De Rosi: Liverpul je na nivou Barse, sve je moguće

Fudbaleri Rome Danijele De Rosi i Alesandro Florenci složili su da mogu da naprave novo čudo kao protiv Barselone i nadoknade tri gola minusa iz Liverpula.

Izvor: B92

Sreda, 25.04.2018.

23:52

De Rosi: Liverpul je na nivou Barse, sve je moguće
Foto: Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Liverpul je slavio na Enfildu 5:2 na krilima Mohameda Salaha (po dva gola i asistencije) i to tako što je italijanski tim u finišu sa dva pogotka ublažio poraz.

"Držaćemo se onoga što smo uradili u četevrtfinalu, što nam govori da je sve moguće. Naša obaveza je da pokušamo, pre svega zbog ljudi koji vole Romu. Jedina razlika je što smo protiv Barselone nesrećno izgubili prvi duel", rekao je De Rosi.

Iskusni vezista priznaje da je Roma, čak i za razliku od Nou Kampa, na Enfildu bila potpuno slomljena.

"Totalno smo bili u "crnoj liniji". Ipak, i dalje smo na tri gola, Liverpul je na istom nivou kao Barselona i možemo da ostvarimo ono što smo već radili", rekao je kapiten Rome.

Njegov saigrač Alesandro Florenci takodje ne gubi nadu za put u Kijev i poručuje da se na kraju njegov tim koliko-toliko izvukao u Liverpulu.

"Bili smo izgubljeni pola sata, skoro mrtvi, ali nas nisu ubili. Srcem i ponosom uspeli smo da bar pristojno završimo meč. Biće teško u revanšu, ali uradićemo sve da nadoknadimo rezultat. Biće teže nego protiv Barselone, ali pustićemo krv na dres samo da dodjemo do finala", zaključio je Florenci.

Revanš na rimskom Olimpiku na programu je 2. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: