Ataman: Umalo smo Kobija i Durenta doveli u Bešiktaš

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman kaže da je njegov bivši klub Bešiktaš pre osam godina hteo da napravi pravi mali ol-star u turskom timu.

Izvor: MLJ

Sreda, 02.05.2018.

21:53

Ataman: Umalo smo Kobija i Durenta doveli u Bešiktaš
Starsportphoto

Ataman je 2010. bio na klupi ekipe koja je dovela Alena Ajversona, a godinu dana kasnije i Derona Vilijamsa tokom NBA lokauta.

Turski stručnjak tvrdi da je u tom periodu klub pregovarao ni manje ni više nego sa Kobijem Brajantom.

"Potpisali smo Derona Vilijamsa tokom lokauta. Umalo smo potpisali Kobija Brajanta. Tri dana smo razgovarali ali je u poslednjem trenutku Kobi rekao da će se lokaut završiti i da hoće da ostane tamo", rekao je Ataman za turski Bein sport.

Ako to nije samo po sebi bio dovoljno optimističan pokušaj, onda jeste namera da se dovede i Kevin Durent, ali ni KD nije došao. Uteha je Turcima ostala što su doveli dva poznata Amerikanca tih godina.

"Pričali smo i sa Kevinom Durentom. Zahvaljujući toj žiški koju smo zapalili dovođenjem Derona Vilijamsa završili smo sa tri trofeja - ligom, Kupom i Evročelendžom", rekao je Ataman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: