Subota, 04.07.2015.

21:25

Mari eksplodirao posle povrede i pobedio

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u četvrto kolo Vimbldona pošto je bio jači od povrede i raspoloženog Andreasa Sepija.

Izvor: ÐN

Mari eksplodirao posle povrede i pobedio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

moram da primetim

pre 8 godina

Prvo je počela kampanja protiv Federera, pa ste prešli na Nadala..
A sad vidim i na Mareya neka hajka, pa nije valjda da i on ima više navijača od Djokovića pa mora da se satanizuje kao ovi gore pomenuti.

petar

pre 8 godina

Upravo su neki prijatelji mojih kolega sa posla,koji su englezi,rekli da je Novak najveći džentlmen na turi i da ih Murray sitno nervira...znači ima objektivnih engleza...Kako su samo navijali za Jelenu, a ona srpkinja...generalno ih ne volim ali među njima postoje ok likovi koji veoma dobro poznaju političku situaciju i koji poštuju nas Srbe. ..verujte mi

monden

pre 8 godina

Rasplakaće tebe Rođa, ja ti kažem.On je pravi penicillin za tebe, na Wimbledon-u.A i na drugim turnirima, kada oseti da je trenutak da ti se "očita bukvica".

štručnjak

pre 8 godina

Ja se divim ovom muraju. Čovek povredjen, a ipak pobedi onog sjajnog taljana. Muraju, skidam ti kapu na povredi. Ergo, di su sada naši novinari-novinarčine, da pitaju muraja: Škotu jedan šta to bi?

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

Da se razumjemo ne podnosim Mareja i totalno mi je antipatican, ali dajte ljudi budite realni malo pa obojica su uzeli tajmaut da ometu ovog drugog tako da Skot nije nista gore uradio od Italijana
p.s. msm da su i jedan i drugi s**ci

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

zakonom zabraniti medical timeout jer uglavnom sluzi za ometanje protivnika, brate ako si povredjen i ne mozes da igras pruzis ruku i zavrsis, a ne da se previjas ko prebijena macka, a onda kad dodje onaj sa torbicom i pomazi te dva puta ti ko nov(jos cu poceti da vjerujem da ti fizioterapeuti imaju neke moci). Ovo ne msm samo za Mareja vec i za Sepija i mnoge druge, a ovaj metod je posebno popularan u zenskom tenisu cim lose krene daj doktora

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

ma kakva povreda dajte i on i Sepi su uzeli medicinski tajm aut samo da bi ovog drugog poremetili i izbacili iz ritma u cemu su i uspjeli jer su posle "povrede" vezivali po 6 gemova

martin

pre 8 godina

I sad je satro povredjen,a pogldejte,smesi mu se brk.Auuu Endi,pa mora to malo uverljivije,ovako nema smisla.
I pazi,doktor mu izmasirao ruku 2min. i rame odmah prozukne,sve je OK.
Kolko pametni ovi Englezi

po koji x?

pre 8 godina

Halo, vidite li razliku? Nole nikad nije pricao o Mareju koji folira povrede i nikad nije navlacio novinare da povlace to pitanje u vezi njegovih protivnika. A Murrey je i posle RG izjavio da ga je nesto mucilo. On izgleda konstantno ima izgovor, a drugima prebacuje da ga uznemiravaju.

zemi99

pre 8 godina

Noletu niko ne može ništa, zato što je sportsmen i čovek, pre svega. Običan, lepo vaspitani Srbin. A pobede i porazi, to je sastavni deo sporta. Ipak, za moju dušu, deri ih još Nole, deri zavidnu i pokvarenu bagru dok ne "poplave"!!! NO1E

Bozidar

pre 8 godina

Eto vidi se kakav je covek Endi.
Kada je Sepi bio u naletu namerno je Endi trazio tajmaut,namerno..da bi ga izbacio iz ritma.
Kako prljavo igra..los covek

midnight oil

pre 8 godina

Znaci sad svi pljujemo Mareja da se folira a kada su drugi to govorili za Djokovica u istim okolnostima tad smo svi znali da su iskompleksirani i da lazu zato sto je Srbin. Odlucite se
(skr, 04. jul 2015 23:05)

Pa ti drugi su upravo Mari i ekipa novinara iz Engleske, eto sad im je Mari dobio mec posle medicinskog tajm auta. Nisu Aboridzini pricali o Djokovicu, vec preposteni Mari i Englezi.

skr

pre 8 godina

Znaci sad svi pljujemo Mareja da se folira a kada su drugi to govorili za Djokovica u istim okolnostima tad smo svi znali da su iskompleksirani i da lazu zato sto je Srbin. Odlucite se

Taman je krenuo

pre 8 godina

Zao mi Sepija,poceo je odlicno da igra,videlo se na kraju treceg seta da je foliranje jer je odservirao dobro par puta,Endi Endi nevaljali decace.

sweswe

pre 8 godina

Ovo ako uradi Djokovic na W ima da ga razapnu britanski novinari:)
(ivan78bg, 4. jul 2015 22:14)

Sve sto takozvani britanski novinari (sejaci magle) mogu da urade Novaku
Djokovicu je.....
..duvanje brate, mogu da mu...
Djole ih boli, zato sto se razlikuje od njih, tj nije licemer.

Jack

pre 8 godina

Samo nekogo ko od skoro prati tenis moze iznenaditi Marijevo ponasanje. On je ovo ODUVEK radio, najprljaviji igrac IKADA, tj. barem u poslednjih 30 godina koliko pratim tenis. Zove challenge i kad zna da je out - da omete protivnika; folira se; ogavan je, nikad u tenisu mi niko nije bio antipatican koliko on.

Beloved

pre 8 godina

I on se našao da priča o Novaku i simuliraju. Novak je za njega gospodin čovek. Ovoliko loše glume nije viđeno od valjanja Nejmara na utakmicama Barselone.

323

pre 8 godina

Nisam gledao meč ali ne znam da li ce engleski novinari nesto pisati o ovoj povredi i tako brzoj reikarnaciji i atomskom tenisu nakon povrede?

Vz

pre 8 godina

Hoce pisati sad odvratni britanci kako je Mari isfolirao povredu da bi dekoncetrisao protinika?
(Nikola, 04. jul 2015 21:46)
Naravno da ne, pa to su britanci...opet ce pisati o "koucingu" djokovica i bekera...

danix

pre 8 godina

Treci set,Sepi razbija Marija,6:1.Pocinje cetvrti set,brejk,Sepi uzima Marijev servis,Mari se hvata za rame,saginje,bolna faca,rekoh,gotov je,odlazi do klupe,leze,ni ziv ni mrtav,doktori se okupise oko njega,jedan mu cupa rame,drugi vadi nesto iz torbe,Mari lezi,rekoh,umrijece covjek,spasavajte ljudi,steta je.
I tako terapija potraja neko vrijeme,kamera se okrenu prema nebu,prema krovu stadionu,vidi se vedro nebo sa pokojim oblackom,ne vidim sta se dalje desava sa Marijem,ne znam sta mu dadose,ali vidim da ustade.Laknu mi,hajde,rekoh,hvala Bogu da covjek ostade ziv.
Kad,gle cuda,Mari poce trzati po terenu kao da je mec tek poceo,vrati brejk,uze svoj servis,ma,ne mozes ga okom stimati kako trci i udara po onoj jadnoj loptici i tako osvoji narednih sest gemova.
Strasno,ovako nesto u zivotu nisam vidio,a gledao sam uzivo i Lejvera i Njukomba i Nastasea i Pilica i Jovanovica u dublu na Wimbledonu,kada je pokojni i legendarni Miro Radojcic slao izvjestaje.
Ne vidjeh sta mu dadose doktori,svaka im cast,spasise covjeku zivot.
Nadam se da ce britanski novinari malo pripupitati Marija kako se tako brzo oporavi,kao sto su maltretirali Novaka za Med.TO.
Mislim,ako postoji takav lijek da,za cas posla,ljude vraca iz mrtvih,kao sto smo danas svi vidjeli,treba tim doktorima dodijeliti Nobelove nagrade.
Stvarno.

Tashko

pre 8 godina

Ako ne pobedi na ovom Wimbledonu ima izgovor. Ako pobedi ispasce kao svetac cija je moc jaca od bola. Eto zasto folira, kao sto je uvek folirao.

igor

pre 8 godina

Stasno je ljigav, ne mrzim nikoga, ali ovo veceras je strasno bilo. Svaki poen protiv slabasnog Sepija je slavio kao da je finale!!!!! Pri tome je covek ,sto je njegovo pravo, bio za samostalnost Skotske, ali je pozivao Britance da budu u delirijumu kada osvoji bilo koji poen!!! Tako je Francuze palio protiv Novaka na R.Garosu, i na kraju izgubio!!!Voleo bih da ga Noletov prijatelj Karlovic pobedi, ako ne on, onda Fedex, koji se nikada ne pali kao Marej, sto je ustvari odraz Marejeve slabosti. Ukoliko ipak dogura do finala, Novak ce ga dobiti, jer mu je vec jednom poklonio Vimbldon pre koju godinu, ali dva puta nece!!!! Strasno, koja je to paljevina!!

MK

pre 8 godina

Eto.. čim ga je Sepi brejknuo po 2. put u 3.setu Mari je osetio zatezanje vratne žile i bol u ramenu, a kad ga je Sepi brejknuo i na startu 4. seta te poveo sa 1:0, morao je da interveniše i dr.spec..Posle 3-min. izlečenja, Mari je momentalno uzvratio ribrejkom i ne mareći na istezanje bolnog rameno-vratnog dela, iz vratnih žila uz živopisnu grimasu, gromko urlikao common do konca meča..
Pa, šta, pitate se vi..Pa, eto, ništa...kažem ja..On je Škot, a može mu se da se pravi i Englez..

aleksandar

pre 8 godina

Secam se onog meca sa Vicom 2010 na RG covek gubi 6-4 6-4 i glumi neku povredu i odjednom krene dobro da igra i nakraju preokrene,mec se igrao 2 dana.

mik

pre 8 godina

Gde su sada srpski novinari da ga pitaju da li je folirao i da li misli da je to fer plej? Izgubio set 6-1 i gubio u četvrtom sa 1-0 uz brejk za Sepija i onda je uzeo medicinski tajmout i nakon povratka osvojio 6 gemova za redom? Sumnjivije ne može biti.

antiDebil

pre 8 godina

Eto ti kada se skot pretvara u engleza sta se dobije, cirkus !
Nadam se da protiv Karlovica u sledecem mecu nece biti futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol... na Karlov servis ko se seca zna o cemu pricam, mada ako Karlovic bude servirao kao protiv Tsonge morace futfol mafija da odradi posao !

Šarmer

pre 8 godina

Tok meča je bio kao borba Bada Soensera i njegovog protivnika. Prvo Marej uništi Sepija, pa onda Sepi uništi Mareja, pa ponovo Marej uništi Sepija. :)

Jana

pre 8 godina

Koja losa gluma... Koja losa simulacija...

Eto, sad da ga svako udari sa izjavom da se pretvarao, pa da vidi kako je to. S tim da se on zaista i pretvarao... Na ovoj slici samo sto ne prasne u smeh...

Murray armija

pre 8 godina

A to sto je Seppi uzeo medical kad je gubio 62 62 nista samo mrznje protiv Endija dok Novak svaki mec to radi i folira..Idemo Ndi do titule,svim srcem uz tebe.Ucutkaj sve sto te mrze

Šljapčasti Skot

pre 8 godina

Ozmo reaguj !!! Koliko se ja secam on je takodje sa ,,povredom'' osvojio Wimbledon 2013, a i cini mi se da je Federer godinu ranije takodje igrao ,,povredjen'' i osvojio je titulu, nista cekamo da ga izbaci Troicki a Federera da izbaci Berdih a ako ne gledacemo polufinale dvojice ,,povredjenih'' !

danix

pre 8 godina

Treci set,Sepi razbija Marija,6:1.Pocinje cetvrti set,brejk,Sepi uzima Marijev servis,Mari se hvata za rame,saginje,bolna faca,rekoh,gotov je,odlazi do klupe,leze,ni ziv ni mrtav,doktori se okupise oko njega,jedan mu cupa rame,drugi vadi nesto iz torbe,Mari lezi,rekoh,umrijece covjek,spasavajte ljudi,steta je.
I tako terapija potraja neko vrijeme,kamera se okrenu prema nebu,prema krovu stadionu,vidi se vedro nebo sa pokojim oblackom,ne vidim sta se dalje desava sa Marijem,ne znam sta mu dadose,ali vidim da ustade.Laknu mi,hajde,rekoh,hvala Bogu da covjek ostade ziv.
Kad,gle cuda,Mari poce trzati po terenu kao da je mec tek poceo,vrati brejk,uze svoj servis,ma,ne mozes ga okom stimati kako trci i udara po onoj jadnoj loptici i tako osvoji narednih sest gemova.
Strasno,ovako nesto u zivotu nisam vidio,a gledao sam uzivo i Lejvera i Njukomba i Nastasea i Pilica i Jovanovica u dublu na Wimbledonu,kada je pokojni i legendarni Miro Radojcic slao izvjestaje.
Ne vidjeh sta mu dadose doktori,svaka im cast,spasise covjeku zivot.
Nadam se da ce britanski novinari malo pripupitati Marija kako se tako brzo oporavi,kao sto su maltretirali Novaka za Med.TO.
Mislim,ako postoji takav lijek da,za cas posla,ljude vraca iz mrtvih,kao sto smo danas svi vidjeli,treba tim doktorima dodijeliti Nobelove nagrade.
Stvarno.

Jana

pre 8 godina

Koja losa gluma... Koja losa simulacija...

Eto, sad da ga svako udari sa izjavom da se pretvarao, pa da vidi kako je to. S tim da se on zaista i pretvarao... Na ovoj slici samo sto ne prasne u smeh...

Šljapčasti Skot

pre 8 godina

Ozmo reaguj !!! Koliko se ja secam on je takodje sa ,,povredom'' osvojio Wimbledon 2013, a i cini mi se da je Federer godinu ranije takodje igrao ,,povredjen'' i osvojio je titulu, nista cekamo da ga izbaci Troicki a Federera da izbaci Berdih a ako ne gledacemo polufinale dvojice ,,povredjenih'' !

Vz

pre 8 godina

Hoce pisati sad odvratni britanci kako je Mari isfolirao povredu da bi dekoncetrisao protinika?
(Nikola, 04. jul 2015 21:46)
Naravno da ne, pa to su britanci...opet ce pisati o "koucingu" djokovica i bekera...

Jack

pre 8 godina

Samo nekogo ko od skoro prati tenis moze iznenaditi Marijevo ponasanje. On je ovo ODUVEK radio, najprljaviji igrac IKADA, tj. barem u poslednjih 30 godina koliko pratim tenis. Zove challenge i kad zna da je out - da omete protivnika; folira se; ogavan je, nikad u tenisu mi niko nije bio antipatican koliko on.

Beloved

pre 8 godina

I on se našao da priča o Novaku i simuliraju. Novak je za njega gospodin čovek. Ovoliko loše glume nije viđeno od valjanja Nejmara na utakmicama Barselone.

sweswe

pre 8 godina

Ovo ako uradi Djokovic na W ima da ga razapnu britanski novinari:)
(ivan78bg, 4. jul 2015 22:14)

Sve sto takozvani britanski novinari (sejaci magle) mogu da urade Novaku
Djokovicu je.....
..duvanje brate, mogu da mu...
Djole ih boli, zato sto se razlikuje od njih, tj nije licemer.

Tashko

pre 8 godina

Ako ne pobedi na ovom Wimbledonu ima izgovor. Ako pobedi ispasce kao svetac cija je moc jaca od bola. Eto zasto folira, kao sto je uvek folirao.

323

pre 8 godina

Nisam gledao meč ali ne znam da li ce engleski novinari nesto pisati o ovoj povredi i tako brzoj reikarnaciji i atomskom tenisu nakon povrede?

MK

pre 8 godina

Eto.. čim ga je Sepi brejknuo po 2. put u 3.setu Mari je osetio zatezanje vratne žile i bol u ramenu, a kad ga je Sepi brejknuo i na startu 4. seta te poveo sa 1:0, morao je da interveniše i dr.spec..Posle 3-min. izlečenja, Mari je momentalno uzvratio ribrejkom i ne mareći na istezanje bolnog rameno-vratnog dela, iz vratnih žila uz živopisnu grimasu, gromko urlikao common do konca meča..
Pa, šta, pitate se vi..Pa, eto, ništa...kažem ja..On je Škot, a može mu se da se pravi i Englez..

aleksandar

pre 8 godina

Secam se onog meca sa Vicom 2010 na RG covek gubi 6-4 6-4 i glumi neku povredu i odjednom krene dobro da igra i nakraju preokrene,mec se igrao 2 dana.

igor

pre 8 godina

Stasno je ljigav, ne mrzim nikoga, ali ovo veceras je strasno bilo. Svaki poen protiv slabasnog Sepija je slavio kao da je finale!!!!! Pri tome je covek ,sto je njegovo pravo, bio za samostalnost Skotske, ali je pozivao Britance da budu u delirijumu kada osvoji bilo koji poen!!! Tako je Francuze palio protiv Novaka na R.Garosu, i na kraju izgubio!!!Voleo bih da ga Noletov prijatelj Karlovic pobedi, ako ne on, onda Fedex, koji se nikada ne pali kao Marej, sto je ustvari odraz Marejeve slabosti. Ukoliko ipak dogura do finala, Novak ce ga dobiti, jer mu je vec jednom poklonio Vimbldon pre koju godinu, ali dva puta nece!!!! Strasno, koja je to paljevina!!

antiDebil

pre 8 godina

Eto ti kada se skot pretvara u engleza sta se dobije, cirkus !
Nadam se da protiv Karlovica u sledecem mecu nece biti futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol... na Karlov servis ko se seca zna o cemu pricam, mada ako Karlovic bude servirao kao protiv Tsonge morace futfol mafija da odradi posao !

midnight oil

pre 8 godina

Znaci sad svi pljujemo Mareja da se folira a kada su drugi to govorili za Djokovica u istim okolnostima tad smo svi znali da su iskompleksirani i da lazu zato sto je Srbin. Odlucite se
(skr, 04. jul 2015 23:05)

Pa ti drugi su upravo Mari i ekipa novinara iz Engleske, eto sad im je Mari dobio mec posle medicinskog tajm auta. Nisu Aboridzini pricali o Djokovicu, vec preposteni Mari i Englezi.

Šarmer

pre 8 godina

Tok meča je bio kao borba Bada Soensera i njegovog protivnika. Prvo Marej uništi Sepija, pa onda Sepi uništi Mareja, pa ponovo Marej uništi Sepija. :)

Taman je krenuo

pre 8 godina

Zao mi Sepija,poceo je odlicno da igra,videlo se na kraju treceg seta da je foliranje jer je odservirao dobro par puta,Endi Endi nevaljali decace.

mik

pre 8 godina

Gde su sada srpski novinari da ga pitaju da li je folirao i da li misli da je to fer plej? Izgubio set 6-1 i gubio u četvrtom sa 1-0 uz brejk za Sepija i onda je uzeo medicinski tajmout i nakon povratka osvojio 6 gemova za redom? Sumnjivije ne može biti.

Bozidar

pre 8 godina

Eto vidi se kakav je covek Endi.
Kada je Sepi bio u naletu namerno je Endi trazio tajmaut,namerno..da bi ga izbacio iz ritma.
Kako prljavo igra..los covek

štručnjak

pre 8 godina

Ja se divim ovom muraju. Čovek povredjen, a ipak pobedi onog sjajnog taljana. Muraju, skidam ti kapu na povredi. Ergo, di su sada naši novinari-novinarčine, da pitaju muraja: Škotu jedan šta to bi?

skr

pre 8 godina

Znaci sad svi pljujemo Mareja da se folira a kada su drugi to govorili za Djokovica u istim okolnostima tad smo svi znali da su iskompleksirani i da lazu zato sto je Srbin. Odlucite se

po koji x?

pre 8 godina

Halo, vidite li razliku? Nole nikad nije pricao o Mareju koji folira povrede i nikad nije navlacio novinare da povlace to pitanje u vezi njegovih protivnika. A Murrey je i posle RG izjavio da ga je nesto mucilo. On izgleda konstantno ima izgovor, a drugima prebacuje da ga uznemiravaju.

martin

pre 8 godina

I sad je satro povredjen,a pogldejte,smesi mu se brk.Auuu Endi,pa mora to malo uverljivije,ovako nema smisla.
I pazi,doktor mu izmasirao ruku 2min. i rame odmah prozukne,sve je OK.
Kolko pametni ovi Englezi

petar

pre 8 godina

Upravo su neki prijatelji mojih kolega sa posla,koji su englezi,rekli da je Novak najveći džentlmen na turi i da ih Murray sitno nervira...znači ima objektivnih engleza...Kako su samo navijali za Jelenu, a ona srpkinja...generalno ih ne volim ali među njima postoje ok likovi koji veoma dobro poznaju političku situaciju i koji poštuju nas Srbe. ..verujte mi

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

Da se razumjemo ne podnosim Mareja i totalno mi je antipatican, ali dajte ljudi budite realni malo pa obojica su uzeli tajmaut da ometu ovog drugog tako da Skot nije nista gore uradio od Italijana
p.s. msm da su i jedan i drugi s**ci

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

zakonom zabraniti medical timeout jer uglavnom sluzi za ometanje protivnika, brate ako si povredjen i ne mozes da igras pruzis ruku i zavrsis, a ne da se previjas ko prebijena macka, a onda kad dodje onaj sa torbicom i pomazi te dva puta ti ko nov(jos cu poceti da vjerujem da ti fizioterapeuti imaju neke moci). Ovo ne msm samo za Mareja vec i za Sepija i mnoge druge, a ovaj metod je posebno popularan u zenskom tenisu cim lose krene daj doktora

Murray armija

pre 8 godina

A to sto je Seppi uzeo medical kad je gubio 62 62 nista samo mrznje protiv Endija dok Novak svaki mec to radi i folira..Idemo Ndi do titule,svim srcem uz tebe.Ucutkaj sve sto te mrze

monden

pre 8 godina

Rasplakaće tebe Rođa, ja ti kažem.On je pravi penicillin za tebe, na Wimbledon-u.A i na drugim turnirima, kada oseti da je trenutak da ti se "očita bukvica".

zemi99

pre 8 godina

Noletu niko ne može ništa, zato što je sportsmen i čovek, pre svega. Običan, lepo vaspitani Srbin. A pobede i porazi, to je sastavni deo sporta. Ipak, za moju dušu, deri ih još Nole, deri zavidnu i pokvarenu bagru dok ne "poplave"!!! NO1E

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

ma kakva povreda dajte i on i Sepi su uzeli medicinski tajm aut samo da bi ovog drugog poremetili i izbacili iz ritma u cemu su i uspjeli jer su posle "povrede" vezivali po 6 gemova

moram da primetim

pre 8 godina

Prvo je počela kampanja protiv Federera, pa ste prešli na Nadala..
A sad vidim i na Mareya neka hajka, pa nije valjda da i on ima više navijača od Djokovića pa mora da se satanizuje kao ovi gore pomenuti.

Murray armija

pre 8 godina

A to sto je Seppi uzeo medical kad je gubio 62 62 nista samo mrznje protiv Endija dok Novak svaki mec to radi i folira..Idemo Ndi do titule,svim srcem uz tebe.Ucutkaj sve sto te mrze

skr

pre 8 godina

Znaci sad svi pljujemo Mareja da se folira a kada su drugi to govorili za Djokovica u istim okolnostima tad smo svi znali da su iskompleksirani i da lazu zato sto je Srbin. Odlucite se

moram da primetim

pre 8 godina

Prvo je počela kampanja protiv Federera, pa ste prešli na Nadala..
A sad vidim i na Mareya neka hajka, pa nije valjda da i on ima više navijača od Djokovića pa mora da se satanizuje kao ovi gore pomenuti.

Šljapčasti Skot

pre 8 godina

Ozmo reaguj !!! Koliko se ja secam on je takodje sa ,,povredom'' osvojio Wimbledon 2013, a i cini mi se da je Federer godinu ranije takodje igrao ,,povredjen'' i osvojio je titulu, nista cekamo da ga izbaci Troicki a Federera da izbaci Berdih a ako ne gledacemo polufinale dvojice ,,povredjenih'' !

Jack

pre 8 godina

Samo nekogo ko od skoro prati tenis moze iznenaditi Marijevo ponasanje. On je ovo ODUVEK radio, najprljaviji igrac IKADA, tj. barem u poslednjih 30 godina koliko pratim tenis. Zove challenge i kad zna da je out - da omete protivnika; folira se; ogavan je, nikad u tenisu mi niko nije bio antipatican koliko on.

sweswe

pre 8 godina

Ovo ako uradi Djokovic na W ima da ga razapnu britanski novinari:)
(ivan78bg, 4. jul 2015 22:14)

Sve sto takozvani britanski novinari (sejaci magle) mogu da urade Novaku
Djokovicu je.....
..duvanje brate, mogu da mu...
Djole ih boli, zato sto se razlikuje od njih, tj nije licemer.

Jana

pre 8 godina

Koja losa gluma... Koja losa simulacija...

Eto, sad da ga svako udari sa izjavom da se pretvarao, pa da vidi kako je to. S tim da se on zaista i pretvarao... Na ovoj slici samo sto ne prasne u smeh...

Tashko

pre 8 godina

Ako ne pobedi na ovom Wimbledonu ima izgovor. Ako pobedi ispasce kao svetac cija je moc jaca od bola. Eto zasto folira, kao sto je uvek folirao.

midnight oil

pre 8 godina

Znaci sad svi pljujemo Mareja da se folira a kada su drugi to govorili za Djokovica u istim okolnostima tad smo svi znali da su iskompleksirani i da lazu zato sto je Srbin. Odlucite se
(skr, 04. jul 2015 23:05)

Pa ti drugi su upravo Mari i ekipa novinara iz Engleske, eto sad im je Mari dobio mec posle medicinskog tajm auta. Nisu Aboridzini pricali o Djokovicu, vec preposteni Mari i Englezi.

antiDebil

pre 8 godina

Eto ti kada se skot pretvara u engleza sta se dobije, cirkus !
Nadam se da protiv Karlovica u sledecem mecu nece biti futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol, futfol... na Karlov servis ko se seca zna o cemu pricam, mada ako Karlovic bude servirao kao protiv Tsonge morace futfol mafija da odradi posao !

igor

pre 8 godina

Stasno je ljigav, ne mrzim nikoga, ali ovo veceras je strasno bilo. Svaki poen protiv slabasnog Sepija je slavio kao da je finale!!!!! Pri tome je covek ,sto je njegovo pravo, bio za samostalnost Skotske, ali je pozivao Britance da budu u delirijumu kada osvoji bilo koji poen!!! Tako je Francuze palio protiv Novaka na R.Garosu, i na kraju izgubio!!!Voleo bih da ga Noletov prijatelj Karlovic pobedi, ako ne on, onda Fedex, koji se nikada ne pali kao Marej, sto je ustvari odraz Marejeve slabosti. Ukoliko ipak dogura do finala, Novak ce ga dobiti, jer mu je vec jednom poklonio Vimbldon pre koju godinu, ali dva puta nece!!!! Strasno, koja je to paljevina!!

danix

pre 8 godina

Treci set,Sepi razbija Marija,6:1.Pocinje cetvrti set,brejk,Sepi uzima Marijev servis,Mari se hvata za rame,saginje,bolna faca,rekoh,gotov je,odlazi do klupe,leze,ni ziv ni mrtav,doktori se okupise oko njega,jedan mu cupa rame,drugi vadi nesto iz torbe,Mari lezi,rekoh,umrijece covjek,spasavajte ljudi,steta je.
I tako terapija potraja neko vrijeme,kamera se okrenu prema nebu,prema krovu stadionu,vidi se vedro nebo sa pokojim oblackom,ne vidim sta se dalje desava sa Marijem,ne znam sta mu dadose,ali vidim da ustade.Laknu mi,hajde,rekoh,hvala Bogu da covjek ostade ziv.
Kad,gle cuda,Mari poce trzati po terenu kao da je mec tek poceo,vrati brejk,uze svoj servis,ma,ne mozes ga okom stimati kako trci i udara po onoj jadnoj loptici i tako osvoji narednih sest gemova.
Strasno,ovako nesto u zivotu nisam vidio,a gledao sam uzivo i Lejvera i Njukomba i Nastasea i Pilica i Jovanovica u dublu na Wimbledonu,kada je pokojni i legendarni Miro Radojcic slao izvjestaje.
Ne vidjeh sta mu dadose doktori,svaka im cast,spasise covjeku zivot.
Nadam se da ce britanski novinari malo pripupitati Marija kako se tako brzo oporavi,kao sto su maltretirali Novaka za Med.TO.
Mislim,ako postoji takav lijek da,za cas posla,ljude vraca iz mrtvih,kao sto smo danas svi vidjeli,treba tim doktorima dodijeliti Nobelove nagrade.
Stvarno.

Vz

pre 8 godina

Hoce pisati sad odvratni britanci kako je Mari isfolirao povredu da bi dekoncetrisao protinika?
(Nikola, 04. jul 2015 21:46)
Naravno da ne, pa to su britanci...opet ce pisati o "koucingu" djokovica i bekera...

Bozidar

pre 8 godina

Eto vidi se kakav je covek Endi.
Kada je Sepi bio u naletu namerno je Endi trazio tajmaut,namerno..da bi ga izbacio iz ritma.
Kako prljavo igra..los covek

zemi99

pre 8 godina

Noletu niko ne može ništa, zato što je sportsmen i čovek, pre svega. Običan, lepo vaspitani Srbin. A pobede i porazi, to je sastavni deo sporta. Ipak, za moju dušu, deri ih još Nole, deri zavidnu i pokvarenu bagru dok ne "poplave"!!! NO1E

Beloved

pre 8 godina

I on se našao da priča o Novaku i simuliraju. Novak je za njega gospodin čovek. Ovoliko loše glume nije viđeno od valjanja Nejmara na utakmicama Barselone.

Šarmer

pre 8 godina

Tok meča je bio kao borba Bada Soensera i njegovog protivnika. Prvo Marej uništi Sepija, pa onda Sepi uništi Mareja, pa ponovo Marej uništi Sepija. :)

Taman je krenuo

pre 8 godina

Zao mi Sepija,poceo je odlicno da igra,videlo se na kraju treceg seta da je foliranje jer je odservirao dobro par puta,Endi Endi nevaljali decace.

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

zakonom zabraniti medical timeout jer uglavnom sluzi za ometanje protivnika, brate ako si povredjen i ne mozes da igras pruzis ruku i zavrsis, a ne da se previjas ko prebijena macka, a onda kad dodje onaj sa torbicom i pomazi te dva puta ti ko nov(jos cu poceti da vjerujem da ti fizioterapeuti imaju neke moci). Ovo ne msm samo za Mareja vec i za Sepija i mnoge druge, a ovaj metod je posebno popularan u zenskom tenisu cim lose krene daj doktora

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

Da se razumjemo ne podnosim Mareja i totalno mi je antipatican, ali dajte ljudi budite realni malo pa obojica su uzeli tajmaut da ometu ovog drugog tako da Skot nije nista gore uradio od Italijana
p.s. msm da su i jedan i drugi s**ci

petar

pre 8 godina

Upravo su neki prijatelji mojih kolega sa posla,koji su englezi,rekli da je Novak najveći džentlmen na turi i da ih Murray sitno nervira...znači ima objektivnih engleza...Kako su samo navijali za Jelenu, a ona srpkinja...generalno ih ne volim ali među njima postoje ok likovi koji veoma dobro poznaju političku situaciju i koji poštuju nas Srbe. ..verujte mi

MK

pre 8 godina

Eto.. čim ga je Sepi brejknuo po 2. put u 3.setu Mari je osetio zatezanje vratne žile i bol u ramenu, a kad ga je Sepi brejknuo i na startu 4. seta te poveo sa 1:0, morao je da interveniše i dr.spec..Posle 3-min. izlečenja, Mari je momentalno uzvratio ribrejkom i ne mareći na istezanje bolnog rameno-vratnog dela, iz vratnih žila uz živopisnu grimasu, gromko urlikao common do konca meča..
Pa, šta, pitate se vi..Pa, eto, ništa...kažem ja..On je Škot, a može mu se da se pravi i Englez..

aleksandar

pre 8 godina

Secam se onog meca sa Vicom 2010 na RG covek gubi 6-4 6-4 i glumi neku povredu i odjednom krene dobro da igra i nakraju preokrene,mec se igrao 2 dana.

mik

pre 8 godina

Gde su sada srpski novinari da ga pitaju da li je folirao i da li misli da je to fer plej? Izgubio set 6-1 i gubio u četvrtom sa 1-0 uz brejk za Sepija i onda je uzeo medicinski tajmout i nakon povratka osvojio 6 gemova za redom? Sumnjivije ne može biti.

323

pre 8 godina

Nisam gledao meč ali ne znam da li ce engleski novinari nesto pisati o ovoj povredi i tako brzoj reikarnaciji i atomskom tenisu nakon povrede?

monden

pre 8 godina

Rasplakaće tebe Rođa, ja ti kažem.On je pravi penicillin za tebe, na Wimbledon-u.A i na drugim turnirima, kada oseti da je trenutak da ti se "očita bukvica".

štručnjak

pre 8 godina

Ja se divim ovom muraju. Čovek povredjen, a ipak pobedi onog sjajnog taljana. Muraju, skidam ti kapu na povredi. Ergo, di su sada naši novinari-novinarčine, da pitaju muraja: Škotu jedan šta to bi?

po koji x?

pre 8 godina

Halo, vidite li razliku? Nole nikad nije pricao o Mareju koji folira povrede i nikad nije navlacio novinare da povlace to pitanje u vezi njegovih protivnika. A Murrey je i posle RG izjavio da ga je nesto mucilo. On izgleda konstantno ima izgovor, a drugima prebacuje da ga uznemiravaju.

martin

pre 8 godina

I sad je satro povredjen,a pogldejte,smesi mu se brk.Auuu Endi,pa mora to malo uverljivije,ovako nema smisla.
I pazi,doktor mu izmasirao ruku 2min. i rame odmah prozukne,sve je OK.
Kolko pametni ovi Englezi

ZAN ZAK KLEMON

pre 8 godina

ma kakva povreda dajte i on i Sepi su uzeli medicinski tajm aut samo da bi ovog drugog poremetili i izbacili iz ritma u cemu su i uspjeli jer su posle "povrede" vezivali po 6 gemova