"Serena ima 90kg, šta Cirjak da kaže – da dobro izgleda?"

Ženski tenis ponovo drma seksistički skandal na relaciji rumunske legende – Serena Vilijams, posle izjava Jona Cirjaka i Ilijea Nastasea.

Izvor: B92

Subota, 12.05.2018.

17:08

Photo by Julian Finney/Getty Images

Nastase, koji je prošle godine u više navrata vređao Serenu na rasnoj osnovi, podržao je sunarodnika i vlasnika Mastersa u Madridu u komentarima o telesnoj težini Amerikanke.

"Uz dužno poštovanje, Serena Vilijams ima 36 godina i 90 kilograma! Voleo bih da vidim nešto drugo u ženskom tenisu, igračice poput Štefi Graf", rekao je Cirjak.

Nastase je stao na njegovu stranu.

"Teniserke su u tim godinama preosetljive, posebno u periodu kada treba da se povuku. Šta je trebalo Cirjak da kaže – da izgleda dobro? Ako ste mršavi, onda ste mršavi – ako ste debeli, onda ste debeli! Verovatno je uporedio Serenu sa drugim igračicama na turu".

Najbolja teniserka svih vremena odmah je oštro reagovala.

"Uvek sam govorila da ljudi imaju pravo na svoje mišljenje. Očigledno je da je ženski tenis veći od mene, mnogo veći, ali razgovaraću sa njim, verujte mi. To je bio komentar neupućenog čoveka, seksički komentar. Možda je on neupućen čovek", istakla je Amerikanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: