Klop: Nismo Barselona, Salah je najbolji na svetu

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, rekao je posle pobede nad Romom 5:2 u polufinalu Lige šampiona da njegova ekipa mora da bude oprezna u revanšu.

Izvor: PT

Sreda, 25.04.2018.

09:50

Klop: Nismo Barselona, Salah je najbolji na svetu
Photo by Jan Kruger/Getty Images

"Od kada sam došao u Liverpul uvek je bilo teško nositi se sa teretom, ali na kraju smo uvek uspevali i to ćemo uraditi ponovo. Ako jedan od mojih igrača bude mislio da Roma neće pokušati da se vrati, neće igrati", rekao Klop.

Ekipa Liverpula savladala je Romu sa 5:2 u prvom polufinalnom meču Lige šampiona.

"Momci su igrali savršeno tokom većeg dela meča. Čak i u poslednjim minutima, kada smo primili gol Lovren je bio sjajan, samo je pogrešno procenio loptu. Mi smo napravili jednu grešku i sudija je napravio isto i to su dva njihova gola", istakao je Klop.

Revanš meč u Rimu igra se naredne srede.

"Moraćemo naporno da radimo i u Rimu i nemamo problem s tim. Roma će pokušati sve da uradi kako bi se vratila. Moraju da postignu gol protiv nas, a mi nismo Barselona. Barsa je jedan od top 3 klubova u Evropi i osvojili su mnogo toga u prošlosti. Mi nismo i borićemo se sa svim što imamo za dobar rezultat", rekao je Klop i dodao:

"Bez ikakve sumnje Salah je najbolji fudbaler na svetu u ovom trenutku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: