek-Sends

Betani Matek-Sends napravila je veliko iznenađenje u ženskoj kategoriji eliminisavši našu Anu Ivanović u drugom kolu. Amerikanka je odigrala sjajan meč protiv indisponirane Ivanovićeve. Danas će sa druge strane mreže imati mladu Švajcarkinju koja igra odlično na travi i koja će biti favoritkinja – ne samo zbog boljeg renkinga već i zbog činjenice da se Betani emotivno ispraznila. Nije retka situacija da igrači padnu posle velike pobede, naročito ne u ženskom tenisu, a mi se uzdamo u takav scenario.

Predlog: Pobeda Belinde Benčič.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve