Kosanović: Moramo više da se takmičimo

Trener Napretka Milorad Kosanović rekao je da njegova ekipa protiv Spartaka mora da pokaže veću takmičarsku želju ukoliko želi da dođe do pobede.

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

23:50

Kosanović: Moramo više da se takmičimo
Foto: StarSport

"Moramo dobro da razmislimo kako da se ponašamo i igramo u Subotici. Uz svo poštovanje prema Spartaku moraćemo mi da počnemo da se malo više takmičimo nego što je to bilo u prve dve utakmice. Mi to možemo i nadam se da ćemo uz jedan kvalitetan pristup odigrati dobru utakmicu", rekao je Kosanović.

Napredak će sutra gostovati u Subotici ekipi Spartaka u 33. kolu Superlige.

"Spartak je u ovom delu prvenstva pokazao da ima kvalitet. Mi smo sa njima pre dva meseca odigrali jednu prelepu utakmicu i nadam se da bi u sredu moglo da bude tako. U prva dva kola plej-ofa Napredak je startovao polovično, dok je Spartak uzeo svih šest bodova i napravio je malu razliku u odnosu na sve nas ostale", kazao je trener Kruševljana.

On je ocenio da ukoliko njegova ekipa "uzme neki bod u Subotici, onda ostaje u dobroj poziciji da nastavi takmičenje do kraja plej-ofa".

"U slučaju negativnog ishoda sve bi bilo mnogo teže, a to ne bi bilo dobro u ovom momentu", dodao je Kosanović.

Utakmica izmedju Spartaka i Napretka igraće se u sredu od 18h u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: