Nudio pare da igra protiv svog kluba, dao mu gol i proslavio ga!

Fudbaler Zenita na pozajmici u Arsenalu Artjom Dzjuba ponudio je da plati 75.000 evra da bi igrao protiv matičnog kluba, a onda je dao gol i proslavio ga.

Izvor: MLJ

Utorak, 24.04.2018.

20:46

Nudio pare da igra protiv svog kluba, dao mu gol i proslavio ga!
Getty Images

Dzjuba u ugovoru ima klauzulu po kojoj kao pozajmljen igrač Zenita može da igra protiv ekipe iz Sankt Peterburga, samo ako se plati 150.000 evra.

Koliko je ruski igrač hteo da objasni neke stvari treneru Zenita Robertu Mančiniju pokazuje i to što je polovinu sume hteo da plati iz svog džepa samo da bi igrao.

Trener Arsenala iz Tule Miodrag Božović mu je ukazao šansu, a Dzjuba se odužio pogotkom u 88. minutu. Deset minuta ranije Arsenal je vodio 2:1. Usledilo je isključenje Gorbatenka, a Zenit je za dva minuta (82. i 83. minut) preokrenuo na 3:2.

Dzjuba je posle odbrane Lodigina uspeo da ugura loptu u mrežu, a onda je otrčao do aut linije, okrenuo leđa tribinama i klupama dve ekipe i pokazivao na svoje prezime.

"Ne žalim što sam poslao Dzjubu na pozajmicu. Srećan sam zbog njega, zadovoljan sam time kako igra za Arsenal", rekao je Mančini za NTV posle utakmice.

Da sve bude još čudnije, ovakva situacija se dešava drugi put ove sezone i Zenitu i Italijanu.

Prethodno je Oleg Šatov (pozajmica u Krasnodaru) platio 140.000 evra da bi igrao protiv Zenita i dao je gol za pobedu!

"Ko će platiti nije važno, To nije toliko bitno pitanje, imamo još dve nedelje i platićemo. Da li je vredelo? Naravno da je vredelo. I da je suma bila daleko viša, platili bismo više", rekao je generalni direktor Arsenala Dmitri Balašov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: