Obradović: Baskonija agresivna u odbrani, zaslužena pobeda

Željko Obradović, trener Fenerbahčea, rekao je posle poraza od Baskonije u plej-ofu Evrolige da je protivnik došao zasluženo do pobede.

Izvor: PT

Sreda, 25.04.2018.

11:10

Obradović: Baskonija agresivna u odbrani, zaslužena pobeda
Foto: EPA-EFE/JOSE RAMON GOMEZ

"Bila je ovo veoma dobra utakmica. Znali smo da će Baskonija biti agresivna, pogotovo u odbrani. Nekoliko loših minuta u drugoj četvrtini dozvolili su im da postignu lake poene", rekao je Obradović.

Aktuelni šampion Evrope nije uspeo da 'zatvori' seriju u Vitoriji, pošto je Baskonija sa 88:83 pobedila i smanjila na 2:1.

"U drugom poluvremenu smo zaigrali drugačije. Odigrali smo veoma dobro u trećoj deonici, ali smo na početku poslednje ponovo zaigrali loše. Čestitam Baskoniji, zaslužili su pobedu, ali čestitam i mojim momcima jer su dali sve od sebe", kazao je najtrofejniji trener u Evropi.

Četvrti meč između Baskonije i Fenerbahčea na programu je u četvrtak od 21.00.

Od 18.45 i 19.00 na programu su ostala dva meča plej-ofa Evrolige (Real Madrid - PAO i Himki - CSKA).

Veliki favorit je Real u trećem meču s kvotom 1,35, dok je kvota na PAO 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za četvrtfinale Evrolige.

Kvota da će CSKA savladati Himki i večeras završiti posao oko plasmana na F4 je 1,55. Pogledajte sve MOZZART kvote za Evroligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: