Frum veruje da će biti oslobođen krivice u doping skandalu

Četvorostruki osvajač Tur d'Fransa Britanac Kris Frum rekao je za BBC da veruje da će pobediti u antidoping slučaju koji se vodi protiv njega.

Izvor: MLJ

Sreda, 02.05.2018.

21:35

Frum veruje da će biti oslobođen krivice u doping skandalu
EPA-EFE/YOAN VALAT

"Očekujem da će me osloboditi, odnosno da neću dobiti kaznu", rekao je Frum za BBC.

Frumu je naređeno da pred Međunarodnom biciklističkom federacijom objasni kako se u njegovom uzorku urina s prošlogodišnje Vuelte pojavila dupla koncentracija salbutamola, leka za astmu.

"Svako ima pravo na mišljenje. Mogu shvatiti da su mnogi ljudi frustrirani zbog nedostatka informacija, ali to je proces koji je trebalo da bude poverljiv. Bilo je izazovno poslednjih nekoliko meseci, ali mislim da sam se dobro nosio s tim. Sigurno je da nisam imao neprospavane noći", rekao je Frum.

Ukoliko se dokaže da je Frum bio dopingovan mogao bi da ostane bez trofeja prošlogodišnje Vuelte i mogao bi da bude suspendovan na duži period.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: