Žestoka kazna za Ardu Turana zbog napada na sudiju

Turski fudbaler Arda Turan kažnjen je sa 16 utakmica zbog napada, pretnji i vređanja sudija na utakmici 32. kola turske Superlige.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 10.05.2018.

18:59

Žestoka kazna za Ardu Turana zbog napada na sudiju
Getty images

Turan je gurnuo pomoćnog sudiju Erdinka Sezertama pošto je dobio crveni karton na meču sa Sivasporom, a bes je preneo i na glavnog arbitra Jašara Kemala Ugurlua.

Incident se desio u nadoknadi vremena, a u tom trenutku je već bio isključen Marsio Mosoro pa je Turanov Bašakšehir ostao sa devetoricom na terenu.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Turske izrekla mu je ovu kaznu u četvrtak, kada je naloženo da plati i 9.200 dolara zbog svog ponašanja.

Utakmica Bašakšehira i Sivaspora je završena 1:1, a Turanov trenutni tim je treći na tabeli iza Galatasaraja i Fenerbahčea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: