Samo u Južnoj Americi – navijač istetovirao dres voljenog kluba

Fudbalski navijači širom sveta uspevali su s vremena na vreme da nas zapanje načinom na koji su iskazivali ljubav prema klubu.

Izvor:

Petak, 27.04.2018.

14:52

Samo u Južnoj Americi – navijač istetovirao dres voljenog kluba
YTSS@Sport News TV

Trošili kompletne ušteđevine zbog odlaska na jedan meč, izbegavali i sopstvena venačanja, tetovirali neverovatne stvari na neverovatnim mestima...

Poslednji 'junak' ovakve priče odlučio je da mastilom pokaže šta njemu predstavlja brazilski velikan Flamengo.

Ipak, Hose Maurisio dos Anjos otišao je korak dalje i istetovrao dres tima iz Rio de Žaneira!

Na leđima se nalazi broj deset, a jedino što nedostaje jeste ime sponzora na prednjoj strani. "Bilo mi je potrebno godinu dana da kompletiram tetovažu, tačnije – 32 termina, odnosno preko 90 sati. Znao sam da ću morati da potrošim dosta novca, negde između 2.500 i 4.500 dolara, pa sam zato odlučio da krenem od ramena i dela grudnog koša", kaže Anjos.

Postao je instant zvezda u rodnom gradu, a jedan od najboljih igrača svih vremena i živa legenda crno-crvenih Ziko uručio mu je dres, koji mu realno sada i nije previše potreban.

"Verujte mi, nisam se pokajao nijednog trenutka".

Sve u svemu, Južnoamerikanci i fudbal...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: