Nova vest
Tenis

Četvrtak, 02.07.2015.

10:00

Dan IV: Zimonjić prolazi, Kvitova ubedljiva

Posle jednog poprilično lošeg dana uspeli smo ekspresno da se vratimo i pogodimo dva od tri ponuđena para, ali ne želimo tu da se zaustavimo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Šarapova je posle mučenja u prvom setu ipak ušla u 'minus', dok nas je Markos Bagdatis preznojavao, ali na kraju izvojevao pobedu.

Jedino pravo razočaranje bio je Tomi Has koji nije pružio apsolutno nikakav otpor Raoniću u prvom setu.

Sada smo izabrali nova tri para kojim želimo da nastavimo seriju – nadamo se da će sva tri biti dobitna.

Ako vi imate nekih predloga, podelite ih sa nama u komentarima.

Aleksandr Dolgopolov – Ivo Karlović

Od početka turnira igra ‘plus gemovi prvi set’ izneverila nas je samo jednom i zato ćemo joj ostati verni. Postoje dva razloga za naš izbor – prvi je Ivo Karlović, a drugi činjenica da Aleksandr Dolgpolov igra sjajno na travi. Poseduje sjajan servis i kada mu je dan, može pobediti svakoga na Turu. To je pre desetak dana osetio i Rafael Nadal u prvom kolu Kvinsa. Očekuje nas veoma neizvestan meč i verovatno nekoliko taj brejkova.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

Petra Kvitova – Kurumi Nara

Aktuelna šampionka Vimblona počela je odbranu titule impresivnom pobedom nad Kiki Bertens posle samo 35 minuta i jednog izgubljenog poena. Nema razloga da tako ne nastavi, posebno jer igra protiv Japanke Kurumi Nare koja je 57. igračica planete. Međutim, Nara je visoka samo 155 centimetara što će Čehinja koristiti da odmah posle servisa napada svojim snažnim udarcima.

Predlog: Minus gemovi prvi set ili minus gemovi na celom meču (granica 17,5).

Nenad Zimonjić/Marcin Matkovski – Ken Skupski/Nil Skupski

Prvi dubl par koji predlažemo ove godine na Vimbldonu biće ovaj u kojem učestvuje naš Nenad Zimonjić. Zimonjić u paru sa Marcinom Matkoviskim igra odlično od početka sezone, ali im još fali titular da tu igru potvrde. Protivnici u prvom kolu biće im braća Skupski koji dolaze iz Londona – nalaze se na 124. i 125. mestu ATP liste dublova i ne bi trebalo da budu previše težak rival, posebno ako se uzme u obzir da je Vimbldon omiljeni turnir Nenada Zimonjića.

Predlog: Pobeda Zimonjića i Matkovskog.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve