Nova vest
Tenis

Sreda, 30.06.2010.

20:15

Zimonjić eliminisan i u miksu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegova partnerka u mešovitim parovima Australijanka Samanta Stosur nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Vimbldona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Zimonjić i Stosurova su u trećem kolu miksa izgubili od Belgijanaca Gzavijea Malisa i Kim Klejsters sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6 (4:7)

Srpsko-australijska kombinacija je u Londonu bila postavljena za prvog nosioca pa se očekivao njihov lak prolaz, ali su njih dvoje sve vreme u toku meča bili u podređenom položaju u odnosu na Belgijance, koji su zasluženo slavili.

Malis i Klejstersova će u četvrtfinalu igrati protiv 10. nosilaca, Marsela Mela iz Brazila i Australijanke Rene Stabs.

Melo i Stabs su u osmini finala pobedili šeste nosioce, Zimonjićevog partnera u dublu Kanađanina Danijela Nestora i Betani Matek-Sends iz Sjedinjenih Država, sa 7:5, 6:4.

Zimonjić i Nestor su prethodno iznenađujuće odbranu titule u dublu na Vimbldonu završili već u drugom kolu, kada su izgubili od Britanca Krisa Itona i Dominika Inglota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve