Velens imao najviše snage u finišu, Denis zadržao roze majicu

Belgijski biciklisti Tim Velens iz tima 'Loto fiks ol' pobednik je četvrte etape trke Điro d'Italija.

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2018.

22:19

Velens imao najviše snage u finišu, Denis zadržao roze majicu
Getty images

Četvrta etapa je vožena od Katanije do Kaltađironea u dužini od 202 kilometra, a iza Belgijanca su bili Kanađanin Majkl Vuds, domaći takmičar Enriko Bataljin i Britanac Sajmon Jejts.

Ružičastu majicu je zadržao Roan Denis iako je bio tek 12 u četvrtoj etapi, a Kris Frum je izgubio 21 sekundu na poslednjem usponu pa je završio 30.

Velens je imao najviše snage i to mu se isplatilo jer je i u generalnom plasmanu skočio deset mesta i sada je iza Denisa, Holanđanina Toma Dumolana i Sajmona Jejtsa.

Naredna etapa vozi se od Agriđenta do Santa Nife i biće duga 153 kilometra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: