Pokušaj ubistva u Liverpulu – navijač u kritičnom stanju

Pedesettrogodišnji navijač Liverpula teško je povređen i nalazi se u kritičnom stanju posle sukoba sa navijačima Rome ispred Enfilda.

Izvor:

Sreda, 25.04.2018.

09:35

Pokušaj ubistva u Liverpulu – navijač u kritičnom stanju
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Pre prvog meča polufinala Lige šampiona, došlo je do okršaja grupe od 35, 40 navijača gostiju i nekolicine pristalica domaćih, a Italijani su tom prilikom koristili i čekiće.

"Ispitujemo ozbiljan napad na čoveka izvan Albert paba na Volton Brek roudu oko 19 i 35. Policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije ili fotografije mobilnim telefonom da nas kontaktiraju putem društvenih mreža", apelovali su posle incidenta iz policije Mersisajda.

U pitanju je navijač 'Crvenih' iz Irske, koji je sa ozbiljnim povredama glave prevezen u bolnicu, dok je sedam navijača 'Vučice' uhapšeno.

Dvojica navijača, starosti 25 i 26 godina, optužena su za pokušaj ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: