Janis teško sa Seltiksima – Boston na korak do polufinala

Ekipa Boston Seltiksa povela je sa 3-2 u seriji protiv Milvoki Baksa, u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije.

Izvor: PT

Sreda, 25.04.2018.

08:26

Janis teško sa Seltiksima – Boston na korak do polufinala
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Izabranici Breda Stivensa slavili su u petom meču sa 92:87 i sada ih samo jedna pobeda deli od duela sa Filadelfijom u polufinalu Istoka.

Boston je došao zasluženo do pobede jer je vodio tokom većeg dela meča, a Baksi nikako nisu uspeli da uvedu meč u totalni egal.

Pripretio je Milvoki pred kraj duela, ali nijednom nisu uspeli da izjednače rezultat ili da povedu, pa je tako Boston došao do 3-2 u seriji.

Najzaslužniji za pobedu Kelta bio je Al Horford sa dabl-dabl učinkom (22 poena i 14 skokova), dok su dvocifreni još bili Rozir (16), Braun (14) i Markus Moris sa 10 poena.

Ovaj meč obeležio je i povratak na teren Markusa Smarta koji je odmah dao odličan doprinos – 9 poena, pet skokova, četiri asistencije i tri blokade.

U poraženom sastavu Janis Adetokumbo je neutralisan je donekle pošto je za 41 minut ostvario učinak od 16 poena, 10 skokova i devet asistencija (šut iz igre 5/10). Najefikasniji bio je Midlton sa 23 poena, dok je Džabari Parker ubacio 17.

Šesti meč igra se u Milvokiju u noći između četvrtka i petka (02:00).

S druge strane, dobro Indijana muči Lebrona i kompaniju u seriji. Sada je 2:2, a naredne noći je kvota na Klivlend 1,40, a na Pejserse 3,35. Pogledajte sve MOZZART kvote za NBA ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: