Nova vest
Tenis

Subota, 28.06.2008.

18:41

JJ: "Oporaviću se do osmine finala"

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Drugi nosilac na turniru u Vimbldonu Jelena Janković uspela je u subotu sa povređenim kolenom da se plasira u osminu finala turnira, pošto je savladala Karolinu Voznjacki iz Danske sa 2:1 (2:6, 6:4, 6:2). Teniserka Srbije povredila je levo koleno na početku meča i imala dosta problema da pobedi 17-godišnju Dankinju postavljenu za 31. nosioca na turniru, međutim, nije dozvolila da se dogodi još jedno iznenađenje.

Najbolja teniserka sveta Ana Ivanović i bivša šampionka Ruskinja Marija Šarapova već su završile takmičenje na Vimbldonu.

Jankovićeva se nada da će joj intenzivan tretman u narednih 48 sati pomoći da se oporavi od povrede i da spremno dočeka meč sa Tamarin Tanasugarn sa Tajlanda.

"Nadam se najboljem, ali nikad se ne zna sa povredama. Ovo je nezgodan trenutak. Tek kada se ohladi videćemo kakva će biti reakcija", rekla je Jankovićeva posle meča.

Prema njenim rečima, bila je pospana kada je meč počeo.

"Počela sam da osećam bol i borila sam se do kraja meča. Nadam se da ću biti dobro", rekla je Jankovićeva.

Teniserka Srbije još nije igrala u finalu jednog gren slem turnira, ali je četiri puta stigla do polufinala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve