Simeone: Nisam razgovarao sa Arsenalom

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone demantovao je glasine da pregovara sa Arsenalom kao potencijalni naslednik Arsena Vengera.

Izvor: AK

Četvrtak, 26.04.2018.

13:55

Simeone: Nisam razgovarao sa Arsenalom
Foto: Getty images

Mediji su istakli Argentinca kao jednog od glavnog kandidata za novog menadžera "Tobdžija", koje će Francuz napustiti na leto, posle 22 godine.

"Nisam razgovarao ni sa kim iz Arsenala. Uživam u Atletiku. Prva stvar koja mi padne na pamet u vezi sa Vengerom je divljenje. Sebe vidim kao mladog trenera koji želi da posmatra i uči od njega. Pozicija koju ima u fudbalu je divna", rekao je Simeone.

Atletiko gostuje Arsenalu u četvrtak u Londonu u prvom meču polufinala Lige Evrope. Simeone kao glavnu prednju vidi Mesuta Ezila.

"Ima neverovatnu viziju. On diriguje brzinu Arsenalove tranzicije. Ako želi da tim igra brzo, on ih ubrza svojom igrom", rekao je trener Atletika.

"Jorgandžije" u meč ulaze posle samo jednog boda i nijednog postignutog gola u prethodna dva meča u LaLigi.

"Otkako sam došao u Atletiko tim je mnogo napredovao. Kritike se povećavaju kako podižemo letvicu. Nadam se da ćemo igrati rasterećeno jer je Arsenal vrlo snažan na svom stadionu. Potrebna je hrabrost za plasman u finale", zaključio je Simeone.

Inače, Atletiko ovog četvrtka proslavlja 115 godina postojanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: